Ale tak hlavně, že psi jsou spoko.
No………nevim…no. 😄
Ale tak hlavně, že psi jsou spoko.
No………nevim…no. 😄
Tak Vám máme jeden rezervovat s dodáním v dubnu? 😀 😀
Fíí ha🙂
Jak du? Já myslela, že už seš na dovolený.
Anonymní:Určitě si kalendář koupím, ale ještě je čaaaaaas 🙂 až na konci roku.
No toho času právě moc není. Jak jsem osvětlovala - musíme zadat tiskárně počet podle objednávek. A zadávat právě budeme už v září.
Doron:Já ho chci takyyy !
Jdu se kouknout na začátek,jak si ho mám objednat🙂)))!
Povedlo se????🤣 A pokud jo, tak bacha - doručení BA-LÍ-KOV-NOU!! 😂
Rezzzy:No, vzhledem k tomu, že ještě nemám kalendář na tento rok, tak jsem si predplatila kalendář na rok další
Je Rezzy, moc děkujeme, bude nám ctí.
Vyřídím, ráda. Až jednu budu v tom křoví 🙂 🙂
Nesmete ale ne, mám na mysli jinou, smysluplnější činnost,
kelišujou…
hehehe Babulku někdo políbil a stala se z ní žabička? 😀
Zaslouží, dělá atletiku, mořeplovačctví a ešče zpívá skorem jako božskej Kája 😀
To je hezký dárek! Kupte k tomu tadyklenc tu mašlu:
https://img-cdn.heureka.group/v1/0156f2ae-95dd-4cd3-b622-612d69b3b4a5.jpg
a uvažte jim to kolem krku, aby byly vodekorovaný 😀
No tu právě znám. A znám i husy, co tu kušnu nezavřou. A nevim, ešivá bych dokázala u husy naučit povel ZAVŘI ZOBÁK, TO JE SOUSEDKA!
To je jako kompenzace za ten hluboký omyl. Chtěla sem mu poslat pičkůty, ale …to by se právě zase příště už nemusel vejít do obrazu, tak jsem to pojala taklenc 😀
EDIT! DŮLEŽITEJ EDIT - ŘEKNITE MU, PROSÍM, ŽE JEHO PORTRÉT DÁME V RÁMCI KOMPENZACE I DO KALENDÁŘE NA ROK 2026 (už mám tím pádem 5. obrázek - to jen pro informaci paní nakladatelky, že už zas něco rozsejpám)
Tenurri:Ten je šikovnej! Ani to nepřevrátil 😀
A ESI JÁ NEJSEM DEBÍL? SEM A OMLOUVÁM SE
TENURRI - která měla pravdu, dyk to nejni Emyýliej, to je fakt von - slavnej Vasil!
a
VASILOVI - se taky vomlouvám, protože jsem z něj uďála buchtu! To je vostuda.
EFE - se nevomlouvám, tý je to asi jedno 😀
A jako omluvu, posílá redakce časopisu Sportovní noviny , našemu šamponovi ve skoku na nábytek originální portrétek, jako oslavu vítězství včetně ovací, který může směle zpeněžit a zaplatit si tak kurz zpěvu, který mu doposud trošánek hapruje 😀
(škoda, že to ostatní neslyší 😀)
děkuju, to je zajímavý, pro mě laika. Já jsem právě husy zavrhla /i kvůli prostoru, protože to jsou zase zvířata, který bych ráda měla ve velké prostoru volně/, že by podle toho, co jak píšu, jsem sem se dočetla a slyším u nás, mohla být hlasitá, myslela jsem si, že to k nim patří, že si pořád něco vykládají. Nicméně ty od “sousedů” slyším často.
Efe - si tu sedim, hubu kolem celý hlavy……..taklenc vypadá psí ščestí.
Dospělý husy moc nepovidaji
a kdo teda dělá bordel na zahradě u sousedů za lesem? dyk ty opeřenkyně furt slyšim. A sama jsem husy zavrhla, protože právě hluk, jsme sice na konci, ale jen vesnice, ne světa, sousedy by to obtěžovalo, podle toho , co jsem četla a co slyším.
GUSTAF HUSÁK SE VOŽENIL!
PŘEJEME TI GUSTAVE SPOKOJENÉ MANŽELSTVÍ A SPOUSTU RADOSTI V NĚM. I KDYŽ , POKUD BUDEŠ MÍT MANŽELKU A NE MANŽELA, MŮŽES SI BÝT JISTÝ, ŽE TĚ RADOST BRZO PŘEJDE A BUDEŠ POD TÍM PANTOFLEM, KTERÝ JSI BOHUŽEL NESTIHNUL ZDEVASTOVAT. MANŽELSTVÍ JE TREST ZA ŠÉCKY TVOJE PROHŘEŠKY PROTI TVÝM BLÍZKÝM, KTERÝ JSI USILOVNĚ TERORIZOVAL. TAK TETKONC, HOŠKU, TETKONC POZNÁŠ, JAKÝ TO JE BEJT NA DRUHÝ STRANĚ BARIKÁDY! SMRADE JEDEN ROZCAPENEJ.
😀
P.S. je mi jasný, že tu novou husu pořídili čokle, dali za ni veškerý svý uspořený piškůty, jen aby už někdo tomu smradovi zatrhnul tipec!
😀
To vonoseto! Já za to nemohu, to nejni moje produkce, koukala jsem na tu fotku a začala se hrozně smát, protože to k tomu okamžitě připlulo samo tohle, jen jsem to zrealizovala 😀