lesnizinka:Mě vadí, vadili spíš lidi, co si zjišťovali, kdo a co jsem, kde bydlím atd. O Stelle jsem zatím nic takového nezjistila, takže nemám proč tady hysterčit.
Nečtete očividně moje příspěvky poprvé, tak jste jistě postřehla, že se většinou vyjadřuju po našem. A u nás by mi opravdu nikdy z huby nevypadla věta: brát si někoho do úst. A rozhodně by to nevystihnulo to, jak bylo myšleno.
pro žínku je hlavní to tlachání, nic většího nečeká - opravdu nic jiného nečekám? Byla jsem dneska na foru o mase, napsala jsem svoje zkušenosti a kupodivu četla, i co mají za zkušenosti ostatní. Takže jak vy si dovolujete konstatovat, hodnotit, přeberte si, co já kde čekám či nečekám? Takže jestli vás urazila vaše huba, mě uráží, že hodnotíte, co já kde dělám, zřejmě i na co myslím. Já jsem nikdy o vás tímto způsobem nepsala, tak tak o mě nepište ani vy.
Lesnížínko, buď špatně chápete psaný text a nebo nevím. Znovu opakuji, že jsem jen jinými slovy psala to stejné co Vy, tedy, že - opakuji, že sem chodíte hlavně pokecat - nemůžete popřít, že toto jste přeci sama napsala. A je tedy logické, že nic většího nečekáte, než to tlachání, když sem chodíte hlavně kvůli němu. Nevidím nic špatného, či urážlivého, nechápu naprosto co za tím hledáte. Ale i kdybyste za tím hledala cokoliv, naprosto cokoliv, tak já jsem psala slušně, na rozdíl od Vás. Je mi naprosto, ale naprosto fučík, jak si doma mluvíte, to si klidně svému manželovi, příbuzným, blízkým, známým, sousedům říkejte, že mají , nemají si brát Vás do úst. resp, ve Vašem případě tedy do té huby.
Ale se mnou takhle mluvit nebudete, tím spíš, že nemáte jediný důvod, já s Vámi a o Vás hrubě nemluvím. Pokud jste slušný člověk - měla byste se omluvit.
A stále čekám na to vyjádření, kdy jsem koho kde a kdy urazila či o něm urážlivě mluvila, jak Vy tvrdíte. To je totiž křivé nařčení, jste si toho vědoma?