Aktuálně: 3 277 inzerátů219 901 diskuzních příspěvků18 348 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 22:37:32 xxx.xxx.17.45
lesnizinka:

Mě vadí, vadili spíš lidi, co si zjišťovali, kdo a co jsem, kde bydlím atd. O Stelle jsem zatím nic takového nezjistila, takže nemám proč tady hysterčit. 

Nečtete očividně moje příspěvky poprvé, tak jste jistě postřehla, že se většinou vyjadřuju po našem. A u nás by mi opravdu nikdy z huby nevypadla věta: brát si někoho do úst. A rozhodně by to nevystihnulo to, jak bylo myšleno. 

pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká - opravdu nic jiného nečekám? Byla jsem dneska na foru o mase, napsala jsem svoje zkušenosti a kupodivu četla, i co mají za zkušenosti ostatní. Takže jak vy si dovolujete konstatovat, hodnotit, přeberte si, co já kde čekám či nečekám? Takže jestli vás urazila vaše huba, mě uráží, že hodnotíte, co já kde dělám, zřejmě i na co myslím. Já jsem nikdy o vás tímto způsobem nepsala, tak tak o mě nepište ani vy. 

Lesnížínko, buď špatně chápete psaný text a nebo nevím. Znovu opakuji, že jsem jen jinými slovy psala to stejné co Vy, tedy, že - opakuji, že sem chodíte hlavně pokecat - nemůžete popřít, že toto jste přeci sama napsala. A je tedy logické, že nic většího nečekáte, než to tlachání, když sem chodíte hlavně kvůli němu. Nevidím nic špatného, či urážlivého, nechápu naprosto co za tím hledáte. Ale i kdybyste za tím hledala cokoliv, naprosto cokoliv, tak já jsem  psala slušně, na rozdíl od Vás. Je mi naprosto, ale naprosto fučík, jak si doma mluvíte, to si  klidně svému manželovi, příbuzným, blízkým, známým, sousedům říkejte, že mají , nemají si brát Vás do úst. resp, ve Vašem případě tedy do té huby. 

Ale se mnou takhle mluvit nebudete, tím spíš, že nemáte jediný důvod, já s Vámi a o Vás hrubě nemluvím. Pokud jste slušný člověk - měla byste se omluvit. 

A stále čekám na to vyjádření, kdy jsem koho kde a kdy urazila či o něm urážlivě mluvila, jak Vy tvrdíte. To je totiž křivé nařčení, jste si toho vědoma?

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 15:09:38 xxx.xxx.226.62

nejsem dítě.

asi fénix

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 15:03:27 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.01.2025, 14:55:34

Umíte psát i normálně, tedy odpovím, jako každý slušný člověk

v tom případku bych ráda pořešila to braní do úst. Jsem na tohle dost háklivá.

Stejně tak jako prosím doložit, kde kdy koho  jsem urazila. Na tohle jsem taky dost háklivá.

Mohu-liž? 

Budu si na tom trvat stále. 

---------

Znáte se s moderátory, to už jsem pochopila dávno,

To jste pochopila velmi špatně.

jestli se někomu znelíbím, tak mě na jeho žádost taky zablokuje?

To jako myslíte vážně tento dotaz? Vy nevidíte o čem se tady psalo?

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:58:55 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ladd z 01.01.2025, 16:42:37

Já ji žeru

Já taky.

Mám na Vás ale hlavně dotaz a na všechny, co mají kočku doma i venku - máme taky kocoura venkovně vnitřního. A taky bez kočičího záchodu. A si říkám, jak to bude, až bude starej pán a bude doma víc? Naučí se?

