Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 20.02.2024, 21:08:56
Kysanou ředkev si taky neumím asi představit -stejně jako kedlubnu. A je fakt ale, že já jsem zpátečník v tomhle. já kysala hlavně zelí a to mi taky jednou chytlo plíseň. Ale jinak to bylo moc dobrý a potřebuju se nakopnout, mám už malej zelňák, ale nedostatek času.
Stejně jako mi bohužel chytil plíseň jablečnej ocet. 2x. A vypadalo to tak nadějně. někde soudržuka dělala chybu a nemusela být ani v eNDéeR.
Až namnožim houbu - je cesta jak to poslat? klidně se podělim,. Jako já bych se mohla bývala podělit i dřív, kdyby…………vyřiďte si to ovšem s Taliprdem, no. Nicméně, kdyby to dokázalo přežít transport, nebo kdybyste měla tranzit , potrubí, pašérácko cestu od Prahé k Vám, tak pošlu. Ráda, páč šprčkům nutno dopřávati.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.02.2024, 13:04:50
To je to nejhorší! Že takovejhle hulvát hnusnej to vždycky uřve. Přemýšlím, jestli by nebylo od věci, zajít jen tak bokem na policii a říct, že se ho bojíte, že vám vyhrožoval. Jen tak pro sichr. I kvůli koňovi a kdyby zase náhodou někdy něco při setkání třeba vyhrožoval, což se u takovejchle šmejdů stát může, tak ho poinformovat, že jste po jeho prvních výhrůžkách zašli na policii, kde to mají zapsaný a v případě, že se koni něco stane, nebo vašemu psu, či vám, tak jdou rovnou za ním.
Odpověď na příspěvek uživatele JanaJanaJanaJana z 20.02.2024, 12:30:25
Tak hlavně, že ji to nesešrotovalo moc psychicky a že se podařilo to zaléčit. ta kapsa hrozí bohužel často. Podrbje ji prtku malou. A držím palce, ať už se to neopakuje.
Odpověď na příspěvek uživatele Dafi z 08.02.2024, 22:34:30
takže během 2 dní necelých přečteno,moc se mi to líbilo-i když já moc nemusím když knížku mluví pes…ale tady su zvyklá🙂,a su ráda že jsem od té knížky xxx hodin nemohla odtrhnout!!takže za mě paráda!!
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 19.02.2024, 14:35:54
Jojo, vím. vím. A taky bych byla nervní. Je možné, že je to prostě opravdu bouřlivý hárání a nebo třeba jak říkám, tělo už ví něco, co se ukáže potom? To nechci strašit, vůbec. vůbec.
Odpověď na příspěvek uživatele o..o z 19.02.2024, 14:35:12
No bať, však jsem psala, že není nutno myslivcovat.
Jen vědět ten základ, jak dostat lovecké vlohy pod kontrolu, aby to bylo na pohodu, vystavování a tak. ale tak měl jste výmara, tož asi nějakou představu máte. To byla jen poznámka pro ten případ, že byste netušil, protože jsem ve svém okolí měla dost ohařů, kteří skončili tak jako čistě na vodítku, neb majitelé se divili, že loví. A on ten germán prostě loví. A hodně. Oni jak na rozdíl od vižlíku a výmarů, byli doposud hlavně jen v rukou myslivců a opravdu v praxi, tak mají ten lov opravdu silně v krvi, zájem o zvěř a tak všechno kolem a jak jsou to hodně samostatní psi, může být člověk překvapen. Tož už mlčím.
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 19.02.2024, 14:17:53
No bať, jen ať se chůvičky nenuděj. Ale napadlo mě u feňule, že prostě třeba je fakt velkohormon - jsem si vzpomněla na ten start po porodu, tak možná teď prostě s ní něco cloume? Nicméně jo, byla bych bedlivější než kdy jindy, oni mršky rády zatloukaj. To pro případ, že by se chystalo něco o čem tělo ví, ale doktor ještě nemá šanci vědět.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 19.02.2024, 14:03:24
Jo, sláma do hnízda - to je jasný, to vim, to vim , ale tetkonc teda dýlemata, že jo - sláma …hobliny…sláma….hobliny……….to zas se mnou doma nevydržej 😀
aaaa germánek! 🙂 No, to se máte na co těšit! Pokud nemáte představu teda. Zeptám se strašně profesorsky, ale věřte, že to myslím opravdu dobře. Máte nějak v plánu pracovat s loveckýma vlohama? Nemyslím zrovna to, že byste myslivcoval, taky nemyslivcuju, ale s ohařema žiju už celkem dlouho a vím, že bez určitýho základu to nejde. Když chcete mít psa dobře ovladatelného tak, abyste s ním mohl jít kdykoliv a kdekoliv na volno. Páč zrovna germáni mají ty vlohy opravdu doposud velmi silné.
Odpověď na příspěvek uživatele marcelaamax z 19.02.2024, 12:14:18
A jááá ti to myslela, mysleláá, že jste to Vy. Ani nevim proč, když jsem to četla, viděla jsem přesně Vaši feňuli, jak sedí na zápraží a tváří se jako ta trubka. Ona bude velkohormón co?
Jsem ráda, že Vás vidím! Co malá kynologická naděje, tam je šécko cajk? Už chodí se psy na cvičák? 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele o..o z 19.02.2024, 10:33:53
Tak submisivnější povaha teda není 😀
to může být ve smyslu ke psímu národu, ne k Vám. Musíte být trpělivý, ono to přijde. Když jsme si přivezli naši současnou německou ohařku v deseti měsících od myslivců, tak to v podstatě bylo to stejný. Ona se jevila a chovala jako suverénní magor , ale vyčůrat se venku, to nešlo . Zpočátku se opravdu bála, posléze nebyl čas - nebylo výjimkou, že začla čůrat a zároveň se ovšem hned vydala i na cestu za něčím.
Je supr, že se doma rezatý pometlo zabydlelo dobře a rychle. Dává Vám to tím pádem spoustu prostoru na to učit, vychovávat , hrát si, prát se a šécko, co se s prdítkem štěněčím dá a musí dělat. Fotos bohužel se mi neukazuje. Vůni štěněte bohapustě závidím, já v současnosti mám doma ohaří plynojem 😀, protože máme starou vižlí babičku a ta když občas spustí, tak to se barák nafoukne až vokna vyskakujou 😀 .
Moc si to štěněčí období užije a pamatujte důležitou věc - co do štěněte teď nastřádáte v rámci výchovy a učení hrou, to po pubertě, jak když najdete.