Maya, Verun
já se divím, že jsme vůbec jako děti přežily 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Maya, Verun
já se divím, že jsme vůbec jako děti přežily 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Ty nemáš hlasovací právo.
a jak mám jít teda k těm volbám? Mám vobálku plnou neznámejch lidí a nevim co s ní. Vymluvim se, že Megi řikala, že nemám hlasovací právo 😀
mám radost z kalendářa.)
tak to už sou dva lidi. Megi a já.
A já si říkala, že až bude kalendář hotovej a udělal by radost i jen jednomu člověkovi, bude to stát za to. A my už máme splněno na dvěstě procent ! 😀 😀
Eh….neřiká se, že samochvála smrdí? A já myslela, že se Tali zase uprdla 😀 😀 😀
Sem proti, nemám krabičky. Jen vod vajec.
Vona taky neudrží vopchodní tajemství, to je fakt vedení společnosti todleto!!
Helejte je krásnej, fakt je. Počkejte, až ho uvidíte. Vona ho ta pani Megi, taky ešče neviděla, jen vobrásky sem jí poslala, takže je taky natažená, jako vy, jak guma u spoďárůch 😀
Já to tetkonc přes víkend šécko podepíšu - nesmim zapomenout, že Vahine chtěla tu padesátku napsat a pak to pošlu Megi, která teď po nocích bude chudera vyrábět krabičky a tiskat štítky a balit a posílat a já se budu dloubat v nose. Zase.
Držím všem palce! Ať nedojde na to co předpovídají a ať se všechno zvládne bez úhony!
Na ja, ale! Při dietě se dává přec kuře, ryba, králik - tak já myslím, že budou lehčí, než to hovězí. Má delší vlas, těžčejš se bude trávit?
(ty jo, myslela jsem, že mi podtrhne slovo těžčejš a….nic, prej to nevadí 😀)
JO A ZPRÁVA ČÍSLO DVĚ!
NAKLADATELSTVÍ SE ROZHODLO PO KONZULTACI VEDENÍ A OBCHODNÍ MANAGERKY PŘES PRODEJ ČEHOKOLIV, ŽE VOBJEDNÁ EŠČE DALŠÍ STOFKU. TAKŽE………. KDO CHCE DÁRKY MÍTI, MUSÍ KALENDÁŘE OBJEDNATI.
Takže vážení a milí, co jste si již objednali - dneska se jedu podívat do tiskárny, jakpak nám ten náš klenot vyrobili, abych to zkontrolovala. A pak už se jen párkrát vyspinkáte a kalendáře budou na cestě k vám. Se těšim, až ho uvidim. 🙂
fuj mám tam hrubku, omlouvám se.
mně ještě jako laika napadá - třeba se mu/jí to z nějakého důvodu blbě tráví - králík, kuře jsou lehčí masa. Zkusila bych převařit?
Nám se venčí taklenc třeba. A konečně člověk může žít a ne živořit. My jsme s ohařema ščastný.
Ne velký!
Největší!
Hííílfeeee!!!!!
já ne, to Megi, opravdu. Já jsem jen malovala, to je to nejmenší a to říkám naprosto upřímně. Tu nimračku dělala nebohá Megi, a povedlo se jí to dokonale. Ona vždycky všemu vdechne to něco.
Víte, co béte dělat 1. května? Nevíte? No tak to si to musíte napsat do kalendářa - helejte:
vidite to?
A kdo si koupí kalendářa na rok příští, bude moct vidět, co bude za hádanku na rok přespříští. Neb jsem to právě namalovala. A kdo se přihlásí - jáá, jáá sem koupil…. tomu to možná vokážu 😀 😀
kecám nevokážu, jdu spát.
ale je to vyvedený. TO se jako musim pochválit. Tématicky vymyslela kolegyně a já právě namalůvala. Béte moct hádat!!
taklenc na to musíte 😀 😀 😀
A jo!
Varaxi? ste medvědice? nebo případně můžem sehnat nějakej kostým z Proradný nevěsty a můžete aspoň tu medvědici předstírat.
Nejni to pes, nejni to ani šelma psovitá, ale je to brouček snaživej a když to nevyjde, zmlátí aspoň vzteky polštář (jako já 😀 ) . se tu směju nahlas.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-medveda-v-coloradu-potrapila-houpaci-sit-40486709#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
No pane jo, z Keliše je celer a Brita! Moc gratulací a doufejme, že budete inspirací 🙂 Bylo by to těm malým plemenům ku prospěchu.