Jinak Terven - taky beru Sokol Falco, něco do DPM a něco od Žufrika. Ale tam od té doby, co to je v rukou nových majitelů, výrazně vyhodili ceny nahoru, tak se snažím pomoct si nákupem masa lidskýho 😀
Příspěvky uživatele
Zrzavci
No já mám zase maso psí 😀
Vítej Bůčku, malej broučku.
Dájo, jsem ráda, že se zdá, že zlomeného nic, ale dávejte na sebe, prosím, pozor. Ten klidový aspoň chvíli, chvíli dodržujte. Ať si to nezhoršíte.
Dajo!!! Proboha!! Co jste dělala? Myla jste kachlicky, že jo? Chudero,to musí bolet jak svina. Dejte pak vědět, jak jste na tom.
On byl Ešus tak napůl člověk (a já dneska nevím, zda to bylo dobře??? rozvíjela jsem jeho myšlení a uvažování a……….. o to míň byl psem, tak nevím, každopádně vím, že jsou schopni neuvěřitelných věcí - sami od sebe nebo se je naučit -např. dávat kostičku určitého tvaru do stejného otvoru, jako to dělají malé děti. Uměl to Ešus, umí to i Rumíček, ani jedna fena se to nedokázala naučit, jsou moc zbrklé a taky já jim to asi neumím vysvětlit)
Oni umí podvádět, vymýšlet si, klamat, aby dosáhli svého, to je jasný 🙂 . Však Rumíček, když chce Tali něco vzít, běží ke vrátkům a štěká na imaginárního někoho, protože ví, že ona to pustí a poběží bez přemýšlení řvát, aby o něco nepřišla. A protože nepřemýšlí, vyjde mu to 10x z desíti 😀 . A není pochopitelně sám, kdo tuhle lhavou taktiku používá.
Já jenom ještě k tomu co psala Doron o Framíkovi. Ono se to sice jakoby neslučuje s nějakým zkouškováním, ale pro mě je třeba hrozně moc nejvíc, když pes vnese nějakou invenci. Teď nemyslím invenci ve smyslu tom, aby to jemu samotnému vyneslo něco pozitivního, tak jako to třeba dokáže Taliprdka, ale přesně tohle, co předvedl Framík , tohle je pro mě /vážně a seriózně cvičící, čtoucí, prominou/ mnohem víc, než přesné předvedení nějakýho cviku, kdy to pes dá na 100bodů, tohle není o poslušnosti jako takový, ale o přemýšlení.
Pro mě kdysi dávno bylo asi úplně jedno z nejvíc, když Ešátor si šel na chalupě do tašky, vylovil tam klikr a přinesl mi ho. Věděl co to je, věděl k čemu to je, věděl co to přináší a měl chuť jít pracovat. Tak mi to donesl, aby se šlo pracovat a byla zábava. Ten klikr neležel někde volně, byl v kapse tašky. Takový navíc malý kapse, hůř přistupný. A protože jsem bordelář, nebylo to o tom, že je tam na tom místě v tašce vždy. To vůbec. Byla tam náhodně.
Nikdo v malochovu nevyprodukuje tolik vajec jak je potřeba
to nerozporuju. Jen to, že Bodlinka říká, že slepice nepotřebuje pohyb, aby byla spokojená.
Jo viděla jsem slípku jak bleskurychle zabila myš.
Je! Vynalezla jsem to ve chvíli kdy moje drahá máteř propadajíc vzteklounství, že jí to nejde a hrozilo, že mi rozbuší mou linku, tak já! s úlohou pouze hlídače trouby, aby se to nespálilo, páč důležitější úkol, jako třeba vykrajování, nebo nedejbože to válení mi nemože být svěřen, jsem přišla s geniální myšlenkou na igelity. Psal se rok tak … 1991 víc ne. Pekly jsme linecký a hrozilo, že matka se změní v hrošíka nigerijskýho a rozbije celou kůchňu jako dřevěnou přepravní bednu v který toho hrošíka převážej do ŹOLOO. 😀 takhle to fakt bylo.
Jestli je Dája v prasí i tetkon, tak je to otrokářství 😀
(jsem si nevšimla, díky tomu, co se teď u nás děje, že jste psala, omlouvám se)
Bodlinko, teď teda nevim…
u a prochází se každý den od vrat ke vratům, ale to není pravda, mají rády svoje brdo a jsou k nalezení víceméně pořád na stejném místě na hale.
tak ale tohle mi nekoresponduje s tím, co vidím u slepic chovaných v malochovu - jak ty, které z těch šťastnějších vídávám na velkým pozemku, kde si pochodují, vyhrabávají a pohybují se po celé ploše. Tak ty, které jsou u sousedky na malým dvorku a když můžou derou se ven do většího prostoru. Podle mě slepice na volném prostoru je spokojenější, než ta v malém prostoru.
Tak jako teď nevím co mám dělat..
jásat, máte jen a jen jásat. To je opravdu geniální.
Halo halooo - důležitý hlásání - Pro šécky co pečou a jsou matlové jako já.
Kdysi před sto lety, to jsme ještě pekly s mámou a jedno těsto se nedalo vyválet, furt se trhalo, jsem vynalezla něco naprosto ge-ni-ální-ho
Těsto válim prostě od začátku mezi dvěma pytlíkama mikreténovejma, rozstříhnutejma na obdélník. Krásně se to vyválí a taky - nedovyvalujete tam další mouku, to je bonus. A nepřijdete vo nerva, neprdne vám céfka a užijete si Vánočky.
Kdybyste ji řádně krmila, možná by vám něco i nechala 😀 😀
Je ROZKOŠNÁ! Jako že opravdu. Způsobuje značnou závistivost, taky bych chtěla takhle rozkošný stvořeníčko malilinkatý a ňuňu.
HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!
Jinak Megi - hele - stačí vyválet placku, vzít skleničku, kulatý vykrajovátko a vykrajovat tím , to jde taky velice rychle, děláme to tak v rodině už léta, protože ano, vanilkovejch rohlíčků mraky, a jede to prd, prd, prd, rychle. A nemusí se nic kupovat. A má to tu výhodu, že se to na sebe hezky skládá a pak sáhned do krabice a vytáhneš celej štos a narveš si to do hlavy. Pan Plotr může potvrdit 😀 😀
Máte, ale sestavení úplně nevím, vyzkoumám, ale ne teď . stačí později?
Myslím že nikoho sodného Daja ,Bobča ani Varaxi ani v duchu nenapadlo, že ne?
Výstižně popsáno.
Já jen upřesním, nechtěla jsem po Sarah veřejné jméno, i proto,že ho tuším. měla jsem na mysli, aby mi veřejně odsouhlasila tu PČR, pokud by chtěla. A ť je to jasné a čitelné.
No ono Dajo, tohle bude nejspíš troškuněco jiného, než o čem píšete, pokud je to tak jak odhaduji.