No je to smutný, teď je podle mě takovej trend, že si slípky pořídí každej - a pak je frkne do pidi kurníku z hobbymarketu s pidi výběhem, kde to je i pro jednu slípku malý. Tak jako to vidím ve vedlejší vesnici cestou do práce. ☹️
Příspěvky uživatele
Zrzavci
No to asi jo, ale co ji k tomu vede?
a když si to neposere, bude mít novej domov.🤩
A jaký vajca!! Desetidekový! Ne jako deset dek, ale deset deka! 😂
🙂
Ta druhá fotka!!! Poooomoooooc, pomooooooooooooooc, hilfe!😄
hola, takže heppí end? To je krása!
nebo dyž dítě pošlu na trh…
😀 jsem si to představila, ehm.
Jako jo, ta slepice mi taky přijde nejjednodušší. Ale já si právě taky - to je ten můj problém zvířecí - nedovedu představit kombinaci hobby a výdělek, jako že tu zvířenu budu mít jako hobby a pak to buď pošlu do světa, nebo to zabiju a prodám. Ani jedna varianta by mi nešla prostě.
megi-the-pes:200 nosnic
Plus odbyt
Plus dopravce
😄
Vasil, Vasil, co by rád rasil,
narazil však na Efe,
ta si jen na čelo zaklepe.
Vasile, ty vole,
radši bys zvostal dole?
Nevytahuj se zubama.
Poď radši na gauč za náma,
a je tp venkuuuuuu!!
Efe, jsem moc ráda, že zas máte bandu!
Vahine díky, posunula jsem to dál. Oni mají nějak ty hlídačky prověřované?
Dobrý den všem, poprosím o zodpovědnou pomoc při výběru. Jde o situaci, že člověk v mém okolí zdědil pejska. Starýho ovčouna, který neumí být doma sám. Nějak se popasovali s tím, že pesan nebydlí přímo v bytě toho člověka, protože je tam kočka /(taky nalezenec/, ale je na chodbě v domečku. Ale už se nedá popasovat s odchody do práce, doteď mohl jezdit s paničkou, teď už to nejde a já bych potřebovala najít službu, která pomůže tuhle situaci řešit. Ať už nějaké venčení nebo hlídání. a tak poprosím, jestli mi pomůžete - protože nejsem na fakbůku a spol a nemůžu si sáhnout pro nějaký velký recenze.
Nemáte sami někdo zkušenost? Nebo nevíte o dobrém a zodpovědném místě, kde fungujou lidi, kteří to nezačli dělat od stolu a pes na to nedoplatí, protože ho šupnou někam nějak a budou se starat bůhví jak…. znáte to, dneska dělá kde-kdo kde-co, aniž by věděl. Pejsek je starý, navíc teď ho pokousal koliák, tak se psů navíc začal bát a bručí, takže opravdu hledám zodpovědné lidi.
Dík jestli mi s tím pomůžete.
🙂
To je pro mě zvláštní, že takovýhle nadhled má právě chlap. Nedovedu si představit, že by nějaký mužský s nadšením sám chodil s gumičkama na varlatech. Asi poměrně dlouho. A u zvířat to nevadí? Čím to?
Eh…..
hm už jsem si našla kontakt na VS v Otravě, pořád nad tím důmám a teď mi došlo, že když je inzerát odstraněný, nemám je vlastně ani kam odkázat.
Admini - tohle je podle mě hodně špatně ☹️ čtyřtýdenní, neočkovaná štěňata na prodej.
Strašný, přemítám zda poslat adminům, protože inzerát čtyřtýdenního štěněte je za hranou zákona
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/203201-stoford/
o debilitě prodávající nediskutuju.
A nebo to rovnou kurnik někde nahlásit příslušným úřadům?
Jo jooo, jak je člověk soviště a musí vstávat v nějakej šílenej čas - 4.31 pro mě je šílenej čas - tak je to peklo. Potřebovala bych - a za ty čtyři roky jsem se k tomu nedokopala - stát se nějak zodpovědnou taky v tom usínání, že bych chodila cíleně spát prostě dřív než v těch jedenáct.