No jasně že, že to je leckde schválně.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Jsem jediná, komu to přijde moc? Jak jste se ke svým útulkáčům dostali? Přes takové dotazníky?
Přes běžný útulek - Praha Troja, Hodonín. Určitá forma zpovědi by mi nevadila -dřív, ale teď už se to, přesně jak píšete, dostává za hranu. Já mám určitou výhodu, že je můžu odkázat na webovky, kde vždy uvidí historii a pokud jim to bude málo, tak holt smůla. Smůla pro toho psa, protože přes určitý věci už prostě nepůjdu. Ty ženský jsou máklý do hlavy - zpravidla jsou to ženský. Navíc moje důvěra ve spolky rapidně klesá i vzhledem k tomu, že si z toho někteří udělali živobytíčko a to je pro mě humáč, čepovat peníze na někom, kdo je v nouzi. Pokud někde bude vižle, který mě bude potřebovat a nebude to v útulku, budu sakra zvažovat.
Pššššt
😀 😀
Dobře napsáno!👍
No je to smutný, teď je podle mě takovej trend, že si slípky pořídí každej - a pak je frkne do pidi kurníku z hobbymarketu s pidi výběhem, kde to je i pro jednu slípku malý. Tak jako to vidím ve vedlejší vesnici cestou do práce. ☹️
No to asi jo, ale co ji k tomu vede?
a když si to neposere, bude mít novej domov.🤩
A jaký vajca!! Desetidekový! Ne jako deset dek, ale deset deka! 😂
🙂
Ta druhá fotka!!! Poooomoooooc, pomooooooooooooooc, hilfe!😄
hola, takže heppí end? To je krása!
nebo dyž dítě pošlu na trh…
😀 jsem si to představila, ehm.
Jako jo, ta slepice mi taky přijde nejjednodušší. Ale já si právě taky - to je ten můj problém zvířecí - nedovedu představit kombinaci hobby a výdělek, jako že tu zvířenu budu mít jako hobby a pak to buď pošlu do světa, nebo to zabiju a prodám. Ani jedna varianta by mi nešla prostě.
megi-the-pes:200 nosnic
Plus odbyt
Plus dopravce
😄
Vasil, Vasil, co by rád rasil,
narazil však na Efe,
ta si jen na čelo zaklepe.
Vasile, ty vole,
radši bys zvostal dole?
Nevytahuj se zubama.
Poď radši na gauč za náma,
a je tp venkuuuuuu!!
Efe, jsem moc ráda, že zas máte bandu!
Vahine díky, posunula jsem to dál. Oni mají nějak ty hlídačky prověřované?
Dobrý den všem, poprosím o zodpovědnou pomoc při výběru. Jde o situaci, že člověk v mém okolí zdědil pejska. Starýho ovčouna, který neumí být doma sám. Nějak se popasovali s tím, že pesan nebydlí přímo v bytě toho člověka, protože je tam kočka /(taky nalezenec/, ale je na chodbě v domečku. Ale už se nedá popasovat s odchody do práce, doteď mohl jezdit s paničkou, teď už to nejde a já bych potřebovala najít službu, která pomůže tuhle situaci řešit. Ať už nějaké venčení nebo hlídání. a tak poprosím, jestli mi pomůžete - protože nejsem na fakbůku a spol a nemůžu si sáhnout pro nějaký velký recenze.
Nemáte sami někdo zkušenost? Nebo nevíte o dobrém a zodpovědném místě, kde fungujou lidi, kteří to nezačli dělat od stolu a pes na to nedoplatí, protože ho šupnou někam nějak a budou se starat bůhví jak…. znáte to, dneska dělá kde-kdo kde-co, aniž by věděl. Pejsek je starý, navíc teď ho pokousal koliák, tak se psů navíc začal bát a bručí, takže opravdu hledám zodpovědné lidi.
Dík jestli mi s tím pomůžete.
🙂
To je pro mě zvláštní, že takovýhle nadhled má právě chlap. Nedovedu si představit, že by nějaký mužský s nadšením sám chodil s gumičkama na varlatech. Asi poměrně dlouho. A u zvířat to nevadí? Čím to?
Eh…..