No ona je otázka, jak dosáhnout ale pevnosti, aby až potáhneš dolů těžkej kus, abys při tom nepřišla k sedící pracovnici na návštěvu do hnízda 😀 .ale dám to k přemýšlení.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Aháááá!!!! Aháááá! no t yjo……… dobrý!
Proč jako?
Ta poslednííííííííííííííííííííí!!! Ta posledníííííííííííííííííííí!!!
Kam chodíte žebrat? Nechceš zajet na Karlůf most? Todle tam ešče neměli. Zájezd žebravejch dementů 😀 😀 😀 😀 😀 pooooooooooooooomooooooooooooooooct hiiiiiiiiiiiilfeéééééé SOS.
No odklápění mě právě napadlo taky, ale je otázka, zda to dispozice dovolí a jak by to bylo a ………. no se uvidí prostě. Pro teď mám vymyšlenost, že by část toho výběhu, která bude mimo zdi, mohla být nižší , odklopná, abychom tam neměli obří voliéru. A kolem keříky. Aby to líp vypadalo.
Výborný, UFO vokážu doma! Stavitel bude nadšen 😀 😀
Pod plechem tma.
Ad polykarbonát - dneska už se dělá právě ale i s ošetřením proti UV záření. aby se to nerozpadalo. Je interiérový a exteriérový.
Jojo, odundávací střecha je taky ve hře, to musím probrat se stavitelem, bylo by to asi nejlepší, ale nevím zda nejpraktičtější, ono taky, já zas na druhou stranu nechci ho moc zdržovat, má prace habakůk a zároveń, ale bych chtěla, aby to fakt nějak vypadalo a v zahradě to rušilo minimálně. Máme rádi hezkou zahradu, tak aby to zapadlo - až teda bude hotová, teď je to voraniště 😀
tak to zvíře skončí v lese.
Vchod je na půdu na dílnou - zhruba ve výšce střechy toho kurníku? Ne asi výš a je tak v místě, kde končí ty vlevo složené tašky asi. Řešení možná je - schody udělat podel té dílny nahoru a pod tím ten kurník. Nepraktický, vím. No a taky to neřeši to zastřešení. Počkáme až odvozíme šrot a pak se nad tím prostorem celkově zamyslíme, takhle podle fotky to évidentně nejni nejlepší 😀
No bať, ten se právě stavět nový bude. zděný. I proto sbírám různé nápady,abych to od začátk udělala co nejlíp pro ně a co nejlíp i pro nás. Jediný, co je daný je to místo. Tam, kde to dřív měla původně stará paní. Je to v závětří, bude se to dát dobře ochránit, je tam ten ořech. S ostatním si můžu hrát a tak přemýšlím takhle nahlas, ať nedělám zbytečný blbosti.
Promińte prosím, já za to nemožu, to vono samo se to.
Jsem teď objevila zásobníky/krmítko z těch trubek na odpad /něco jak dávala Megi/ a totéž na vodu. to se mi asi líbí velice. Je ale pravda, že to zavírací má tu výhodu, že tam se ta myš nedostane vůbec. Ale na tu vodu, to takhle uděláme, protože to je dobrý v tom, že to ty pipiny nezaneřáděj a voda je furt čistá.
Dík lupusi za návrh těch uší na trusník.
Já se teď zapšrcla s tím zastřešením. Zcela jsem vynechala fakt, že tam je vchod na půdu nad dílnou a tudíž schody. Ony tam momentálně nejsou, ale musí tam být, takže šécko nějak jinak musíme vymyslet.
Varaxi
Slepice se je brzo naučí používat
no já jsem si říkala, kdyby holky nebyly nadány zrovna inteligencí, tak abych se s tím pak necrcala, nevím jak je naučit, aby to používaly? Já slepici ešče neumim nic naučit.
Hřady mám vyndavací, ne napevno, abych všechno vyházela ven při úklidu sluncem a savem.
Za tuhle připomínku děkuju, já bych to asi taky v rámci boje s čmelíkem mým věčným tématem 😀 - zabudovala a utěsnila. A pravda je, že zrovna tohle chce, aby to mohlo jít na vzduch.
Já teda slepicím dávám dobrou noc, protože je zavírám osobně a ručně a k tomu je otáčím hlavami
áá další dobrý a drobný detail! dík.
Jo já už tam koukala tudle, ale slepičář-mám za to, že to není úplně férová firmička? Tak jsem si řekla, že kouknu jinde, ze zásady 😀 😀 . Koukám na slepici v nouzi.
Já jsem četla někde, že štěpku taky doporučují? aby se eliminoval trošku ten bordel? Já bych teda chtěla trošku vyvýšený chodníček ze šlapáků, aby tolik v bordelu člověk nehamtal /vím, ony tam nanosí, ale nebude to tak, jak když bude rozrytá ta hlína, max. se to neosvědčí. takže štěpku říkáte, že je blbost? dobrá, promyslím to.
nemá tam pořádný žebříček, ten má být pozvolný a pohodlný.
Jo. to jsem taky zapomněla říct, že je divný! že ho tam nemá a přijde mi, že - možná ne? tam v tom průvanu by taky seděly, že ty okýnka nejsou moc vysoko nad bidýlkama??
No já když si můžu práci ujednodušit, tak to zkusím. Páč pak by to znamenalo možnost to hloubkově měnit méně často a stačilo by stáhnout ten trusnik, což bude jednodušší a bude čisto, nebo čistějš.
Jak píše Megi - je to deska pod hřady, která se snadno čistí a zachytí trus, tím pádem máš dole menší bordel.