Nepití - ona může být hydratovaná ještě z té operace, nevím jak to probíhá u koček, předpokládám, že kapačky jsou? A jídlo nemusí jí být dobře? Řeknou spíš ti, co mají větší zkušenosti. Jen to jídlo dávkovat po pidi porcích a často.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
No však. Hele zajistim vám plac, za malý fšimný! 😀
No však. Hele zajistim vám plac, za malý fšimný! 😀
No, tak si počkáme pár měsíců, jo? A pak sem přijdeš prosit, aby si ji někdo vzal, páč je to totiž anděl s ďáblem v těle. Ty sis nevšimla těch parůžků co má na tý fotce?
Tak to si úplně nemyslím, že je jedno, kde pes žije. Já jsem ráda, že mám dům, protože to právě staříkům a špatně se pohybujícím dovolí víc a líp, než v paneláku. Tím spíš u velkého psa, protože malého přeci jen můžu bafnout do náruče.
Naši známí měli jozefpčika - měl něco se zadnicí, chodil normálně, museli s ním manipulovat, aby se mohl vyvenčit. Kupodivu ho uspat nenechali. Pes ovšem nežil někde znečištěný, jak si představujete. Doma měli čisto, pes byl čistý. Oba chodili do práce.
o, čemu bychom je nevystavili,
To souhlasím, proto se taky žádný z mých psů netrápil. První pes byl ochrnutý po mrtvici. Tak jako to mívají po mrtvici lidé, jako třeba přítel mojí zemřelý kamarádky, který chytit mrtvici na motorce a potkal se s kamionem. A ač to vypadalo na ležáka, tak díky rehabilitaci, chodí. No. Nechodí do práce, protože mrtvice vzala dlouhodobou paměť, ale chodí, zajde s kámošema na pivo, žije.
Já si myslím, že takhle šmahem to sejmout se prostě nedá. Je to případ od případu. A věřím tomu, že je spousta lidí, kteří svému ochrnutému psu dopřejí důstojný život. Však co se rozepisovat, stačí se podívat na paralympiádu.
tak to žádný hogo fogo nebude
a 6x z očistce nahoru a dolu!
😀
Ne vím jak to myslíš. Nebude to celý čistě jen na mě,ale co půjde chci siudělat sama - základy, stavbu hrubou, omítnout to a tak.
No jasně, že to jde. Naší zahradě na chalupě říkají místní Arboretum (máme ještě louku k tomu, kterou jsme osázeli a tomu zas říkají Park). Je to - teda byla, te´d nemáme čas - nejkrásnější zahrada v okolí. Páč nás zahrada baví a těšíme se oba na to, že i tahle kolem domu pak bude stejně krásná, jako ta na chalupě. Jen si budu muset pohlídat Rumouše, aby mi nekadil do křoví, to je nějaká novinka 😀
znala jsem v Prahé psy, kteří vesele drandili na vozíku. Můj první pes byl na stáří hodně špatný na zadní nohy, ale vůli k životu měl obrovskou. Byl ale ten typ, který by vozík rozhodně nevzal. Tak jsme mu pomáhali my. Nicméně žil v té době spokojeně a šťastně. Když nadešel jeho čas a přišlo trápení, tak nebylo o čem dumat, ale za ten čas, který jsme mu dali, jsem ráda. Byl jako stařík, který si vyjde na zápraží a tam bafá fajfku a čučí po světě kolem. Když k nám přišla na chalupě fena německýho ovčáka, která si nás našla, velmi znatelně ožil. Myslím, že brát to šmahem není dobře. Je pes, který to zvládne a pes, který to nezvládne.
Jasně, bydlím-li ve čtvrtým patře bez výtahu, tak těžko budu řešit velkého psa s vozíkem , ale tam si já velkéh psa ani nepořídím. Moje šéfka měla strakáče, když se jí nohy zhoršily natolik, že sama nemohla, ušila jí panička postroj na kterém ji vodila-nosila ven, a to prosím tedy třetí patro bez výtahu. Fenka s nimi spokojeně jezdila i na dovolenou. Jen už necárali po lesích a chodili kolem komína.
