No ne, od nás to není, nevím zda od sousedů, kde mají slepice a nebo o kus dál z bývalýho vepřína. Ale jasně to indikuje, že se třeba budou chtít natáhnout k nám :o. Sem preventista! Zaklecuju pozemek! 😀
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Za ty prachy by měl i smažit! 😀 a donýst mi je na stůl! ale zase by je určo neudělal jako já, musím se neskromně totiž pochválit, byly fakt povedený.
Ne, ono se to určitě vyplatí, ale já tak nějak to, co jsem potřebovala více-méně mám. Jen už je to věkovitý, to je fakt, a neutáhne to tolik, jako on. No tak zase ale - na druhou stranu se to hodí, protože Bubiškový starý mojí babičce jsem teď začala vařit a tím pádem jsem jeden z těch robotů vyčlenila pro práci s masem pro psy (jsem paní hygiena) , kde jí to vždycky ještě nasekám, aby se jí to dobře baštilo a hlavně snáz trávilo, bylo vidět, že to syrový jí už tolik nesedí. No tak teď se ještě sžít s tou hromadou haraburdí, co k tomu patří a bude to. Tak šťastnou ruku při výběru.
Sem asi nechtěla slyšet tohleto ☹️ S myšma jsem počítala, s potkanem ne teda. Ten plech tam stejně dám do tý podlahy, ušetří to následně nutnost zabetonovávání podlahy. a možná dám pořádný pletivo i na stěny, než tam přijde stěrka. Mám tam dát perlinku, nebo pletivo. Ach jo, kruciš.
jasně, že kurnik se bude kontrolovat, ale i tak tohle mě teda zaskočilo.
Tak tos byla Ty, kdo to tehdy psal, když mi tu někdo radil tohle krmítko, že slípky to nedaly. No ale ty moje třebas takhle jsou zvyknutý z tý haly? Tam určitě se budou snažit minimalizovat ztráty?
Bodlinka by mohla vědět, že jo, jestli se tohle ve velkochovech používá?
JÁÁÁ NECHCI POTKANA NA POZEMKU!!!
Jsem tu zas! Kurnik rozebrán, díra vykopaná a mám první vrstvu betóna, kterou jsem si tam nakydala z velké části sama, pak jen přišel finišér - viz níže, měla jsem to i se stavebním dozorem. Rovnou jsem tam prdla i vojtěšku, ať se tam s velkým předstihem zkusí holka zabydlet, ať má dostatečný kořeny a je odolná. Ale! Ale! Do mých plánů vstoupila obava z potkanůch, neb Mr. Mouses tuhle předložil na obětiště v záhonu 3 kousky. Kde je vzal netuším, ale začínám se bát! a proto prosíravě zabetonuju do druhý vrstvy betóna ešče taky plech! Aby se ty mrchy nemohly prohrabat.
A tím pádem - můj dotaz. Odvrhla jsem svoje plány na závěsný krmítko z trubky a pokorně sáhnu po tom nášlapným, které jste mi tu někdo doporučoval a budu doufat, že se to holky nějak naučí - třebas to ostatně budou umět už z haly????. Už s velkopředstihem koukám, které pořídit. Tohle mi přišlo s tím roštem praktický
https://www.granofyt.cz/feed-o-matic-automaticke-naslapne-krmitko-pro-drubez_z11014/#1905
otázka je, zda to není krám? Máte někdo nějaké osvědčené? Mám asi koupit radši dvě, aby se holky nepraly, že jo? A taky jedno domů - resp. teda do kurnika?
A otázka další - když by se na to nějakým způsobem dostal ten potkan - ráda bych tomu teda zamezila, ale vim já co všechno vymyslejí? - šlápne na to a otevře si to?
Já si taky myslím, že to bude o intenzitě pachu, že jinak voní jedna bankovka a jinak hromada bankovek. Myslím, že takhle pes může v pohodě odhadnout množství , protože těch molekul je tam mnohem mnohem víc.
A věkem se to ještě zhoršuje👎 Vím, že bych se tak chovat neměla, že bych se měla krotit, jenže jak se dostanu do toho rauše, už není cesty zpět, zatmění mozku. Já to mám po taťkovi.
já to mám právě po obou, ne jeden magor a druhej normální. ne. oba magoři. Takže se omlouvám ale to smutné vítězství je moje. A ano s věkem vydrží člověk mnohem míň, ale zas na sobě asi líp umí pracovat. Když je dobrej den. Většinou není.
