No mně by zajímalo, kdyby se toho chytit šikovný právní, jestli by dokázal tu smečku idiotů zahnat do kouta.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Mně nevadí zvýšení, vadí mi to, že někdo opravdu televizi prostě nemá a platit ji bude, protože operátor sdělí!!!!! cizím lidem!!! že má připojení. Neměla by tedy vláda dokázat, že to používá? Jak on má dokázat , že to nepoužívá?
Proto překreslila, protože pousmání, poprskání potřeba, páč páč politika-pitomá, poplatky-pitomý, pejskaři-pitomí-pořídí psa prostého PP, pak podivují….pokračovat?
asi určitě ne 😀
Přerůžovělá, pobíhající….. 🙂 Představila …. překreslila, poprskala pracovní plochu pitím.
Třeba ty lišky cípnou žízní?
těžko….
Neposlouchám Norové, poslouchám Ventusky - zatím dycinky - možná jedna výjimka? - to byla pravda, že jo Megi? Taky mi nevěřila, když sem říkala, v tolik a v tolik Ti začne pršet. a vono jo. v ten pátek to u nich bude většinu času v modrejch barvách, takže žádnej slejvák, ale v těch vosum to zesílí. a v jedenáct už zase v modrejch.
Ba ne, není si jistá, jestli smí.
hoooubeles:
Mám smutek
já vím, zas ale si mohla chodit volně, to moje slepičky tolik mít nebudou.
vůbec neprší, salát a celer asi cípnou. Zaleju a hned je půda jako prach…
☹️ zatím se vám to vyhybá, ale v pátek v jedenáct už pršet bude a v osum večer naprší 2,1 mm
plné paže pozalévání…
PŘÉÉÉSNĚ! Víc k tomu nenutno dodávat.
Paní je ftipná s tím trestním oznámením, navíc jestli dobře čtu, pseudochovatel jí - sice po nátlaku, nicméně nabídl ať psa vrátí, že jí vrátí peníze. Tak co chce podávat? Paní má taky papíry - ale na hlavu. A nemusí být ani od německé organizace.
Je to opravdu nádhera, ta louka u Vás, nikdá nikdá jsem tolik těchhle něžných kvítků pohromadě neviděla. Louky kolem našeho Domečku je v sobě taky mají a já se z nich raduju, ale ne takhle! To je záplava něžný a optimistický krásy! Já jsem na chalupě ještě teď nebyla, tak jsem zvědavá, jak se to zase rozšířilo, když jsem sekala na svým černým ďáblu musela jsem už dělat velkokolečko!
Ta voliéra může sloužit je pro dobu, když nebudou slípky pod dozorem ne? Já je taky budu mít v Alcatrazu, páč budu v prasí a pak půjdou holky ven. Ale je pravda, že já nemám slepičí farmu, jako Vy pani nakladatelko 🙂
Ještě jednou mě poníci nakrknou a liška si může vzít je.
Není to pes, ale je to v médiích a hlavně - je to pozitivní, myslím, že po tý dávce všeho, co tu bylo za poslední dobu, se to šikne - pro ty, kteří by to třeba nečetli. Přeju příjemný čtení.
Pak prostě paráda!! Přeju převelice!
Pozapomněla poznamenat: PRŠÍ, PRŠÍ, PRŠÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ PARÁDNĚ PRŠÍ!
2.: pokrácená pracovní perioda pro podnik - početnost práce přetrvala, pouze perioda pro její přípravu plus plat pokráceny - přirozeně…
přináší pokrácení přesto pohodu, přiznivost, příležitost poodpočívat, pookřát?
Já taky neposoudím, mám jen půl kocoura 🙂 a je to kocour venkovní, který i po kastraci zůstal sekáčem, kterej si svoje místo na slunci umí sakra dobře vybojovat - což je fajn, protože drží na uzdě všechno ostatní a je to lovec. Zas ale není prostě mazlivec a cárá-ne do daleka, má svůj rajonek, ale cárá a rád se drží venku.
Myslím, že dotaz je na to zda je do domácnosti lepší kočka nebo kocour. 🙂