Já bych strašlivě ráda viděla ten tok myšlenek, který tomu nebohému běžel tím mozečkem. Je to fakt obdivuhodný, když dítě dokáže takhle přemýšlet.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Koukám, že vás to taky pěkně vzalo, tenhle kousek, co? 😀 😀
….“ Já, já si myslím.., že lidé kteří chtějí po dětech jejich potlaviny ….ktelých mají málo, to není hezké, to vůbec není hezké! To nejsou hodní takoví lidé! ”…..
pomooooooooooooct!😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 Geniální
Výborná úvaha, hezky se z toho dostal.
Nejsem akvarista, ale vím, že existují nějaké boxy na transport - posílají se tak i mezi akvaristy
tady to vozí asi v pytlíkách a v termoboxu?
https://www.akva-tera.cz/termoboxy-2/
a tady asi na domácí převoz , kdy to je na kratší cestu a člověk to má pod kontrolou?
Fíkovnice, já se ale vyjádřila čistě jen v té obecné rovině - na začátku, dál jsem diskuzi už nejela. Vyjádřila jsem se čistě jen k tomu, že to není zodpovědné chování ani ze strany matky, ani ze strany té slečny a za tím si stojím. Dcera studuje nemá peníze, pořídí si psa, vezme si na to peníze od matky, která nemalou částku vydá a neptá se a pak se diví - to prostě nevidím jako zodpovědné chování a to k držení zvířat prostě patří.
Dál už jsem se nevyjadřovala a nerozebírala její život, stavy, poruchu atd.
Jo, Megi má pravdu. Vadilo by mi to i bez nějakých psychických potíží, či bloků a dost výrazně bych se proti tomu ohradila. Natož pak, pokud bych měla nějakou potíž. To bych se asi - odhaduju - nedokázala ohradit, ale o to víc by to ublížilo.
Že jo? Já si to taky říkala, že to bude silná osobnost! 🙂
edit - jsem neslušná ale!! Gratuluju k novému přírůstu do smečky, Aluško.
M.:Dobrý den. Máme naplánované krytí naší fenky. Měla hárat na konci jedna ale stále nic, má to opožděné. Pán který má psa na krytí tvrdí že existuje nějaká injekce na vyvolání háraní. Je to pravda a jak to funguje nemuže to fenku nějak rozhodit hormonálně?
Díky, M.
A můžu se zeptat na účel toho, proč to chcete aplikovat?
Jinak se přidávám k ostatním - ani náhodou bych to neaplikovala. Zvlášť u reprodukce by dle mýho mělo být všechno co nejpřirozenější, aby člověk viděl, zda to dává smysl, aby byli potomci po tom a nebo onom rodiči.
Janinka, Jerry.
(Mně by se totiž kobylka Janinka moc líbila, protože myslím, že leckdy jsou jména i “nositelem vlastností” byla by moje kobylka Janinka moc milý a vlídný stvoření, jako ta v Broučcích od pana Karafiáta. A Jerry by byl kulich stejný, jako ten myšák 🙂 )
Přesně tak. Navíc - v panelácích řve miliarda psů, jejichž majitelé jsou v práci, na mejdanu…. kdesi. Nikdo, vůbec nikdo nemusel nic tušit. A pes může být trubka, který ani nepípnul. Jediný viník je ten šmejd, kterej se tady u nás z toho stejně vyvlíkne.
Já jen, abychom furt nad myslivcema nehudrovali:
https://ekolist.cz/cz/publicistika/nazory-a-komentare/libor-sejna-myslivec-zachranil-orla-morskeho?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu#dop_ab_variant=1260341&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&dop_vert_ab=1260341&dop_vert_id=int1&dop_req_id=9RT3AW4VlMT-202403180726&dop_id=26990351
Mi to udělalo radost.
Znám. Měla jsem v rukou exprtku, která i s košem dokázala v pikosekundě předvést dokonalý myškování, tlamou v košíku úder a opravdu vdechnutí= procezení bez zadrhnutí tím košem oné myši z které v tý pikosekudně byl vidět z tlamy jen zbyteček ocásku. Kdybych to neviděla na vlastní oči, nevěřila bych, že to může být tak blesková - to je slabý slovo, blesková - akce. Bylo to stejně bleskové, jako když moje první Bubinka udělala černou mambu na veterinářku, ten pes v podstatě vůbec nehnul hlavou a Lucka mi řiká s otazníkem - Vona mě kousla? - nechápala stejně jako já, že to stihlo proběhnout, když ten pes se vlastně nehnul :o
Jistě Balu, jistě Balu, jistě Balu…………….jistě Balu.
janaa:Nesla si to tři kilometry, pak jsem jí to odebrala a šoupla na strom. Dnes jsme byly jinde, předpokládám,že zítra se s tím uvidím znova🤣
No tak už je mi jasný, kdo se teda potuluje našema lesama… 😀 Furt jsem nechápala, co to tam jako dělá a teď vim, že je to parkovačka pro nálezy labradůrůch od Janaa
aby si mohl osobovat právo rozhodovat a určovat, který příspěvek kdo může napsat kam.
Vy jste napsala prosbu,
No vidíte, pochopila jste, že jsem psala prosbu - prosbu, jak tedy můžete dojít k níže citovanému?
aby si mohl osobovat právo rozhodovat a určovat, který příspěvek kdo může napsat kam.
Prosila jsem, nenařizovala ani nerozhodovala, jen jsem doufala, že pochopíte, že zabít tak vážné téma patřící týraným psům debatou která k ničemu nikdy nemůže vést, je trošku škoda. Ale tak nenadělám nic, jistě, psát si můžete co chcete, můžete zaplácat tak citlivé téma klidně rasistickými, politickými a jinými komentáři. Můžete naopak psát do politiky recepty na lanýže ve slaným karamelu, můžete si psát co chcete a kde chcete. Je na každém, jak vnímá okolní svět.
Ano, ono stačí se občas i podívat na nabídku majetku státu, kolik je tam zvířat odebraných pro týrání. ☹️
Paní Balu,
předpokládala jsem, že……… ale to jsem evidentně předpokládala špatně, ono by stačilo odhlédnout od toho, že jsem tu PROSBU psala já, možná byste to posléze vnímala jinak, což už je nyní naštěstí jedno.
Přeji Vám krásný den, je přece pátek.
Zrzavci
Ne. 🙂 Protože to sem nepatří. Zcela logicky. Máte problém se slušnou a logickou žádostí? Je tak problematické založit si vlákno Problematika cikánských osad a tam se vyřádit?
Balu? Nemůžete se přesunout, prosím, někam jinam s tímhle tématem?