Není to vůbec taková dřina, jak to vypadá. Tohle Zrzavcová nečetla jako. Seznam jmen už je, měsíce, týdny a tak taky. Jenom jsou hrozně hnusné a malé a děsivě rozmístěné. Takže musíte upravit písmenka, barvičky,… a teď zjistíte, že tu šablonu někdo zamknul a nemůžete dělat nic. Hehehe. A protože ste ten hekr, že jo, tak to odemknete, plácáte barvičky a obrázky a teď to nejlepší - byla tam jména německá, staročeská a podivná. Takže najdete několik seznamů jmen kalendářových a porovnáváte. Ale jakmile toto je, je to jen omalovánka. To dáte levou zadní.
A tam, kde jsou obrázky, vůbec obrázky bejt nesmí, a já je tam dala, heč!
(Jak děcko, já vim, pardon, mám radost z kalendářa.)
Milý hekře,
gratuluju Ti též,
coby autorský sestře.
Uďálas ten kalendář krásný,
to huž je tetkonc úplně jasný!
A musím teda říct, že dostat obrázky tam, kams je dostala ,to byl geniální nápad, stejně jako ty další dvě “drobnůstky”-detaily.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.09.2024, 21:38:47
mám radost z kalendářa.)
tak to už sou dva lidi. Megi a já.
A já si říkala, že až bude kalendář hotovej a udělal by radost i jen jednomu člověkovi, bude to stát za to. A my už máme splněno na dvěstě procent ! 😀 😀
Eh….neřiká se, že samochvála smrdí? A já myslela, že se Tali zase uprdla 😀 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.09.2024, 20:48:00
Vona taky neudrží vopchodní tajemství, to je fakt vedení společnosti todleto!!
Helejte je krásnej, fakt je. Počkejte, až ho uvidíte. Vona ho ta pani Megi, taky ešče neviděla, jen vobrásky sem jí poslala, takže je taky natažená, jako vy, jak guma u spoďárůch 😀
Já to tetkonc přes víkend šécko podepíšu - nesmim zapomenout, že Vahine chtěla tu padesátku napsat a pak to pošlu Megi, která teď po nocích bude chudera vyrábět krabičky a tiskat štítky a balit a posílat a já se budu dloubat v nose. Zase.
NAKLADATELSTVÍ SE ROZHODLO PO KONZULTACI VEDENÍ A OBCHODNÍ MANAGERKY PŘES PRODEJ ČEHOKOLIV, ŽE VOBJEDNÁ EŠČE DALŠÍ STOFKU. TAKŽE………. KDO CHCE DÁRKY MÍTI, MUSÍ KALENDÁŘE OBJEDNATI.
Takže vážení a milí, co jste si již objednali - dneska se jedu podívat do tiskárny, jakpak nám ten náš klenot vyrobili, abych to zkontrolovala. A pak už se jen párkrát vyspinkáte a kalendáře budou na cestě k vám. Se těšim, až ho uvidim. 🙂
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 09.09.2024, 07:20:58
já ne, to Megi, opravdu. Já jsem jen malovala, to je to nejmenší a to říkám naprosto upřímně. Tu nimračku dělala nebohá Megi, a povedlo se jí to dokonale. Ona vždycky všemu vdechne to něco.
Víte, co béte dělat 1. května? Nevíte? No tak to si to musíte napsat do kalendářa - helejte:
vidite to?
A kdo si koupí kalendářa na rok příští, bude moct vidět, co bude za hádanku na rok přespříští. Neb jsem to právě namalovala. A kdo se přihlásí - jáá, jáá sem koupil…. tomu to možná vokážu 😀 😀
kecám nevokážu, jdu spát.
ale je to vyvedený. TO se jako musim pochválit. Tématicky vymyslela kolegyně a já právě namalůvala. Béte moct hádat!!