Pak prostě paráda!! Přeju převelice!
Pozapomněla poznamenat: PRŠÍ, PRŠÍ, PRŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ PARÁDNĚ PRŠÍ!
Pak prostě paráda!! Přeju převelice!
Pozapomněla poznamenat: PRŠÍ, PRŠÍ, PRŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ PARÁDNĚ PRŠÍ!
2.: pokrácená pracovní perioda pro podnik - početnost práce přetrvala, pouze perioda pro její přípravu plus plat pokráceny - přirozeně…
přináší pokrácení přesto pohodu, přiznivost, příležitost poodpočívat, pookřát?
Já taky neposoudím, mám jen půl kocoura 🙂 a je to kocour venkovní, který i po kastraci zůstal sekáčem, kterej si svoje místo na slunci umí sakra dobře vybojovat - což je fajn, protože drží na uzdě všechno ostatní a je to lovec. Zas ale není prostě mazlivec a cárá-ne do daleka, má svůj rajonek, ale cárá a rád se drží venku.
Myslím, že dotaz je na to zda je do domácnosti lepší kočka nebo kocour. 🙂
….S tolika cizíma lidma jsem na ulici nemluvila snad nikdy jako za poslední dva dny😁. Ráno vybíhám zásadně v pyžamu a županu, protože není času nazbyt, tak z nás mají asi sousedi srandu…..
😀 😀 vítejte ve štěněčím světě. To je co? Já si tehdy kdysi dávno- při prvním ohaříku, který přišel domů na Mikuláše, pořídila flanelový pyžamko s medvídkama, abych před panelákem nedělala rodině ostudu. K tomu kulich s bambulí……..byla jsem neodolatelná 😀
Díky za inspiraci, tak rozšiřuju svůj písek s popelem!
Aaaa koukám, že Podolí už zahájilo sezónu 🙂
co tam holkám dáváte?
souhlasím. Sice je to starší dotaz už, ale v tomto případě to nemá nic společného s flémování a pachy, je to buď projev bolesti, nebo prostě nějaký projev stáří. výše uvedené v tomhle případě je nesmysl.
Acher! bože to je krása!!! To je taková krása!!! Miluju kopretiny - taky si je na louce pěstuju!!
Pár fotek pytlu blech
A zde k tomu…….Stofárdí song Zoufalého stofárda, snad pan Neckář promine 😀 😀 😀 😀 muselo to ven!
Tři - dva - jedna, zpívá celej Chov (noty znáte):
Stofárdí song Zoufalého stofárda
Blechy ra-zej na vý-let,
maji prázd-ni-ny!
Fšude sa-mej džék-rasl
a kousek bor-di-ny
Alelůja, AlelůůŮŮŮuja
Stofárd už je zni-če-nej,
blechy ro-tu-jou!
Skřivánku náááš na nebesíích, stůj při nááás až přijde zas… Další blecha!
Skřivánku nááš na nebesíích, neopouštěj nás, až příde zas… Nová blecha!
Alelůůja!
To sou krásný fotky!! Ty poslední dvě - z obranáře - ščenátkem!
Jak von je moudrej!😍
Jejda, to je krásný ščenátko!! Můžu závidět? 🙂
A video “unaveného pejska” po návratu z několikahodinové procházky.
Šutříku…………. měla byste za tyhle videa vybírat tvz. hubný. Neboli každej, kdo bude mít po shlédnutí hubu kolem celý hlavy - a že to nejde jinak, fakt nejde, tak bude platit nějakou částku. I kdyby byla ta částka malá, vyděláte dost, páč nás “vyhubenejch” bude hodně 😀 . Divím se, že se Vám ji v tom závěru videa, podařilo vůbec do toho záběru dostat 😀 😀 . Mám nejen hubu kolem celý hlavy, ale taky mžitky 😀
Bleší tábor jede v jiném režimu než normální účastník psího provozu.😀
ono - podle dvou recezní - ostatní samá chvála - je to hodně tvrdý, pes to rozštípl na malé kusy-ostré. Já bych něco takovýho Tali dát nemohla, Rumouška by zase taková tvrďárna nebrala, házel by si s tím leda nad hlavu 😀
No jo něco jinýho je mít tři čokle a mít jich doma dvěstěpadesát, to je jasný. Tali-kotcák by v kleci rozhodně v klidu nebyla, ač jsem se snažila i ji pro jistotu(kupř. nutnost operace nohy nebo tak) naučit. Takhle jsme měli válečný ležení, spalo se, ona měla svou deku, já čučela na telku a vládl pokoj a mír.
jí ty gumový moc okusovat nebaví
no tak to je pak jasný
vlivem infekce mu odpadl takhle velký kus kůže
No ty bláho!!!
taky neznám himalájskou tyčku, ale černej kong je tutovka a je to na furt, plní se to, hází se s tím, Tali žvýkání konga pomáhalo ventilovat emoce. jsou ty kongy odstupňovaný v tvrdosti právě barvou. a černá to opravdu jistí.