Mně vyhovujou provázkový mopy, ale tenhle třásňovej byl na vytírání u kotle naprosto dokonalej, fakt. Jsem čuměla. žádný kocouři po přikládání.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Ale to už asi moderní žena dneska nepoužívá
Tsááá. používá. a nebo nejni moderní teda 😀
jsme se na tohle téma bavily ešče na fauně a já hájila ty provázkový, protože hezky vytřou reliéfový lino. Loni jsme si koupila Viledu turbo - že se to jako bude určitě líp ždímat, jak to tam rotuje a mám za to, že to svou silou vyždímu líp, takže až se tohle potento úplně - neb se mu zaráží ten pedál, poletí to svinským krokem a já se zas pokorně vrátím, k tomuhle.
No ale pro čtyři to půjde? když tam nebudou úplně furt - jen těch pár dní, co je fakt echtgold tma, jinak je vždycky aspoň na chvíli budu stíhat vypustit.
Jezdíme po dálnici kolem takovýho kousku zelenýho políčka, nebo co, a tam taky volně puštěný hejno slepic.
Jo, életriku máme, asi to tak nějak pojmu s tím přitápěním, ale - to jsem zase já, že jo, mám ale. Nějak mám zarážku ve smyslu - elektrika tohoto typu a zvíře tam s ní samo. co když se to vyzkratuje, že jo…….. 🙂 hele nemám to jednoduchý, to uznávám.
No moc nemůžu,páč by mi je mohlo něco sežrat a pak to bude zahrada vokrasná taková taky- květena , plodiny a jako víme, co tydle velociraptoři dokážou s terénem. Plodiny oplotim, psy mám celkem naučený z chalupy respektovat záhony, ale obávám se, že na tomto poli se se slípkama úplně asi nedohodneme, že by jako respektovaly moje požadavky neplundrovat záhony. Takže tam budou jen pod dozorem.
No jo, ale já se bojím, že ten výběh 16 m2, kde budou přes den - a v zimě si v pracovní době z něj moc nevyběhnou, bude pro víc jak 4 slepice malý.
A ví se tedy co jí je?
s rýží…
jen podotknu- s tou rýží bych si dávala pozor, některým psům opravdu nemusí dělat dobře, proto tady propabuju tu svou masakrální dietu brambory, mrkev, libové maso.
Jo, mi to tam měli min. tak pět let.
Aaa díky! to je dobrý nápad, právě kvůli té údržbě, když už buduju od novýho, tak to chci udělat co nejlíp, aby pak bylo co nejmíň práce.
My je měli na balkoně celkem dlouho teda, sundavali jsme je, až když jsme se stěhovali pryč. A není to zas až tak moc drahý? nebo nebylo - takže případná obměna až tak nebolí. A třeba by tohle zvědavcovic sousedům nevadilo.
Napadá mě, nedalo by se to slunko odclonit tímhle?
Já mám keře v plánu i proto, že abych zajistila, aby to v zahradě bylo hezký. Takže díky, že to tady zmiňujete i z tohoto pohledu A mám tedy výhodu, že starý kurník. kde budu stavět ten nový, je umístěn v takovým účku - kdy jedna strana výběhu - východní -je zeď dílny, druhá jižní, nižší je zděný plot a třetí je zeď dřevěného přístěnku, takže kurník samotný je hezky chráněný a ještě v blízkosti ořešáku, který dává stín. To postříkání vodou- to je supr nápad, to si musím zapamatovat.
No jo, já vím, že to zvládnou, ale zase bych chtěla, aby prostě nepřežívaly, ale bylo jim dobře. Už mě doma nahlodávaj, že čtyři je málo, když jich bude víc, zatopěj si teda sami sebou…….. jenže. Ten výběh, kde budou, než přijdu z práce má - neměřeno přesně, jen krokováno. 16 m2
Díky. To bych mohla dokázat, když se budu snažit - máme takovou doma na stěnách, tu jsem nedělala, ale opatřím si návod 😀
Kurnik už je vidět, že tu slovenštinu člověk neslýchá tak často, přesto, že vím, že murár je zedník, chvilku jsem civěla na murovaný múr 🙂 🙂 Já to chci mít přistíněný - je tam navíc velký ořech a pak právě že i ten polystyren schovaný pod omítkou by to trošku odclonil, to vedro?? bože to sou starostě furt s pipinama! 😀
Jsem myslela, že by to pořešila sakra právě ta omítka, pevná.?? Fakt projdou skrz? To jsou fakt takový nenechavky? Člověk by jim rád přilepšil a voni důry, takhle.
No protože, aby jim nebylo ouvej, ne? Taky byste nechtěl bivakovat dlouhodobě tak, jak Vám úplně není přirozený.
Budu zakládat kurník, zděný a omítnutý a pořád uvažuju o tom, že pod tu omítku frknu ten polystyren - když to bude omítnutý, tak se k tomu nedostane ani slípka ani čmelík, si tak říkám. A holkám bude líp než je ve zděným.
Dafi - ok- nemůže kuřecí, to mi nedošlo, tak tam prostě rozvařit rybu. nebo jiné libové maso.
copa je hejbací stroj? Ať sem redy až přijde stáří.
Já se zeptám po Geňovsku - když nevim….🙂 Ledvináři - játraři- nedalo by se použít mé oblíbené masakrální menu? Neboli rozvařím brambory, mrkev a trošku kuřecího prsa v malém množství vody, úplně do měkka, rozmasakruju tyčákem a servíruju vlažné po troškách? Podle mě jo a podle vás? Dávám to jak při nemoci, tak po operacích. Je to jednoduché na trávení, chutné a psi se po tom můžou utlouct. Jinak tedy za mne - bych šla s feňulí k dobrému internistovi.