Impakte! Tvl to Tvoje venčení blech mě vždycky dostane! 😀 😀 😀 😀 Už minule, ale to jsem nestíhala napsat.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Taky jsem byla na konferenci o globálním oteplování, a když jsem dojela domů a spala u otevřeného okna, ráno jsem se vzbudila - a čuměla na mě andulka. Přiletěla asi tím oknem, musela někomu uletět, ale s plnou hlavou těch dat, jak týráme planetu, jsem si napoprvé pomyslela, že armageddon je blíž, než si myslíme.
😂😂😂😂😂😂😂
Výborný, Varaxi, výborný. Dík. Jsem po dnešní rozjezdu, kdy jsem chtěla udělat dobrý skutek a jako vždy mi to nevyšlo, něco podobnýho potřebovala 😀
Jinak my ohaříky normoš pro procházce i teď v Domečku taky otíráme, aby se eliminoval bordel z 12 ťapiček psích a 4 kočičích- neb i MOuses se naučil nechat si tlapky otřít. Když je sucho, tak pak si pochopitelně cárají jak se jim zachce, ale v době mokra, bahna, sněhu a plískanic se otírá. Ložnice je naše, tam se nechodí. Mají svůj gauč a k dispozici zbytek Domečku.
Znala jsem münsterlanda- toho velkého - který bez problémů otevřel - k sobě! těžké venkovní dveře. To jako byl majstštyk.
Naše Bubi si taky uměla otvírat dveře. Což jsme netušili a zjistili až v momentě, kdy na ni přišla střevní potíž a tak si ze světlé předsíně, kde spolu s malinkým Rumíčkem bivakovali, otevřela do kůchně a jídelny, protože přece v tom humusu nebudou. Pak na ni přišla druhá vlna střevní potíže a tak si otevřela i do obýváku, protože přece v tom humusu nebudou………….. Rumíček byl v tý době opravdu ščenátko a ščenátka běžně moc do obýváku u nás nechodívala, protože tam byl koberec, bez dozoru jen, když už uměli dobře venčení. No a on měl takovou radost, že si to tam může prošmejdit, že veškerej ten humus tam co? Ano… roznosil.
Zaplať psí bůh, že do ložnice a pokoje už si to Bubi nestihla otevřít. I tak to na úklid stačilo.
Fikovnice:Ano, Zrzavci, není to zodpovědné chování. A o to mi šlo primárně.
Jinak všimla jste si, že bych já někde na někoho útočila?? (Ten dotaz se netýká Vás.)
No jo, ale tohle :
Ano, Zrzavci, není to zodpovědné chování. A o to mi šlo primárně.
Ani já, ani Megi, ani ty ostatní, které se ozvaly na mysli nemáme, máme na mysli to, co bylo právě následně. Proto jsem pak už já třeba nepsala, vyjádřila jsem se k tomu, že to je nezodpovědné a jestli má slečna, nebo nemá nějaké duševní problémy nepřísluší nikomu na netu rozebírat.
Nicméně, sem to taky nepatří, tak to asi uzavřeme.
Poté co fena přijede domu zajistit klod, teplo, přikrýt dekou a to i když se vám zdá teplo, nechat v klidu odpočívat spát, zajistit vodu kdyby potřebovala pít, ale naopak s e nebát, že nepije, neb je zavodnena. rozkrmovat velmi pomalu a často, já vařím kuřecí s mrkví a bramborem, r ozmixuju, podávám po troskách a často, nedávat v tuto dobu kosti. hlídat aby si nemohla lizat ránu a neskákala na gauč,křeslo apod. venčit A TO I NA ZAHRADĚ NA VODITKU a to ne jen pár prvních dní. Ránu udržovat čistou a suchou, fenu nenechat blbnout.
že jo? Já jsem ráda, že v mým okolí vychovávají normální lidi normální děti a ne nějaký generace ZetFň and comp. A miluju, když jsou děti takhle výborný, jako píše Doron a zároveň nejsou přemoudřelý, jsou pořád dětmi. Přesně tak, víc takových.
Já bych strašlivě ráda viděla ten tok myšlenek, který tomu nebohému běžel tím mozečkem. Je to fakt obdivuhodný, když dítě dokáže takhle přemýšlet.
