Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 21.05.2024, 10:27:36
….S tolika cizíma lidma jsem na ulici nemluvila snad nikdy jako za poslední dva dny😁. Ráno vybíhám zásadně v pyžamu a županu, protože není času nazbyt, tak z nás mají asi sousedi srandu…..
😀 😀 vítejte ve štěněčím světě. To je co? Já si tehdy kdysi dávno- při prvním ohaříku, který přišel domů na Mikuláše, pořídila flanelový pyžamko s medvídkama, abych před panelákem nedělala rodině ostudu. K tomu kulich s bambulí……..byla jsem neodolatelná 😀
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 21.05.2024, 09:29:56
souhlasím. Sice je to starší dotaz už, ale v tomto případě to nemá nic společného s flémování a pachy, je to buď projev bolesti, nebo prostě nějaký projev stáří. výše uvedené v tomhle případě je nesmysl.
Odpověď na příspěvek uživatele sutrik z 19.05.2024, 19:12:59
A video “unaveného pejska” po návratu z několikahodinové procházky.
Šutříku…………. měla byste za tyhle videa vybírat tvz. hubný. Neboli každej, kdo bude mít po shlédnutí hubu kolem celý hlavy - a že to nejde jinak, fakt nejde, tak bude platit nějakou částku. I kdyby byla ta částka malá, vyděláte dost, páč nás “vyhubenejch” bude hodně 😀 . Divím se, že se Vám ji v tom závěru videa, podařilo vůbec do toho záběru dostat 😀 😀 . Mám nejen hubu kolem celý hlavy, ale taky mžitky 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.05.2024, 12:14:21
ono - podle dvou recezní - ostatní samá chvála - je to hodně tvrdý, pes to rozštípl na malé kusy-ostré. Já bych něco takovýho Tali dát nemohla, Rumouška by zase taková tvrďárna nebrala, házel by si s tím leda nad hlavu 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 16.05.2024, 12:20:46
No jo něco jinýho je mít tři čokle a mít jich doma dvěstěpadesát, to je jasný. Tali-kotcák by v kleci rozhodně v klidu nebyla, ač jsem se snažila i ji pro jistotu(kupř. nutnost operace nohy nebo tak) naučit. Takhle jsme měli válečný ležení, spalo se, ona měla svou deku, já čučela na telku a vládl pokoj a mír.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 16.05.2024, 10:52:31
taky neznám himalájskou tyčku, ale černej kong je tutovka a je to na furt, plní se to, hází se s tím, Tali žvýkání konga pomáhalo ventilovat emoce. jsou ty kongy odstupňovaný v tvrdosti právě barvou. a černá to opravdu jistí.