Když budete v bezvědomí a někdo na vás vykoná soulož, bude to sex s vaším souhlasem nebo to bude znásilnění? Pro mě znásilnění. A že jste měla sex, to snad na svém těle poznáte, když přijdete k sobě, ne...
No jasně, že znásilnění a nechutný, to je bez debaty, ale jak může člověk v bezvědomí vědět, kdo byl ten, který ho znásilnil?
Za mě by v takovýchto případech a nejde jen o známý osobnosti, týká se to i lidí běžných - mělo být totální žurnalistický tabu, protože jakmile dotyčnýho protáhnou novinářským bahnem, je mrtvej. Společensky, rodinně, pracovně - totálně. A i když se pak ukáže, že to bylo vymyšlený, tak je naprosto KO.
Argument otázkou, zavádějící otázkou? Feri je obviněný ze zneužití nezletilé dívky a dvou žen. O případu taky moc nevím ale vy to vyloženě zlehčujete. Tvrzení proti tvrzení to bylo vždycky, co s tím?
Nemyslím, si, že to zlehčuje, ani nepopírá, ani nestraní - jen vidí nelogičnosti- stejný, jako třeba vidím teď já u těch Štajnů
Nebo to popsaly ty divky, co u toho byly v tom bezvedomi? - jak může někdo v bezvědomí či zfetovanej vědět, co s ním dělo
Nebo to bylo public a to okoli proste prehledlo, ze to bylo proti jejich vuli?
Takže chápu, že tomu nerozumí, já totiž taky ne. buď nebyly v bezvědomí a nebo prostě něco je jinak. Stejně jako nerozumím tomu, že - beru případ Štajnů, neb se o to logicky zajímám - se do novin po čtyřech letech potřebuje vyjádřit pipina, která tedy sex s frontmanem kapely rozhodně neodmítla ale jaksi jí nebyl příjemný (neb rychlovka) ale!! praví tam, že na policii tehdy nešla, řekla to jen přátelům? E???? S čím by jako měla jít na policii? že souhlasila se sexem, ale nebylo to vono??? a řekla o tom tedy přátelům?A najednou s tím jde do novin? ????
No, ono březí zvíře by nemělo jít na jatka hlavně z etických, ale taky ekonomických důvodů.
Zdravotní důsledky to pro konzumenta nemá. Maso vysokobřezích samic je jenom více prosáklé vodou a tím pádem méně kvalitní. Ale neotrávíte se.
Díky , etické důvody jsou jasné, to chápu, myslela jsem právě - blbě pochopeno, že by to jako v další části gravidity mělo nějaké důsledky zdravotní a to mi přišlo zvláštní, protože v přírodě predátor taky neví, co uloví. Děkuji za osvětlení.
To se stane i v lepších rodinách. Už jsme na pitvě měli několikrát březí kravskou dělohu. (já jsem divná a naopak jásám, že děti něco uvidí)
Na začaátku gravidity je maso normálně poživatelné. Gravidita není nemoc.
Můžu se kometo jako Neználek zeptat? Když je zvíře gravidní - co způsobuje, že se nesmí sníst, co je tam špatně? A jen pro lidi, nebo - což mi přijde , že nejspíš ne, i pro zvířata dravce?
Jsem čistě jen zvědavá, že bych někdy něco doma porážela, krom nábytku, u mne nehrozí 😄
Jak psala Sarah01. Mám-li psa ovladatelného, poslušného, kterého přivolám, zastavím a udržím ve svém okolí, je na něj spoleh, tak jde bezvodítkově. Mám-li psa, kterého nezastavím, nepřivolám, není na něj spolehnutí že je ovladatelný -a to nejen u zvěře, ale třeba i u jiných psů apod, tak dokud nedocílím toho, abychom se dobře domluvili, tak chodí na stopovačce. Nechci aby ublížil jiným, ani sobě.
Jinak pohled z druhé strany-zaznamenala jsem, že teď chtějí popotahovat hlavního zpěváka z kapely Ramstein, to mě celkem pobavilo. Mezi velmi blízkými známými mám letité skalní fanoušky, kteří se v rámci cestování za touto kapelou kolikrát dostali i na after party a co tam ty holky prý vyvadely, jen aby se dostaly Lindemannovi do postele...skoda slov.
Jo, přesně tak, tohle už vůbec nechápu, jediným cílem těch muzikantskejch Lidušek je hlavní skalp a pak jako co? Rozhodně tam nejde diskutovat o Kantovi, a pak vyrábí skandál? Byli jsme teď v Mnichově na koncertu a bylo mi jich, hošíčků, fakt líto, když jsem je viděla. Veškerá ta energie, která na koncíku bývá byla na nule, bylo fajn, že publikum dávalo najevo svou podporu a bylo milý na konci od Lindemanna slyšet, že oni si váží toho, že při nich stojíme a i prosba, abychom jim věřili. Ale bylo smutný vidět, co díky týhle aféře z koncertu zbylo.
Nebyla to děcka. Byly to mladé ženy. My jsme proti dnešním, byly úplná telátka. Ale nějaký instinkt byl. Dnes mají sociální sítě, samou sexuální výchovu, mobilní telefony a nevědí si rady? A neumí odejít, když nechtějí ?