Koukám, že vás to taky pěkně vzalo, tenhle kousek, co? 😀 😀
….“ Já, já si myslím.., že lidé kteří chtějí po dětech jejich potlaviny ….ktelých mají málo, to není hezké, to vůbec není hezké! To nejsou hodní takoví lidé! ”…..
pomooooooooooooct!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Geniální
Výborná úvaha, hezky se z toho dostal.
Nejsem akvarista, ale vím, že existují nějaké boxy na transport - posílají se tak i mezi akvaristy
tady to vozí asi v pytlíkách a v termoboxu?
https://www.akva-tera.cz/termoboxy-2/
a tady asi na domácí převoz , kdy to je na kratší cestu a člověk to má pod kontrolou?
Fíkovnice, já se ale vyjádřila čistě jen v té obecné rovině - na začátku, dál jsem diskuzi už nejela. Vyjádřila jsem se čistě jen k tomu, že to není zodpovědné chování ani ze strany matky, ani ze strany té slečny a za tím si stojím. Dcera studuje nemá peníze, pořídí si psa, vezme si na to peníze od matky, která nemalou částku vydá a neptá se a pak se diví - to prostě nevidím jako zodpovědné chování a to k držení zvířat prostě patří.
Dál už jsem se nevyjadřovala a nerozebírala její život, stavy, poruchu atd.
Jo, Megi má pravdu. Vadilo by mi to i bez nějakých psychických potíží, či bloků a dost výrazně bych se proti tomu ohradila. Natož pak, pokud bych měla nějakou potíž. To bych se asi - odhaduju - nedokázala ohradit, ale o to víc by to ublížilo.
Že jo? Já si to taky říkala, že to bude silná osobnost! 🙂
edit - jsem neslušná ale!! Gratuluju k novému přírůstu do smečky, Aluško.
M.:Dobrý den. Máme naplánované krytí naší fenky. Měla hárat na konci jedna ale stále nic, má to opožděné. Pán který má psa na krytí tvrdí že existuje nějaká injekce na vyvolání háraní. Je to pravda a jak to funguje nemuže to fenku nějak rozhodit hormonálně?
Díky, M.
A můžu se zeptat na účel toho, proč to chcete aplikovat?
Jinak se přidávám k ostatním - ani náhodou bych to neaplikovala. Zvlášť u reprodukce by dle mýho mělo být všechno co nejpřirozenější, aby člověk viděl, zda to dává smysl, aby byli potomci po tom a nebo onom rodiči.
Janinka, Jerry.
(Mně by se totiž kobylka Janinka moc líbila, protože myslím, že leckdy jsou jména i “nositelem vlastností” byla by moje kobylka Janinka moc milý a vlídný stvoření, jako ta v Broučcích od pana Karafiáta. A Jerry by byl kulich stejný, jako ten myšák 🙂 )
Přesně tak. Navíc - v panelácích řve miliarda psů, jejichž majitelé jsou v práci, na mejdanu…. kdesi. Nikdo, vůbec nikdo nemusel nic tušit. A pes může být trubka, který ani nepípnul. Jediný viník je ten šmejd, kterej se tady u nás z toho stejně vyvlíkne.
Já jen, abychom furt nad myslivcema nehudrovali:
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/libor-sejna-myslivec-zachranil-orla-morskeho?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1260341&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1260341&dop_vert_id=int1&dop_req_id=9RT3AW4VlMT-202403180726&dop_id=26990351
Mi to udělalo radost.
Znám. Měla jsem v rukou exprtku, která i s košem dokázala v pikosekundě předvést dokonalý myškování, tlamou v košíku úder a opravdu vdechnutí= procezení bez zadrhnutí tím košem oné myši z které v tý pikosekudně byl vidět z tlamy jen zbyteček ocásku. Kdybych to neviděla na vlastní oči, nevěřila bych, že to může být tak blesková - to je slabý slovo, blesková - akce. Bylo to stejně bleskové, jako když moje první Bubinka udělala černou mambu na veterinářku, ten pes v podstatě vůbec nehnul hlavou a Lucka mi řiká s otazníkem - Vona mě kousla? - nechápala stejně jako já, že to stihlo proběhnout, když ten pes se vlastně nehnul :o