Ronjooooooooo! Helejte! Fčéra sem byla hodná a nejen že jsem s tím idiotem udělala smaženky, ale dala jsem se zas do nudlí. Přežili jsme oba. Je to lepší a lepší. Tak abyste se nenechala odradit.
Jéje vižliště! Heh když si vzpomenu, jak Ešátor si ve městech získával své publikum, když šel do koše házet odpadky, kupovat si štramberský uši a tatranky a jiný ptákoviny 😀 , teď bychom mohli vystupovat tak leda jako pojízdnej cirkus 😀 . Hluchá Bubrdle a pomatená Talířová /i když trošku kecám, když byli dva, taky jsme občas s duem R+T někam vyrazili. Rumíček by odpadky šel vyhodit svědomitě, Tali by taky běžela, že jde vyhazovat, protože to taky umí, ale pak by viděla otevřenou cukrárnu a vyloupila by jim výlohu 😀
Pěkná čestná stráž. Hezčí, než originály 😀
Tak já jsem taky klukovi řekla, že příště pomalejš - ale nemyslím si, že by se nepodíval úplně, když si snažím si to vybavit, mohl to právě špatně odhadnout kvůli té rychlosti.
Ta padesátka má prostě svoje opodstatnění.
Po tomhle se mi někdy malinkatě zasteskne, s jednim psem to šlo, se třeba už je to takový složitější. Ne že by to nešlo, ale je to jinčí.
vidíte, když kliknete na obálku velký nadpis Soukromé zprávy? Nejste náhodou na stránce někde dole? Protože to tam prostě je, musí být. Vidím to, ať hodím jakoukliv barvu. U té černé je to tlačítko v barvě lososové, nebo jak to říct. Stránka vypadá tak, že
nahoře vlevo je chovzvířat.cz
na stejné úrovni vpravo je obálka, Vyše ikona a odkaz na menu (tři čárky pod sebou)
pod tím je vlevo velký nápis Soukromé zprávy (v černé variantě je logicky bílá)
a hned pod tím o fousek níž je vpravo oválné “tlačítko” v lososové barvě s bílým nápisem Nová zpráva.
Vypisuju to proto, že i když už to máte napsané, tak pro příště je tohle jednodušší varianta.
No klidně, třeba loni jel kolem pán, líbila se mu naše okna a nakonec se na ně šel podívat i dovnitř 😀
Ne hele, to je prostě moje specifičnost a moje krutopřísný požadavky na to, že stojí to dost a má to fungovat hladce. A to i mně vrchnímu veliteli debilitních vojsk. Fšicí jsou spokojený, jen já jsem vytočená. Protože to je jednoduchá rovnice: matka vzteklina + otec cholera = dítě trotl.
Daja:Jojo to mám i já, ale když na ni kliknu dostanu se do mých SZ. Potřebuji kliknout na určitou osobu a jí poslat SZ. Děkuji za snahu 👍
Že do toho vstupuju - V klidu klikněte na svou obálku, dostanete se tam do svých soukromých zpráv a tam máte hned pod nápisem Soukromé zprávy červené (v mým případku červené, může být zelené, jinou barvu, podle nastavení, které máte) tlačítko Nová zpráva. Na to kliknete, do okýnka příjemce začnete psát přezdívku toho , komu píšete a ono vám to nabídne, pak dolů napíšete text do políčka text.
Vám to přijde normální a vyvážené?
Tak to asi ne, to je pravda. Vyznělo to jinak, tak jsem se radši zeptala, Protože spoustě lidem přijde špatný, nesmyslný a já nevím jaký, když se kontroluje / trvá na dodržování předpisů
Jsem sice střelec ale taky jsem na druhou stranu z těch, co se snaží dodržovat ty předpisy, a jet tak, jak se má, protože to má své opodstatnění.
