V klidu, budem v křovíčku.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
My vás vždy v patřičném termitu probudíme z komatu, vy doplníte zvířeti živiny, následně vás bacíme pánvičkou a můžete vesele hybernovat dále. Budeme se snažit mířit pánvičkou vždy do stejného místa, abyste neměla moc boulí, jen jednu velkou.
Ve venkovním výběhu lze zvíře po výrobě vajec osprchovat hadicí na dálku? pak by to šlo.
Du shánět svatomartinský víno, přijedem.
A já myslím, že odpověděl - roklanka, ančovička, Varaxi určitě.
Když nebude vyrábět vejce na hniličku do plíny a bude si se mnou hrát, tak by se to zvládnout dalo. Ale vejce v plíně prostě neumim vyřešit.
A pusinkovat se prý taky nemá,
jo to nemá. třeba když pes zlobí. By se pisatelé divili, jak brala Tali kdysi jako trest, když venku zlobila a doma pak při utírání ťapiček nedostala hubičky a Rumouš jo, protože byl hodnej. Ty voči!! 😀 😀 To byl trest. Mluvit jsem nemusela, dotknout psa sem se nemusela, stačilo jí nedopřát hubičkovanou. A u těch hubiček to ale není nic divnýho, - však psi se taky “hubičkujou.”
To ztvrdne. A taky nemám tolikatě vajcí. Nebo aspoň bílek.
Von viděl naši nevyšlou kuchařku? VAraxi už to má tedy hotové?
A jo! Krekršpaněl by to zapatlal, do krabičky by nepasoval.
Takže vážení, prt, žádný bobky. To nemožeme Megi udělat, páč takhle s tím má fůru práce při balení. Ale myšlenka by to nebyla marná
já jen ještě myšlenku proč u kozy hůř než u psa z mého pohledu.
Koza je vždy ve stádu, ne? A u šelmy psovité žijící ve smečce bude vždy moment, kdy z té smečky odejde, aby se osamostatnit. Je nějakou dobu sám, stará se sám o sebe, je bez společnosti. To pes současný ani nemá, žije - když je u normální lidí a ne trotlů, život ve své náhradní smečce, která s ním komunikuje. Slepice na dvorku s tou kozou asi moc komunikovat nebude. A koza podle mě stádo neopouští (kozel asi jo?? nevím, jak to mají divoká zvířata)
Když to zvedne cenu, to není jako homodomo vižlí bobky. my jsme o tom uvažovaly už u téhle první. ale to nikdo nevystískne jen tak.
No ale…. tak mě napadá….. že dybych udělala pusinkový těsto bez cukru a jako kdysi na našem zrzavým srazu z toho udělala nepovedený pusinky, dala to do pytlíčku a dala k tomu visačku Vižlý bobky, jako tehdá…………tak to by šlo.
MEGI! PŘÍŠTÍ ROK UDĚLÁME KALENDÁŘE S BOBKAMA!
že jo, Megi tvrdí, že prodám šécko. Já se vyučuju na marketingovou ředitelku. zatim cvičim na vajíčkách. 😀
Tak. Megi, až se ustálíme na trhu s kalendářema, vtrhneme tam s Rafajetem. Mám už reklamní slogan
Udělejte svému psu Rafadost, kupte mu Rafajeto! 😀 😀 😀 😀
Budem bohatý, jak ten tajtrdlik v reklamě na Sportku, béme se válet po pláži, viset přes palmu a plovit psy v moři. My se budem plovit v moři peněz 😀 😀 😀
a tendle slogan dáme i do kalendáře na rok 2026. Škoda, že neumim píct trvanlivý pamlsky, daly bychom to jako vzorek k tomu kalendářu. Čokle by nám urvali pamslkovníky 😀
Proč se to nesmí? Koza jedna.
já teda sama za sebe - mluvím o těch řetězových kozách, který někdo někde upíchne u kolíku, stromu… a pak ji večer vodvede do toho chlívka. Koza, která si chodí po statku se slípkama a tak je na tom pochopitelně jinak, ale pořád jí chybí jedinec jejího druhu.
Nechtěla bych být kozou, kterou někde uvážou a je ráda, když má stín, je tam sama, pak ji dovedou ke kozlovi, porodí dva potomky, ty jí pak seberou, sežerou, zas je sama…. nemá stádo, jako mají kozy u Roklanky a ostatních, skutečných chovatelů. Je sama, vodvedou ke kozlovi, porodí, sežerou……. a tak.
Pes, ač povýšil na krále zvířat, může být na dvoře zcela sám. Na řetězu.
no taky nemůže, však se nám to nikomu nelíbí a už takových psů i snad ubylo. Dneska už se dají na vesnici potkat lidi, kteří venčí psa, ač mají zahradu.
A to vše mě vede k tomu, že jsme psa hodně moc změnili.
ano, to si myslím, že je velká pravda. Však pes se naučil komunikovat- ostatně kočka taky. Nejsou blbí.
Pes-smečkový byl probírán u tý kozy v chlívě. A je pravda, že pokud je pes od štěněte chován jako jeden v rodině, tak leckdy pak v dospělosti nemusí ocenit to, že mu někoho přivedeme. protože je zvyklý na stopro pozornost jen a jen pro sebe. Na druhou stranu, pokud je od štěněte s druhým psem, je to vidět. 😀 😀
Možná teda mě napadá - že myslí takový ty Barbíny, co si ze psa udělaly miminko a furt ho vocicmávaj. Tam je to pak opodstatněný, protože ten pes toho má plný žuby a nemá je leckdy ta čibaba ani žahnutý naholu. Jako příklad můžu uvést své pozorování ondynoj na refýži , kde teda nebyla Barbína, ale Ken. Měl v ruce najakou miniaturu, kterou furt votlapkával a ten pes teda byl ultra nervní, to bylo vidět na první dobrou - resp. já jsem to viděla, majitel nikoliv. Ale pokud se člověk chová ke psu střídmě, nebo jak to říct - normálně teda, jako ke psu, jako k parťákovi a pokud ten pes teda nepatří mezi tvrdý autisty, tak si myslím, že mu to nevadí, naopak. A von i ten autista leckdy…. když si vzpomenu na mou akití přítelkyni, když mi hupla na rameno a do obličeje povidala svoje nadšený HUF… tak i ten autista ve vhodný moment ocení tichou těsnou pospolitost. Člověk prostě nesmí bejt ftěrnej.
ale jo jasně, pak to tam píšou, ale primárně mi to přijde, že jako, že nenenene psi to neradi.
my se běžně válíme po zemi, pereme se spolu, díváme se do očí, hezky se díváme. RUmouš taky navíc objímá nožičkou třeba /nejni to sekcuální harašení/. Je to podle mne o důvěře. Jistě jsou jedinci, kteří ne-e. Ale i Bubrdlíny moje útulkový měly rády, když jsem si k nim sedla na zem a tiše jsem je objala. Samotný si přišly třeba pro to objetí sednou mi na klín. V tichosti jsme si tak seděly a pak se šlo zas něco dělat.
Rafadost!! to je naprosto ženyjální!
Jo a proto mi včera večír na zahradě na židli lezl, Rumouš až na ramena, jako papoušek a vovíjel se sám kolem mě jak lijána, protože je mu to nepříjemný. Proto po mě vždycky Taliprdnice hrábne tlapou svou ozbrojenou, když ji pustím, že aby ešče prej. Tak já jim příště řeknu, nic nebude!