I tak mě udivuje, jak dlouho vydrží hnípat na gauči, nebo na psím pelechu bez vyvenčení? Udělal si tam snad uzel? Teď v zimě prochrápe celý odpoledne a večer ho musím “nutit” aby šel udělat venčící kolečko. Nešel by asi až do rána , nebo jak.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:51:56 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele eva z 02.01.2025, 14:46:15

Vy byste si poradila…

Hodinovej manžel. To je taky řešení. Ono pak to třeba nebude jen o tom, že to hodinovej manžel udělá, ale taky o tom, že mužská část rodiny si sáhne do svědomí. Páč co mi má co cizí chlap v domě něco dělat. Špatná vizitka 🙂

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:49:48 xxx.xxx.226.62

Loučím se.

asi další fénix.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:46:30 xxx.xxx.226.62
lesnizinka:

Mě ale zase vůbec nezajímá to vaše slovíčkaření. Podstata věci tkví v tom, že jste si mě vzala do huby, aniž by vám bylo prd po tom, co já kde dělám. Prostě si mě nevšímejte, děkuju. 

Tak já bych ráda požádala, abyste o  mne přestala mluvit takhle:

jste si mě vzala do huby

Ano? Chovejme se slušně, pokud teda to půjde. 

Vy jste napsala

. Nejde jen o rady a konkrétně my Bobi, sem chodíme hlavně kecat, od toho je vlákno naše, i všeobecný pokec a mnoho dalších.

A já jsem napsala:

protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká

Napsala jsem jen jinými slovy přesně to, co jste přece psala Vy sama. Nebo ne? Takže žádný, že jsem si Vás brala do úst - nebo do huby, jak píšete vulgárně Vy.

Edit -a opravdu bych od Vás ráda slyšela, četla, kdy jsem koho urazila, když už jste to napsala. Ono něco takhle vypálit… to jde snadno, ale doložte to také, prosím. Když se řekne A, mělo by následovat B. Jinak si dotyčný z úst dělá kanalizaci.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:43:26 xxx.xxx.226.62

A ještě se Lesnížínko zeptám - co je špatného na tom, že když lidé vnímají, že něco nesedí, a je těch lidí víc,  že si chtějí tak nějak být jisti prostředím v kterém se pohybují? O to víc, že dneska internet je už o něčem zcela jiném, než býval? To že to Vy nevnímáte, nebo je Vám to třeba jedno, neznamená, že to druhým přijde divné a nechtějí být v takovém prostředí. Jo, máte pravdu, můžou odejít, ale pak tu zvostanete Vy, Stella a asi šest dalších lidí -odhadem. Na druhou stranu i pro ně ten prostor tady je, tak nemohou oni mít šanci ty pochybnosti vyjádřit? Jak můžete číst- třeba nejsou tak plané, jak to připadá Vám, nebo jak to je Vám jedno. Jsme prostě každý jiný.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:35:25 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 02.01.2025, 14:22:56

nedovolím si hodnotit, co jste nebo nejste za člověka. Vy se toho evidentně neštítíte.

Já nehodnotním. Jen jsem napsala

No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.

Nic dalšího, jen konstatování- edit pro přehlednost - konstatovala jsem to, co jste sama přece napsala.. A dodala informaci o tom, že já bych radši něco jiného.

to je špatně?

nebo vaše urážení lidí. 

prosím? Kdy jsem, kde koho urazila?

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:18:21 xxx.xxx.226.62

Nikdo to sem zatím nedal: 

https://www.seznamzpravy.cz/clanek/magazin-zivotni-styl-kdyz-uvidite-vlka-nepanikarte-nejste-v-pohadce-o-karkulce-rika-odbornice-265776#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Celkem zajímavý - cituji:

Ostatně chovatel, který nezbytnou ochranu odmítá, nejen riskuje ztráty, ale také v Německu porušuje zákon na ochranu zvířat. Například letos na jaře byl jeden chovatel ovcí v okrese Dannenberg odsouzen, protože i přes opakované výzvy nechával své stádo ovcí nechráněné, čímž vědomě riskoval opakované útoky vlků.

------

Plánované snížení úrovně ochrany vlků v rámci EU je skutečně znepokojující. Mohlo by vést k nekontrolovanému lovu, což by přineslo závažné důsledky pro vlčí rodiny a celý ekosystém. Odstřel ale není řešení. 

Proč? 

Pokud je stabilita celé vlčí rodiny narušena zabitím jednoho z rodičů, vede to často k tomu, že zbývající vlci přejdou na snadnější kořist, jako jsou hospodářská zvířata. Studie dokazují, že odstřel nejen destabilizuje vlčí populaci, ale problémy farmářů a konflikty s vlky dokonce zhoršuje. Podobné zkušenosti mají v Severní Americe, kde rozbití vlčích rodinných struktur vedlo k nekontrolovanému růstu populace a nárůstu útoků na hospodářská zvířata.

