Efe, to je NÁDHERA!
Příspěvky uživatele
Zrzavci
co jsem od Zrzavcový četla ohledně výchovy, řešení nějakého problémového chování, tak je pro mě srozumitelný
děkuju Sardullah, tohle je pro mě hodně. Opravdu. Že to co píšu, že to pro lidi je pochopitelný.
Je mi jasný, že ti, kdo se pohybují v profilajnách, se tomu třeba usmějou, protože to vidí jinak, mají jiný zkušenosti, možnosti, znalosti, ale že prostě pro nás obyč pejskaře, že to k něčemu je.
edit - ono v podstatě, pro tohle mě nakladatelství megibůk oslovilo, že se jim líbilo, jak jsou tyhle věci psaný. A pak se to rozběhlo tam, kde to je.
Vahine:Kalendář je vydařený vymazlený a vtipný! Líbí se mi ty drobnůstky, který nechci úplně prozrazovat, ať jsou i ostatní napnutí. A to povídání, to už je taková milá předmluva k dalšímu dílu, že jo…
😊
Já mám radost, já mám radost, já mám fakt radost. Ne, já sem ščastná. Opravdu. Když jsme se do toho pustily s pani nakladatelkou, tak já jsem si přesně tohle přála, aby takhle von ten hošíček kandářovej - jak řiká pani nakladatelka - aby pracoval, fungoval, aby takovej byl. A von je!
A helejte - ešivá dojde příští rok na opakování - tedy vy budete chtít kandářa a pani nakladatelka se do toho pustí…………. já už mám tak krásný vobrásky na Vánočky!! Já tam mám přímo komiksa!! Na dva týdny za sebou dva pokračující obrásky-příběh, vánoční. Taky mám jeden letní, svatojánskej vobrásek. A já se tak těšim z toho, že máte radost, mám fakt mám radost s váma.
Du dodělat tu kulajdu.
Báseň - Megi má dovolenku
autor: Zrzafci
Megi dělá dovolenku,
pjie kafe ze slepičího Hrnku ,
Vybuchla si dům
pude bydlet k psům.
Chodí s Megi povenku,
a dělá dovolenku
Udělám anketu.
Chcete zasejc knihu ohaří? Už se na ní dělá, ale ešivá ji chcete. Třeba nemáte dočtenou tu první, protože je klustá?
A kdo chcete - chcetem aby zase byla klustá? Nebo má být tenčí, aby se lépe nosila, četla a byla levnější?
Děláme knihu pro čtenáře a proto se jich musim vyzeptat. Vobrásky už mám nějaký namalovaný, jsou moc pěkný, jako by je pětileté dítě samo malovalo 😀
Megi zařídí šécko,🙂
Děkuju Anet , děkujůů. kdy vidím, že se kalendář líbí, vím, že to dává smysl.
https://www.chovzvirat.cz/inzerat/206564-stenatka/
to mi řekněte, kterej chovatel psů s PP prodá psa na dvůr? :o
Nechtějme po psech, aby popřeli, že jsou psi.
přesně tak!
Doron - já myslím, že i ten sebehodnější pes má právo se ohradit. To co předvedla ta fena, za to by z ní jiný pes udělal trhací kalendář. To by si měli její majitelé uvědomit. On ji nekousl, prostě je to šlinc z toho, jak se to semlelo. Nicméně výčitky by měli mít oni, ne Vy. Opravdu, nepíšu to proto, že se tady na fóru potkáváme, ale proto, že je to fakt, tohle je velká drzost, nařítit se bez pozdravu někam a vlítnout do zásob. Asi byste to ani jednomu svému psu nedovolila a pokud by to udělal, omlouvala byste se až do alelujá, protože byste věděla, že to je špatně. Kurnik to mi zas hnulo žlučí.
Líbí? Líbí? Dekuju za poklonu.
megi-the-pes:Hehe. Až to zjistí Zrzavcová, tak mě zabije. Tak se mějte hezky.
Megidu, Megidu na Tebe 😆
Sakra Rezzy - to mě mrzí s tou borelkou! Tak ale kalendář je čarovnej, pozitivní, takže je jasný, že i kontrola zapsaná v něm pak bude v pořádku.
Já nemožu dělat a poslouchat zároveň, nějak mi to přešlo jít - asi se ze mě stal chlap. 😀 😀
Já kdybych to namlouvala, to by byla katastróf. Ale! Mně by se moc líbilo, kdyby to namluvil pan Trojan. Já ho úplně slyšim, on by se tam vyloženě vyřádil.
Pokud jinak psu nastavíte aktivní režim - učení se, cvičení, socializace, výlety, sport - tak pak bude rád, když bude moci v době, kdy jste v práci odpočívat. Ale je to psí aktivista, takže tu aktivitu potřebuje dostat, poklidné procházky po parku by byly málo. A také ho musíte naučit, aby uměl být doma sám, to je velmi důležitý bod. Takže po příchodu štěněte domů dovolená tak 14 dní, a pilovat učení se samostatnosti. Nemůžete štěně přinést domů a odfordit do práce. To je pro něj zabiják a člověk si tak zadělává na velmi velké problémy se separační úzkostí - v domě, kde žila moje máma, měli v přízemí tyhle skřítky tři, řvali jeden přes druhýho, výborný pro sousedy
A JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO! VASILISA. Já si to musim znovu přečíst 😀
😂😂
geniální!
Plaka, koukám, že z něj vyrostl ohař 🙂
No že jo? úplně! 😀
Plako na tý první fotce vypadá, jak ešče nikdá nevypadal. Ohařovitě.
divňousi z Hory
sem četla hovňousi 😀 😀
ešče, že já nečtu horory