Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.11.2024, 12:57:54
Buggyro - já jen………….technická…………k tomu plátýnku…… víte, kdyby bylo hodně teplo jako a pláténko by se Vám pod helmou přicuclo k lebce…….. Vy pak sundala helmu…….
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.11.2024, 12:14:01
No Megi by mohla vyprávět, jak to vypadá, když se směju v tramvaji, zažila to přes telefon a měla obavy, zda mě skutečně nevyhoděj 😀 😀 . A to jsem se odbourala úplně sama, nikoho jsem k tomu moc nepotřebovala. Pak už jsem jen hýkala a plakala. Tramvajovej bůh a Megi mi jsou svědkem 😀
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 13.11.2024, 10:36:56
Je to magor? Je! Je to magor Pavarotti a to jsem ho ešče neslyšela, vážení. Stačilo mi to bez zvuku, co tady nemám 😀 😀 . By ho měli ordinovat na depréze 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.11.2024, 08:44:11
Jsem zvědavá, kdy dorazí k nám. Taky si to užívám. Pamatuju si loni - byla jsem v bukovým chrámu , jak říkám jedný nádherný části lesa u nás. Šli jsme a já najednou - opravdu nekecám, byl to skvělej moment - cítila, že něco bude jinak /asi tak si nějak představuju, že to vnímají zvířata/. Ještě se nic nedělo. Zastavila jsem se, cože jako? A pak začaly pomaličku padat nádherný vločky. Četla jsem kdysi knížku s názvem Tak tiše sněží čas - ani už nevím o čem to bylo, ale přesně ten názevm mi vytanul na mysli.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.11.2024, 04:42:12
No, tak to je veliká chyba, to jo. Ono je to malý, skladný, lehký, dobře sestavovatelný. Jak nejsem sysel, tak když máma umřela, tak tohle byla jedna z mála věcí, kterou jsem neposlala dál a sobecky si nechala, jako pojistku, až mi ten můj odejde. Máma si ho kupovala podle mě, takže je to mladší výrobek. doufám, že mi vydržej. S tím Gratusem jsem sice už kamarád, ale v některejch momentech je tohle prostě lepší - viz třeba ta zelenina, nebo něco s menším objemem.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 12.11.2024, 13:54:26
Poslala bych zvíře k Megi, vona ho vypustí ke slepicim a bude. Megi ho bude hlídat a bude. Jestli už nevyrábí do plen vajíčka, může přijet třeba k nám. V pátek jde Tali na opraci, do pondělí jsem doma. Mám doma protipsí plůtek, můžu dát dítě za něj a obklopit plyšákama. Mám sbírku medvědů. I ledního mám. Aji soba. a pejska a pana Tildu.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.11.2024, 13:13:05
Jo maso mám pořešený, to zvíře umřelo prdprásk a do tý doby si žilo volně, buď na pastvině - hovězí, nebo v oboře daněk. Ale neznám nikoho , kdo by pěstoval prasátka navolno. Jen jednou jsem viděla na výletě výběh a tam dvě ščastná prasátka.
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 12.11.2024, 13:11:49
Z čeho máte takový strach?
já osobně nemám strach, já mám obřího vzteka na šmejdy. A tak vedu svůj malý partyzánský odboj 😀 😀 😀
“Než 6x přemražený máslo z chlaďáku, umlátim si máslo v robotu!”
“Za ščastnější zítřky s vlastnim máslem!”
a tak nějak podobně.
Ne, opravdu mě tohle umělý vydírání společnosti vadí. Hodně a když se nechci rozčilovat, škodim po svým. vono teda neškodim, to já chápu, ale myslet si to možu, je to takový hřejivější, než jen nadávat 😀
Prase rozhodně neumřelo kvůli sádlu. + Je lepší, když to zvíře umře, než když roky stojí uvázané na řetězu a dojí, dokud je rakovina neskolí.
já to vim, ale nevim jak z toho ven jinak. no. maso mám pořešený, to umim. Vejce taky 😀, brambory a zeleninu taky.
Máslo mlíko neumim -nemám tu stračenku
a sádlo taky neumim, páč ten daněk ho nemá. a kdoví jak by chutnalo??
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 12.11.2024, 12:56:40
No jo sádlo. to taky můžu, ale…….. kvůli máslu nikdo neumřel. A je paradox, že kostka sádla, stejně velká, jako kostka másla stojí půlku ceny a zvíře kvůli tomu umřelo.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 12.11.2024, 12:28:24
Já mám a kupováno právě tady kdysi. Už je to bohužel dlouho,takže nevím vůbec kdo byl výrobce, ale pro mě naprosto ideální, psa to neomezovalo v pohybu nijak a zajistilo mu to teplíčko. Bubi byla z útulku, na nic takovýho nejspíš nezvyknutá a uvítala to hned z první. Teď jsem to našla na bazoši, je to tohle
Nijak složitě se to neoblíká, je to jednoduchý . Prostě se to přehodí a zapne jen u krku na sucháč a pod bříškem, dole, není to kolem celýho. Kdyby někdo věděl značku třeba?