Včera jsem byla svědkem situace, kdy se mi pak udělalo nevolno. Vnitřní Praha, široká silnice, kde to spousta lidí valí. Přechod k refýži. Kluk malej, běží po chodníku a přebíhá na tu refýž. A řidiš Bolt auta ho málem sejmul. Jel dost rychle. Ještě se rozčiloval. Kdyby jel předepsanou rychlostí, bylo by to o něčem jiném. Já jsem na tohle fakt alergická. Dohadovala jsem se o tom kdysi i doma, když se přišlo s padesátkou. protože lidi tou předepsanou šedesátkou nejezdili ani náhodou, jezdili sedumdesátkou. Takže se to snížilo na pade, aby se přiblížili tý šedesátce.
To, že je akce ohlášená, mi taky nedává smysl, jak Sardullah, nechápu.
Ano hezkej je, proto si ho taky drahá půle pořídila. Miluje ho už dlouhodobě, víc ne mě, myslim, že dřív vyhodí mě, než obludu 😀 . Furt to maskoval, že to chce koupit jako pro mě…..
Ne, hele takhle, ono to je jako šikovný, to ne, že ne, když jsem tam dala - ne nedala, musel to tam dát von! zase! tu nádůbku na sekání čehokoliv , tak ořechy, krása, nádherně jemnej kmín a tak. Klobásy s tím budu taky dělat, ale nebudu to nasazovat, to teda ne. Ale jako jasně, problém je hlavně ve mně. Ono už to vybavení, když to přišlo mě hrozně vylekalo 😀 je tam toho tolikatě, že jsem si prostě byla jistá, že to nebudu umět používat. Možná budu, ale za sto let asi. Věřím, že třeba mixer, až se k němu propracuju, bude taky fajn, je tam mlýnek na maso, člověk nebude muset ručně. vymandluje vám to tenký těsto na nůdle a ty si pak nakrájíte - nejdřív umícháte těsto. Já prostě asi nejsem - ne asi, určitě - objektivní osoba. Já prostě chci a mám požadavky na funkčnost a jednoduchost /sama jsem taková jednoduchá, že jo 😀 / za ty peníze už vůbec. Takže mě asi neberte v potaz. Víte co, můžete přijet. nasadíte to a já si za to vyválim nůdle. Vy si zjistíte jak to funguje a já se nebudu vztekat při nasazování 😀 😀
Gratus od ETY,
Gratus od ETY,
Gratus od ETY,Gratus od ETY,Gratus od ETY,Gratus od ETY,Gratus od ETY,Gratus od ETY,Gratus od ETY,!
Předesílám, že jsem ovšem pravděpodobně jediná, kdo ho nenávidí 😀 .Ale taky dodám, že i drahá půle má s nasazováním těch hejblat občas potíž, prostě to není jen tak, jak to dělá ta dorota na tom vídeju!! Neni! Huž sem zas steknutá! 😀
Nechtěla jsem to domů, páč je to kráva velká, musí se tím pádem furt venčit, nezavřete to do kotce - pardon, šupliku, stojí to na lince. Mám svý dva malý robůtky, který pravda nemají sílu na to míchat to chlebový těsto, který vyrábí má drahá půle. A tak jsem kejvla, že jako jo a říkala si, budu si dělat třebas nudle. Ale nebudu si je dělat asi dlouho, protože než to nasadim, hrozí, že mě dřív povezou.
ženská hysterická, teda hypersenzitivní
výborně děkuju, takhle to zní mnohem líp, když řeknu, že jsem hypersenzitivní žena, než kdy o sobě tvrdím, že jsem hysterická kráva 😀
Kdybych byla v háji, je to ještě dobrý, ale já se dycky tak vytočim!! Krám drahej! A bába v těch jejich návode jde a s líbezným úsměvem udělá to jejik klikklack a má ten vixlajvant nasazenej. Já kvůli tomu studuju atomovou fyziku a pak to tam šteluju dvě hodiny, aby se mi to stejně nepodařilo nasadit, začnu se vztekat, řvu jak prokopnutá a jen proto, že miluju naše okna tu krávu neprohodim ven.Tam není problém v provozu jako takovým, ale v tom debilitním nasazování nástavců, nejde to, nejde to. NEJDÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ! A já prostě nejsem pokorná Japonka, já sem magor,co to nevydrží, když po stodacátýprvní to nejde. A hůř, že tam mám před vočima tu bábu vycukrovanou, usmívající se, jak to tam prdne a už jede. A já??? Hrozný, nesnášim tu vobludu.
😄
Jo, ženský jsou nebezpečný stvoření 😄
🙂