Nechápu. Asi jsem nikdy nebyla mladá naivní dívka. Fakt je, že když jsme nestály o intimno, tak jsme se držely v houfu, nebo aspoň ve dvojici, či ve dvojicích.
Ne když šla k němu domů. Když včas neodešla.
Někde v tom článku jsem četla : Na vinně je vždycky agresor. Ano, to je pravda, ale té ženské je to prd platné !
To je asi jako když jsem zarazila před přechodem klučinu - prvňáka. Argumentoval tím, že přece je na přechodu a řidič ho nesmí přejet!
Já jen načihuju, ale pod tohle se stoprocentně podepíšu. Zrovna tohle jsem skoro totožnýma slovama včera říkala v autě v rámci debaty, která se jak jinak - u nás - momentálně točí kolem níže zmiňovaných Rrrramštáájn. Rozhodně jsem nikdy nebyla holka, co sedává v koutě, ale používala jsem mozek a dávala si na sebe pozor, zatracenej pozor, protože jsem nestála o žádný komplikace.
A to s tím přechodem je dokonale popsaný, děti, mladý se od nějaký určitý doby chovají tak, jako kdyby žádný nebezpečí neexistovalo, byli nesmrtelní, nezranitelní a někdo nad nimi 24/24 držel ochranou ruku.
Možná v tom třeba hrajou určitou roli i pohádky, který jsou dneska úplně jiný a neplní tu funkci těch původních pohádek, který malý děti učily, že ve světě číhá nebezpečí.
Jo to jo, takhle jo, každej kus a každej den, když ten dotyčnej má domov a je mu dobře se počítá. Co je navíc, je bonus. Myšleno pro lidi. Páč vidět tu bábrdli, jak metelí do kopce, až jí haxny ustřelujou, protože jí nestíhaj hlavu, to nikdo nezaplatí. I má drahá polovina konečně viděla, jak se změní pohled těch očí, když jim dojde, že mají zase svoje doma. Voni nic moc nepotřebujou.
V klidu, jen po jednom, tedy po jedný, zatím to byly dvě feňule, ve větším to budu moct rozjet, až se víc usalašíme a bude lepší zázemí. I současnou Bubinku jsme vzali dřív, než by to bylo vhodný, protože rekonstrukce je v plným proudu, ale protože ona věděla, že musíme fungovat, aby to šlo, tak prostě funguje. Nehádá se s Taliprdnicí, nezabíjí kocoura, žije s námi tak, jako kdyby tam nebyla rok, ale celej svůj život. Je úžasná.
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 13.06.2023, 12:07:34
Ale povaha se začíná vybarvovat až po X měsících... 😊 a mezitím, pokud tedy člověk není jen odosobněný produkovatel plemene, se do toho zvířete citově zainteresuje.
Jo, jasně. Já jsem tím jen reagovala na to, co psala Sardullah, že problém v exteriéru je mnohem menší, než ten v povaze. U štěňat trošku jinak, to je jasný, ale tak taky se dá něco málo vypozorovat a já za sebe radši vezmu štěně z chovu průměrnýho, kde vidím supr povahu rodičů, což může dát větší předpoklad toho, že potomci budou po rodičích, než skvělý exteriér a přitom třeba jeden z rodičů má občas problém s lidma. Ale taky nemám ambice ani výstavní, ani pracovní. Mojí největší ambicí je spokojenej život pospolu.No a útulkáči, který si jedu, tam prostě když vidím, že se "to zacvaklo do sebe" tak vůbec neřeším, že má fena na zádech boule jak velbloud, křivý nohy, divný ucho.
Edit - ale koukám, že jste si to vybrala s feňulí taky do plnejch teda. To je supr kombinace, to co píšete.
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 13.06.2023, 11:00:48
Aby ne. Mám ohaříka, s PP který není exteriérově ideál, ale ta povaha!!!!!!!!!! Tu bych nejraději naklonovala.Povaha je pro mě vždycky alfa a omega,jak zvíře vypadá je mi šumák, musíme si sednout.
Já jsem si, když tak přišel tehdy můj první ohařík, říkala, že ty letošní Vánoce - měli jsme ho doma těsně před Mikulášem - že musím počítat, že to nebude v klidu, že ho budem sundavat ze stromku, že budem muset hlídat, aby támhleto, aby tůhleto, že bude frmol s běháním na venčení, že..... že...... že to prostě bude jeden velkej chaos. A víte jak to dopadlo?
Jedinej, kdo dělal chaos, jsem byla já, protože jsem na Štědrý den vstala pěkně, ovenčila ščenátko, který šlo hezky disciplinovaně dospávat na pelíšek, já šla dělat snídani a jak jsem tak byla nevyspalá z toho nočního venčení, vzala jsem úplně fungl novou varnou konev, natočila do ní vodu, zapla plotýnku a postavila na ni tu konev. Ten smrad nepřebila ani posléze zapálená purpura - doslova zaplálená, prostě mi to blaflo, jak je u mě zvykem. Divím se, že jsem to doma tehdy úspěšně nepodpálila.