PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.
Právě že jo, fakt jo, krása ,
PS: Sorry, ale já vážně neumím malovat.
Právě že jo, fakt jo, krása ,
Dobrý den,
jdu se sem zeptat. Koupili jsme s Domečkem i starý včelín na zahradě a jak se teď probíráme věcmi i tam, zjistila jsem, že tam je nejspíš medomet. Zatím jsem to nezkoumala, prostě veliký buben 🙂 . Než to začneme likvidovat, napadlo mě, zeptat se tady, zda to nemám někde nabídnout? Jestli by to vůbec někdo ocenil, jestli je to vůbec třeba “hygienické” a tak podobně. Hodit to do šrotu je jednoduchý, že jo, ale třebas by to někdo chtěl, potřeboval, ocenil. Ať už tady někdo z vás a nebo, kdybyste řekli, do šrotu ne, nabídněte to někam, tak to udělám. Třeba je to škoda. Bylo by to prostě za odvoz.
No moje kamarádka se taky domnívá, že její pesan odešel na ledviny právě ve spojitosti s Bravectem. ☹️
Já se toho prostě bojím nějak víc, je to uvnitř toho psa a když to nemůžu vyndat v případě, nějaký reakce, tak se bojim.
jo, však pitík taky leckdy vehementně máchá ocáskem, píská a…….. Není prostě mávání ocáskem, jako mávání ocáskem.
Keriton, to teda vidět je! a parádně. Moc prokouknul a jak se tváří!! Můžete je oba s Efe poslat na molo 😀. Předváděcí teda. 😀
Otrimováno
Efe - ta je krásná! Ne, že by nebyla předtím, ale teď to dostalo nádhernou korunku! Opravdu bez nadsázky modelína!
To je mrcha hrozná - myslím ten hotspot. Zkoušela jste někdy dračí krev? Kamarádce to u psa zabíralo. dávala vně i zevnitř.
Sarah - co se stalo?
No fuj.
Zajímalo by mě, jestli by takhle krmili ty lidi potkany, že jo.
Já se přidám, taky se mi to líbí. Tuhle jsem něco hledala a šla jsem na to přes svoje příspěvky-jinak jsem nevěděla, jak to hledat a byl to masakr 😀 .Takže pokud vznikně nějaký úložiště, kam by si každý mohl uložit odkaz na to, co kdo řekl opravdu podnětnýho, budu taky moc vděčná!
Kombinace děti a psi je někdy únavná, ale………. stojí za to 🙂
Litovala jsem, že nemáme kotec
😀 😀
No to si právě myslím, jak jste psala, že ho vyplašili, vy jste pro něj v daný moment udělali překážku v útěku ☹️ . Já od včera už zase zpívám koledy. Na loukách teda ne, ale jak vlezeme na lesní cesty, tak jo. Mluvím, poveluju, směruju, prostě hovořím, aby o nás vědělo i to prase, který tam ještě není. A doma je pak tichá domácnost, protože už nemám sílu mluvit.
Brouček , brouček malinkej! Přeju mu ať se dobře a pořádně zahojí a ať mu panička pořídí nějaký dobrý bolestný.
To řešení, že ji asi vyplašili jiní lidi se mi taky zdá asi jako nejpravděpodobnější. ☹️ Hrozná, hrozná smůla. Já se takhle právě bojím o Bubrdli, ta by taky neměla šanci.
Přidávám se k tomu nezmatkovat. je to mladý pes. Mám myslím dobře, velmi dobře vychované psy a taky se mi stalo, bohužel, že můj mladý vzorňoch nejvzornější, šprt a profesůrek , v psím krámě označkoval. Pochopitelně napomenut a jel ven, já se omluvila, uklidila, prodavačka mě poinformovala, že to tam před tím označkoval jiný pes. Takže od té doby jsme tam nechodili na volno, ale pěkně pod dozorem a na vodítku. Doma nikdy nic neznačkoval.
Kastrace je velký a hlavně NEVRATNÝ ZÁSAH DO ORGANIZMU, který se projeví s odstupem a kastrovat bez rozmyslu je velký špatně. Rozmyslete si takový krok opravdu rozvážně i proto, že leckterý pes pak ostatním velmi voní, ti ho obtěžují a velmi rychle může vzniknout averze vůči ostatním psům. Je to mladý pes, dá se s tím pracovat.
🙂
maznáčikov, ktoré si myslia, že kvočka som ja a manžel.
No, takže člověk s rozumem se pokorně vrací k útulkům a je mu líto těch spolků, které doplácí na takovýhle hajtry.
a nebát se ušpinit …..
😀 😀 😀 tak to se já nebojím od ranného mládí. Jsem hrozný prasátko. A taky ono se psem mi prostě nejde být čistá, ani s jedním, natož se třema, pořád něco dělám - buď si s nima hraju, cvičím nebo dělám na zahradě. Vždycky bylo ftipný na chalupě, když “sousedi” z vedlejší vesnice šli kolem nás se svou fenkou a stavovali se - jsme na samotě, oni vždycky oba vypulírovaní, opravdu jak, když jdou do galerie a ne na procházku s psem do přírody, oba ve světlým, opravdu krásní lidi. a já jim šla otevřít branku, aby se psi mohli vyřádit u nás na louce a vypadala jsem vždycky……. no…. prostě hrozně, špinavá ze záhonu, vopatlaná vod čoklů, ve vlasech větvičky…….. velmi velký rozdíl 😀 a páníček od fenky se vždycky hrozně pucoval, když ho šel Rumíček přívítat, a že on to teda umí 😀 😀 😀 😀
Jo já jsem do pluhu. to je trefný a i by sedělo, i proto, že jsem občas pěkná kráva 😀 😀
No vidíš, tak tenhle systém mě vůbec nenapadl.
Je naprosto hnusný, jak se ze psů v nouzi stal tvrdej kšeft.