No my musíme hlavně vymyslet jak tam ty schody umístit a taky - když to bude zastřešený, tak ty velký kusy nábytku ven asi neprojdou.
a může mi někdo říct jak stojí zákony, že 15 psů se dočkalo propadnutí státu a jiní psi byli té množitelce z Plavska navrácení?
O tom, že je za nechutný peníz prodala hovořit nebudu, pro mě je takový člověk hydra - nt.
t i schody s jedním čékem a třema ohařema, no ne.
ten čék je to nejmenší, horší jsou ty prastarý kusy nábytku, co jsme tam natahali a co jsou těžký jako kráááááááááááva. A taky ten zedník. Protože ten je velmi nedostatkovej druh lidí. Měli jsme jednoho, byl fajn, pak přestal bejt fajn.
Taky podpásofka! veliká! Jen jsem to pustila a padla jsem do depréze, to je krása veliká, veliká, ta zahrada, ani kurnik sem ešče neviděla, ale pláču. My máme tankodrom a jeden záhonek, kam jak jsem zjistila, se naučil můj malý profesor, inteligentní pejsek Rumíček chodit kadit do vejšky na keřík. Ječela jsem tak, že vyjeli hasiči, když jsem ho viděla. A tady takováhle krása.
No takže to by taky asi bylo na schody z očistce nahoru a dolu, za todleto 😀
No jo, no. ale asi nejste pravděpodobně potomek rodičů, kdy matka byla vzteklina a otec cholera 😀
No a to je právě ten problém. Todle já asi sama nepostavim. To bysem ho už musela otravovat a to já chci jen v případě nezbytně nutným. Todle už je statika. jako řešení dobrý, to ne že ne. a háček je ešče v tom, že by to byl obří kurnik. protože od stěny k těm schodům je asi hodně moc místa. To prozkoumám, to jo, ale hlavně tohle fakt asi nepostavim.
Mně se na mobilu vůbec nedá psát , takže ikonka je mi fučik, ešivá tam je nebo nejni, fčéra jsem dostala psotnika, psala jsem SZ a vona byla celá vobráceně? A když jsem to chtěla opravovat, tak si ten zmetek pekelná ze mě dělal čurinu a mazal a měnil a …………. jen to, že jsem seděla v tramvaji způsobilo, že jsem na tom přístroji netančila čardáš.
Nebo na izolaci.
ano přesně. Na izolaci. pro mě, tam mě zavře za chvíli Brtnik, protože furt střádám plány, stavim, bořim, zjišťuju -………….. a nemám ešče ani brko.
No a hned máte dalších 32589657 m3, kde ztrácet věci.
🤣 Podpásofka, podpásofka, za to bude 3x schody z očistce nahoru a dolu.
No vidíte, ale já jsem vycházela z tohodle:
Jen vím, že bych asi 4 měsíce ochrnuté zvíře při životě nedržela. Vím, že se dokonce i tu objevily videa “paraolympioniků” - zvířata běhající po předních a mající ochrnuté zadní v závěsu na kolečkách. Nevím, na tom konkrétním videu si pamatuji, že vypadali šťastně…ale já bych zřejmě takové zvíře nechala v poklidu odejít za Duhový most.
Ta paní s tím kotětem dostala čočku proto, že ho používala jako zdroj peněz a kotě nebylo v čistotě.
a ma chut jist a pit a zit.
No právě, je to jako slepý pesan, některého to prostě limituje, trápí se tím, a jiný to zmákne v pohodě. Je nutný to rozlišit. Nenechala bych zvíře se trápit, ale kdyby mělo vůli k životu, tak to mám takhle.
Já se jen ptám 🙂 . Protože právě se může buď zadařit, že se zvíře pospraví a nebo je to ten živočich, co bude zvesela rajtovat s vozíčkem a bude mu fučík, že mu někdo mačká zadnici. Tak mě překvapil ten rychlý závěr na uspání. Proto jsem se ze zvědavosti zeptala. Já Vám Váš názor nebéřu.