megi-the-pes: wayback machine :-) weby, které se často mění (jako diskuze atp.), moc uložených verzí nemají; ta data jsou v té formě k ničemu...
jak najdu uživatele... no a vidíte, mně to za to stálo
myslím, že jsem tady i na fb naznačovala dost, abyste chvíli nechali protestů, Terven nic, ta tam nenapsala nic, co pak admini zběsile mazali... ale co tam se dělo, to ani v Kauflandu, když je v akci cukr
nevím, co štve lidi od koní, ale o tu psí část dost lidí stálo
myslím, že říct společně majitelům smysl mělo, nadávat jednomu adminovi ani ne...
ne, nic nezmizí, diskuze se bude prodávat ještě v roce 2033, souhlas je k tomu, aby to bylo volně
nepotřebuji to dělat, udělali jsme to právě proto, že tam spousta lidí plakala, co se stane s roky zkušeností, ale tak když dnes už to neva, dobrá
jdeme tvořit hodnoty :)
Je škoda, že to zachování, přesun informací nevyšlo, já si vážím toho pokusu o který jste se všichni snažili - i toho mastňáčkova, aby nebylo pochyb, to zase jo /mě naopak mrzí, že se nemůže trošku usebrat, protože věřím, že přes svůj projev má, postatním co předat)
Budu-li mluvit za sebe - tak vážená paní adminová, kdyby se nechovala, tak jako se chovala a nevymazala úplně všechny informace pro ostatní, které jsem se tam snažila předat, aby ti lidi věděli, že to zavírají a že je nutný se přesunout a nezablokovala mě díky tomu zcela neopodstatněně, tak bych se na uzdě držela, ale s ohledem na tohle prasácký chování.... a to jsem se opravdu ještě držela. Nevidím jediný důvod, proč to nemohli lidé vědět, je to od ní, řekněme, že nehezké. Za tím si prostě stojím. A že by se s námi domluvili, kdybychom seděli tiše jako pěnice, o tom se dalo hodně pochybovat. Vadí mi na tom spousta, spousta věcí z principu, ale co už. Nenadělám nic. Jen mi může být líto toho, že opět Švédové ukradli něco historického , jako za třicetiletý války, i když to nemá takovou hodnotu jako ona kronika, která nám před časem milostivě zapůjčili, zloději, ale princip je stejný.