Delate tu chitrolina a sama mate s pravopysem maslo na hlavje! Buťte sticha laskavje.
Lidem, co neumi psat bich nesvjerila ani plisaka.
zbohem vy maucto!
Delate tu chitrolina a sama mate s pravopysem maslo na hlavje! Buťte sticha laskavje.
Lidem, co neumi psat bich nesvjerila ani plisaka.
zbohem vy maucto!
Brouček malej. ☹️
Ma ryzovar ta paňy? K tomu psu?
Tohle je u zvířat úplně pitomý ty obvazy, prostě to málokdy drží. Tak ať pěkně srůtá hošík!
Manukový med zmiňovala i Aluška u té jejich rány.
Jako ale vypadalo to děsně. Já vlastně tyhle koňský zranění vůbec neznám, sice jsem jako dítě u koní byla hodně, ale tohle šlo mimo mě, se uměj teda zrasovat. a s bílým to vlastně vypadá jak? Já jen zaregistrovala nějaký blbý- hodně blbý?? - komplikace a pak dál nestihla, jak se to vyvíjí.
Prosymvas, kdy zacne ta dlazba? Kolik bude nejmenci pryhození?
Stačí napsat adminovi.
Jen taková poznámka - nestálo by za to změnit název fóra? Takhle je to zavádějící.
No myslím, že situace s havrany se - min. taky v Prahé dost změnila. Určitě i vlivem války na Ukrajině, protože tu evidentně jejich havrani zůstávají.
a bože teď jsem viděla ty fotky od Buggyry- co se stalo? Ať už je to brzo cajk!
Sago, začalo to dobře, skončí to taky dobře. Držím palce , ať to ten pes, kterýho vážíte místo koňa, zvládne a má za sebou co nejdřív. 😀 a Vy se držte
A tady jsou dvě - zabavený, ale rozhodně na tom nebyly dobře, stát nemá důvod si vymýšlet
To nende, dyk by zanedlouho vypadal jak Bartoš, jak by byl zadredovanej. Já nejsem česací, musim mít holoprtky.
Jeditíííí, pupiček majinkej! Potřebuju si poňuhňat ščenátko!
Voka bělobrádka, vokamžitě! 😀
Medvědi…nevědi…. že tůůristi nemaj zbraně…. 😀 😀 je otomilej.
Já jo! Čekám, kdo dá nejvišší nabýtku.
Máte dost peněs?
Do psí misky
Trasa P: https://www.dopsimisky.eu/trasy-rozvozu/
Žufrik - tam by se taky asi dalo najít? v rozvozu. Jezdí toho hodně:
Takhle vypadám, když na mě někdo promluví tiše ve tmě 😀