Komunikace s nimi zlepšuje náladu, zmírňuje stres a normalizuje krevní tlak.
………. já nevim. Jsem jen poloviční majitel kočoura. Ten je ovšem schopen mi jinak zcela znormalizovaný krevní tlak vytočit nahoru tak, že právě hrozí, že mě šlehne. Páč když jdu, a přizabiju se o něj cestou ze schodů…….. tak mi to min. náladu nezlepší 😀 😀 . Jemu možná jo, mohl by se pak chlubit svýmu rezatýmu kámošovi ze stodoly, jak velkýho tvora zabil, proti tomu ti potkani a lasičky jsou prt.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.11.2024, 09:46:29
Durdí se jako hodně, nebo je to jeho způsob komunikace, že jen dá najevo nesouhlas a dál to nehrotí?
To je skvělý, že si hraje, to je skvělý, duše se při tom uvolní, to je potřeba. Možná byl někde pod pantoflem s fenou a bojí se? Nebo - spíš - vůbec nepřišel do kontaktu s psama? Vono se jí to podaří, Barbucha je šikovná.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 14.11.2024, 09:38:45
No já právě dumám, jestli jsem to někdy vnímala někde napsaný. Asi ne, jsem ten kdo čte v bloku- bohužel, takže detaily nevnímám, takže pokud jsem narazila někde v textu v knize a tak, jak se tak člověk učí při čtení neustále, na já nevím, popis člověka oblečeného v mikině s kapucí, asi jsem to četla automaticky kapucou a tím pádem se nenaučila nic, páč jsem si jela svoje.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 14.11.2024, 08:27:00
😀 😀 já bych se bála právě toho, že je někde schovanej ten Majkl a přinde dělat Můnwolking 😀 . Počkejte, až si tohle přidá k těm zvukům. Můžete pak na Karlův most a vybírat vstupný, fanči se mu budou kácet k ťapinám 😀
edit - víte co? Je supr, že začal takhle kašpařit, že jo? že mu to ta duše dovolí. Je doma, už je doma, řekla bych?
Buggyro - jak jste zmínila tu helmu - mám lyžařskou , téměř novou, černou - by se asi pro účely koňské nehodila, že ne? Jsem si říkala, kdyby nějaké děcko z nebohaté rodiny - než ji pošlu do popelnice.
Myslím, že taky mám češtinářsky s kapucí - kapucou a kapucama problém. Asi jsem to nikdy vlastně asi nepsala????????????? Nevim, ale ! Kapuci miluju, co můžu mám s kapucí. Protože - právě nemusím mít čepicu, kterážto mě silně irituje už od dětství - stejně jako šátek, který mi v mrazech máma jako škvrněti vázala přes kušnu, abych nedýchala ledovej vzduch. Vždycky! jsem jí do toho obratem vykousala díru - když už jsem měla zuby teda, před tím nevím 😀 . Nesnáším, když mě něco omezuje. A čepice mi navíc vstává na hlavě jak královi v pohádce Sůl nad zlato, když se král hádá s křeslem 😀 😀 . Mám evidentně vadnou hlavu nejen uvnitř, ale i vně, protože prostě nejen, že v tom vypadám blbě, ale prostě mi to leze nahoru, nebo na oči, bez rozdílu velikosti. Jediná funkční byla lyžařská a to jen proto, že na ní vždy byly nasazený brejle, tak to necestovalo.
VIVÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ KAPUCA S KAPUCÍ
A přesně jak bylo řečeno, vyhodím ji přes bundu a když neprší hustě, nasadím kapuci a nepotřebuju deštník, mám volný ruce.
Je to magor? Je! Je to magor Pavarotti a to jsem ho ešče neslyšela, vážení. Stačilo mi to bez zvuku, co tady nemám 😀 😀 . By ho měli ordinovat na depréze 😀 😀
Efe -já se zde musím omluvit za své pochybení a svou chybu napravit. Taváryšč Vasil Bilak nejni Páv+roti, ale čistej a neředěnej Majkl Džeksn. Včera jsem to doma pustila a poté, co jsem musela okamžitě utikat na WC, jináč bych se počůrala smíchy, jsem si to pustila ešče asi několiksetkrát, abych se ujistila, že se nemýlim. Ne, nemýlim se. Majkl se vrátil 😀 😀 😀 😀
Spíš se jen ta dvě slova popletla, jsou obě nářečí, jsou podobná. Pražák je od toho moc daleko, tak neví přesně, jen jak se mu doneslo. Zrzavci, to není narážka, jen konstatování🙂
Jo souhlasím, tak nějak to mohlo být, že se to prostě zmatlalo. A nebo jsem si to klidně i zmatlala já sama, jestli to tak nemá nikdo jinej ze středu Čech. Mně narážky na pražáky nevaděj, páč sice totálně křtěná Vltavou - doslova, nikdy jsem se tu necítila dobře. Leda tak v době střední školy a let k tomu přilehlejch, kdy člověk pařil a užíval si společenskýho života, tak to to asi přebilo, ale od dětství a pak v dospělosti - je pro mě Praha nemocný město. Omlouvám se všem Pražákům, kterým se tu dobře žije, chápu, že někdo je městský člověk a má kulturu na dosah, kavárny vinárny kino, divadlo a tak. Ale to u mě nepřeváží to divný chování města jako tělesa.
Odpověď na příspěvek uživatele Fatia z 13.11.2024, 20:02:54
Psíbože! hrnky! Fatio, moc , hrozně moc se omlouvám, totálně se mi to v tom provozu a co jsem si k tomu nabrala teď, vykouřilo z makovice, kde jsem teď měla organizačně spoustu věcí. Já jsem to chtěla pojmout i společensky tehdy, ale dalo by se to pojmout tak, že cestou z práce, nebo tak, bychom zasmykovali u branky, popadla bych to a tadá zase pryč? Promiň, promiň, to je vostuda.
Proč si proboha Pražák sice bejvalej 😀, ale i tak, myslí asi sto let, že cyp = kozel? 😀 😀 😀 Děkuju za osvětu. A jen doušku - překvapilo mě, jak je Gorolsko v tom ostravském kusu země zase ještě výraznější, než Ostravsko samotný. A Gorolský info centrum v Jablunkově je jedno z nejlepších a jsou tam prima baby. Díky nim znám už pár let výbornou záležitost podzimu a zimy. Rochester Ginger, který nám tehdy doporučily.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.11.2024, 14:25:04
…je to těžký
jo, to souhlasím.
Já jsem vlastně neoblíkala třeba ani na cvičák nebo tak. Ale říkám, nejsem určitě směroplatná. Zas na druhou stranu - kamarádka, co má taky vižlíky a to vižlíky postelový, obdivuje, jak mají ti naši hustý kožíšek. Oni teda nejsou posteloví ti naši, mají svoje pelíšky, takže to taky v tom hraje roli, že se nerozehřejou tolik. Umí si topit sami.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.11.2024, 14:01:37
Já neoblékám, i proto že ohař prostě by měl třeba na honu vlézt do vody, vydržet to počasí. Nechci být za kruťasa, ale nechci je zase zhýčkat. Chci kvůli nim, aby byli odolní. My teda nepřetápíme doma. Ale starý pejsky ty oblíkám, nebo pejsky nemocný. Ale myslím, že jsem se svým neoblíkáním spíš osamocena, jak jsem se tak rozhlížela.