Add čím drtit kosti pro slepice
díky. se bude hodit jednou, budu připravena.👍
Add čím drtit kosti pro slepice
díky. se bude hodit jednou, budu připravena.👍
Jak proboha může někoho napadnout chovat živého tvora na dálku s tím, že tam jednou za čas zajede.
Zadavateli, víte když už Vám nejde o ty živé tvory, tak jen takovou poznámku, která by mohla brnknout na tu správnou strunu - jak dlouho si myslíte, že bude trvat někomu, než přijde na to, že ty zvířata jsou tam bezdozorově a přesune je k sobě do trouby?
škoda, že tu není MarcelaMax ta by myslím poradila. Jestli jste na FB, tak byste ji tam mohla někde najít (jak ji najít, to ale nevím, já tam nejsem, počítám ale, že někdo zdejší ji tam určitě někde už potkal)
Hmn - až teď jsem zjistila, co a proč u Vás proběhlo. Moc Vám přeju, aby Vás madáme co nejlépe vyvedla z kruhu smutku. Je to Ňunína.
😉
Aha! A tak to bude možná špatný tohleto. Opravdu nikdy se mi nestalo, že by s masem od Falca bylo něco divnýho. A teď už je to podruhý. Tamto psi sice sežrali, ale prostě jak když žerou filé místo krůty. A te´d tohle s hovězím a chrupavkou. Kupovala jsem to ráda, právě kvůli tomu namíchání chrupavky. No tak prt asi zase, budu muset jít o dům dál.
Co je Vám jako k smíchu? Cyniku! 😂 Blbý je to i vzhledem k tomu masu od Falca, který mi tam asi uvízne. budou muset žrát od rána do večera 😀
No vono já už teď vidim, že jsem zbytečně mamonařila. Líp, kdyby přijeli až v tom druhým termínu, ale to by mi zase asi neplatila už ta sleva, logicky, že jo. takže budu mít třicetkilo nad stav.
Do kouta…
😂
No Vy už jste odvážná slepičářka, dyk Vy ostatně i husy máte, já si na kohouta netroufám .
No vidite, sama má jen pipiny a mě by hnala do kohouta! 😀
No to by se mi taky líbilo mít takovýho Huberta, ale kdyby to nebyl Hubert, ale xindl nějakej, tak potíž -páč bych nevěděla co s ním.
Mně se moc líbí, když se kohout stará o slepičky, to zase jo. Ale slepice s kohoutem to už, nevim je to na mě moc komplikací jakoby - asi si to myslim zbytečně, třeba jednou přehodnotim.
Když mi holky nebudou dělat v domě, tak můžou přijít s protestem, to klidně můžou, budou ale stát frontu, páč ty dvě čuzy ohaří, stojej s protestama na zpoždění už hodinu před časem podávání večeře 😀
Máte průser. Jak jste tu zmínila tu Misku, tak jsem tam vlezla, vidim akci, nakoupila sem a …přijedou shodou okolností v sobotu. To nevim, ešivá ti čtyři stačej vyžrat místo v mrazáku, abych to tam složila. Takže jesli ne, budu Vám nadávat 😀
Aaaha - to sem asi nechtěla číst? ale moc děkuju. Srdíčko dělali před tou operací, tak snad se to nějak rapidně nezhoršilo? Bábrdle lítá jako magor, metá kozelce, spí na zádech spokojeně - což dřív nedělala,-asi ten nádor na tohle nebyl pohodlnej. Furt dělá v radosti tu svou ŽÁÁÁÁÁÁBŮŮŮŮ a obecně je heppík. Fčéra plovala a zlobila jak roční hajzlík, už jsem jí vyhrožovala, že dostane přes prdel 😀. Hlavně proto, že na mě čučela, že jsem kráva, když jí nechci dovolit jít do rákosí. Tak snad má pumpu v pořádku?. Záda by mě nenapadla. Děkuju moc.
Já se prostě zatím budu držet při zemi se svý původním plánem čtyřech pipin. Škoda, že ten pták furt fšade kadí. Jinak by mohl bydlet se mnou. A chodit si ven kočičíma dvířkama.
No jo no, musí se mu to říct, aby pak mohl dělat to rádio.
Já prvě nemůžu nic pěstovat,jako že chovat teda, abych to řekla správně, protože tomu život neukrátim a za chvíli bych byla zavalená zvířectvem.
Držim Vám palce, ať něco vymyslíte. Možná časem dojde na to, že je budete inzerovat -s doplatkem. Od Vás, že aby šla do dobrých podmínek 😀
Tak uvidím, můžu vyzkoušet. Žufrik je má taky v nabíce, tak se kouknu příště, já jim dala tvrdou stopku, to tehdy fakt nešlo.
A hned to, chytrej jak rádio, slépkám pověděl
No a hlavně, že jemu se to muselo říct 😀
no ale když já neci, aby ty vajíčka, co by případně třebas i byly, když budou, aby byly s případnejma kuřátkama,což by hrozilo, když tam kohůt bude.Já neci komplikace, neci se bát o maličký kuřítka a hlavně, kdyby se to náhodou nějak rozjelo, budou kuři přibejvat a na to nemám místo. A špalek se sekerou zase nemá místo u mě 😀
Aháá, takže vetamix dobrý? No vida, tak to je příjemná změna. Já odcházela v době smrdutých kuřat. ble.
edit . ale to s tím zápachem rybím, se mi nikdy nestalo a musím říct, že krmit to byla vyloženě rychna, jak se to smíchalo s jiným masem.
No a proto já už na ifaunu nikdá ani nenakouknu, neb nechci zvyšovat návštěvnost webu, kterej s lidma takhle zacvičil. Ať si svou inzerci narvou do trenek.
No napadá mě to taky, že až rozdělám další balík, tak jim případně cinknu, jak se k tomu staví.