Dobrý den, hlásím, že mám opět problémek s psaním z mobila. Vždy to po nějaké době začne psát obráceně, tedy napíšu první písmeno daného slova, kurzor se zařadí za to napsané písmeno a všechna ostatní se sází dozadu už za to napsané. Vím, že už jste to řešili a nevím, zda to třeba už není problém jen můj. Jedná se jen o mobil.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
IMPAKTE! JÁ Z VÁS CÍPNU!
Aj to jsem tedy blbě četla. Dík.
bez dokladu a… bez recenze!Jdu-li kupovat na internetu byť i za malou částk , projedu si produkt a toho, kdo jej prodává,protože nehodlám živit šmejd y. Tím spíš, když o problematice nic nevím. Na to nemusím být Einstein. Takže bez pardonu.
🤣 Vy máte vepřín a ne ch.s. psů🤣
Edit ale zase je to opravdu ukázka toho, jak má skutečně vypadat zlaťák bez ohledu na odstín srsti,
DÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍKY!!!
A ještě dvakrát děkuju- i za to kosmeticky lékařské okénko.
Já dneska zkusím koupit- jestli stihnu umělohmotný sítko, ale kdyby ne, tak dík, zkusím to nerezové.
, abychom každý den byli si vědomi, že jsme hříšníci a že za nás trpěl.
a tomu já říkám pokrytectví. Chudák tam takovou dobu na tolika místech furt musí viset, abychm my blbci si byli vědomi toho, že hřešíme. To bychom si měli být vědomi i bez toho. Byla bych radši, kdyby vedle toho křížku sedě. Zasloužil by si to už.
megi-the-pes:A kdyby si za to peníze nevzal?
ani tak by se to pro mě nestalo uměním, ani rozbordelená postel, ani hovno v plechovce, ani nebohá mrtvá kočka v epoxidu.
TOHLE
https://slavneobrazy.cz/obr/webp/9808.webp
je pro mě umění. Ne proto, že je to staré, nebo to namaloval někdo kdo má dnes známé jméno. ALE PROTOŽE NAMALOVAT VODU VE SKLENICI , TAK ABYCHOM JI TAM VIDĚLI, je opravdu umění. ten co strčil hovno do plechovky, načůral na sochu Ježíška, nebo prdnul kočku do epoxidu tohle nedokáží, zatímco obráceně to neplatí.
Umění nemá být ničím užitečné,
to můžeme rozporovat, ale - alespoń podle mě slovo umění v sobě nese název něco umět. a ve všech těch výše zmíněných případech já to něco umět prostě nevidím. Nemožu si pomoct.
No vidíš a ten počůranej nebožák, kde mě navíc už spoustu let hrozně štve, že fšade chudák musí jen viset na kříži, v každinký kapličce, na každičký louce… bolí ho ruce, nohy z těch hřebiků, místo toho, aby někdo - a to by byl umělec! ho z toho kříže sundal a láskyplně posadil vedle kříže na lavičku, aby už tam nemusel trpět - to ne, to nikoho nenapadne, obejít svět a ulevit Ježíškovi, my furt musíme aby za nás trpěl. No a ten počůranej nebožák, teda je stejná neúcta jako ta kočka v epoxidu.
No přesně. Tak šup, trochu to natřít, vopřít vo zeď a nazvat to můžete třeba…… Dětství už odešlo.
No existuje. ale chtěla bych, třeba, kdyby se stalo nedejpsíbůhsirius neščestí nějaký, aby Tvoje kočenka takhle někde byla? Já ne, protože bych nechtěla pro Mousese todle - to je jeden aspekt a druhej je ten, že prostě na takovýhle umění, nepotřebuje daný člověk nic umět. Jen rozšmrdlat epoxit. Pro mě je umění o tom, že dotyčný něco právě umí. I když i tihle lidé vlastně umí - vylovit peníze za rozbordelenou hnusnou postel nebo nebohou mrtvou kočku.
Děkuju. děkuju, já jí kousek včera omylem i vypila, neb jsem neměla umělohmotnej cedník, tak jsem improvizovala při cezení - je to moc dobrý pití teda! - a kousky mi tam napadaly. U sebe jsem neváhala (a ono co už taky, když to bylo vevnitře, že jo 😀 ), ale ty slípky jak navíc nejsou moje - tak se radši zeptám.
Už po prvním dni se mi houba zvětšila, tak čekám, jak nám to spolu půjde dál.
Varaxi- co dalšího, krom kefíra, zakysanky, a jogurtu se z toho dá vyrobit?
https://g.cz/7-umeleckych-del-ktera-dokazuji-ze-prodat-se-da-vsechno/
husto hustý. A já si tady říkám, že ešivá ty moje dětinský “kresbičky” nejsou moc velkou urážkou opravdovýho malování.
MEGI - VYRÁŽÍME DO JŮESEJ.
Ledovka? Tady tvrdý jaro. Večer jsme museli poházet kamínky před branku, abychom do auta nemuseli v holinkách a i tak jsem se ráno propadla kamínkama stejně do bahna, tak to stojí na vodě.
🤣 já ještě musím,
Kontrastem k bohatosti barev a tvarů je jednoduchý černý puntík v pravé části obrazu, je téměř nepostřehnutelný. Jeho účel spočívá právě ve znázornění bezvýznamnosti - všichni jsme jen takový malý puntík, neprosto bezbranný ranám osudu. Jedná se o odkaz na biblické Prach jsi a v prach se obrátíš.
Puntik se mi tam vetřel, aniž bych o něm věděla 😀 , je skutečně nepostřehnutelný 😀
Já to říkám, EPOCHÁLNÍ!
🤣
cirkus má vycházky! 😀
A ve své podstatě to co píše Varaxi, v podstatě dokresluje ten obrázek onoho kalendáře, nebo toho , co jsem “namalovala” zcela bezhlavě já. Dá se k tomu napsat naprosto cokoliv, člověk se může rozepsat široce, co tím chtěl autor říct, nemusí se žinýrovat, a přitom tím autor nechtěl říct lautr vůbec nic, jen prostě jak mu to přišlo pod ruku rozdělil přímkama čtverec, kouknul na spektrum barev a něco tam naprdlal. A pak vznikne geniální recenze na něco, co je tvrdej podfuk 😀
Vím. Ale to byly jejich příbuzní, neživili se tím, bylo to jejich vyjádření smutku. Nevyužili toho k zpeněžnění.