A tohle můžu potvrdit:

. Dospělí, zkušení vlci umí správně odhadnout lidské chování, stáhnou se a „stanou se neviditelnými“

Na vlastní oči jsem viděla, jak tohle dokonale ovládají. V bývalém bydlišti byli lidé, kteří vlky chovali a chodili s nimi i ven . Na vodítku. Tehdy odrostlé vlče - už ale velikosti dospělce - měli ještě na volno, protože to ještě šlo, neutekla by. A já jsem tehdy myslela, že jsem se zbláznilam když jsem ve stařině viděla vlka. Na kraji Prahé a pak, aniž bych mrkla, byl fuč. A aniž by se něco pohnulo objevil se na úplně jiným místě.  Blázinec .

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 14:00:29 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele raven_kix z 02.01.2025, 13:55:09

protože jí tato situace baví.

Ano prosím, tohle bych úplně vypíchla. 

A taky si tak říkám, že některým lidem tak jako obecně dělává radost, když vznikají právě hádky, protože jim třeba bylo z jejich pohledu ublíženo, tak se tak nějak potřebují pomstít nějako…. kdo ví. 

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:52:56 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 02.01.2025, 12:16:28

Sarah - já bych to nerušila, protože ono se vše vyvíjí v čase a pak se zpravidla stane něco, kdy se ten, kdo nemluví nehraje čistou prostě odkreje víc, než si myslí.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:37:57 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Verun z 02.01.2025, 13:29:47

No nenapadlo, protože pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká.Jak já bych si ráda početla taky něco jinčího, kynolókickýho, abych se mohla vzdělat. Smůla. Aspoň u těch slepic se zatím můžu něco dozvědět. Takže já jsem od určitý doby spíš v sekci slepice - kde je mi dobře 😀 😀 😀 a nebo študuju na dobytku. což mi sice je k ničemu, ale něco se dozvím.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:30:46 xxx.xxx.226.62

a já vás uklidním - chtěla jsem teď o svátcích na procházce natočit společenské lety krkavců…….. a doma koukám, že koukám. Místo krásných leteckých piruet……. můj gezicht. sem to prstem votočila na telefénu a nevěděla o tom. Vy máte dobře viditelný záznam, já mám …… no nic, nic nemám.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 13:17:30 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 02.01.2025, 12:18:16

No  podle všeho, jak to tak čtu, tak asi máme jít…. deme?  😀

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 10:40:55 xxx.xxx.226.62

Ba, ba. Manipulace je to, co lidem podprahem vadí, co vnímají. Páč, zasadí-li si člověk věci do časové osy a sestaví pár detailů. Tak tu máme vijolá!

Tady fouká.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 10:22:07 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 02.01.2025, 09:56:18

Nejsem koňák, ale pro zadavatelku - souhlasím s Arborou - stěry. 

Můj první pes se takhle drbával, pak se to začlo zhoršovat - veti léčili, ale ani jeden z nich neudělal stěr. Až ten poslední - Herčík - řekl logickou věc - bez stěrů nevím co mám léčit. Omluvou mi budiž, že mi tehdy bylo náct, byl to můj první pes a psal se rok 1985. Udělal se stěr a následně se vědělo, že pes má stafylokoka /streptokova - nevím který z těch dvou šmejdů to byl - v kůži.  Od té doby, vždycky chci stěry.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 10:14:19 xxx.xxx.226.62

Ha, tak jsem se nezbláznila. Já jsem tohle už nějakou dobu vnímala. Teď už vepřový nekupuju, tak nevím, ale když jo, tak přesně tohle mi vadilo - ten čuník z toho byl hrozně cítit. A to i po upečení třeba. I v chuti jsem to vnímala.

Zrzavci
Zrzavci 02.01.2025, 10:10:53 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 02.01.2025, 10:08:56

-chcete diskutovat o něčem jiném,ale

a to už tady jednou právě i bylo.