Jé, to je hezká chlouba. Copak je to za plémě? (se v tom neorientuju)
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Myslím, že se ho chce ptát proto, jak by byl domácí kocour zdravotně ohrožen příchodem nového jedince, který sám může něco mít.
Jo přesně, zaplaťpánbůh za to! Dokud mají chuť dělat krávoviny, tak je to dobře. Já včera koukala na bábrdli, jak plove, plove a plove, brázdila hladinu a hrozně si to užívala, makala s ostatníma za aportama, s tím svým si kroužila rybníkem jak paní radová 😀 . Moc hezky se na to kouká. Jen teda tady máme s aportem potíž, kterou teda u ní už neřeším. Dopluje flusne to a čučí, z vody to nosit nebude. Tak halt pro to posílám někoho jinýho 😀.
Teď bobkuje už zase normálně, tak uvidíme.
Helejte - je tu někdo, kdo by ocenil takovýhle kachlíček - třebas na výrobu podtácku pod hrnek? Je to opravdu kachlíček - a je to nepoškozený.
Jistě, toho nejvyššího kalibru. :-😄
Vy mě značně inspirujete v mé malířské produkci.
Jo, to máš pravdu, máme zkušenost. Zrovna dneska jsme se dozvěděli, že jsme na ni moc hodný a moc ekologický a že mám jít a koupit obyčejnej prášek na praní. chápeš to?
Takhle nějak to vidim 😀
Jája:Hovořím k Anonymní č. 5. 😄
😀😀😂 Tohle mě zničilo 🤣
Jako takhle je najít, tak prostě se vyděsim, že mi to poscípalo. Pamatuju si, jak jsem se kdysi vyděsila u prvního psa, když jako štěně řááááádil, řááádil a pak prostě najednou odpadnul a spinkal. Bylo mi tehdy asi sedmnáct a něco takovýho jsem neznala. Takže tady jsem ráda, že už jsem dopředu uniformovaná.
Když i mraky mají své dny! 😀 Foceno v pátek 😀
Mně by to taky zajímalo. Já si nedovedu představit jak to v praxi je- s lopatkou a bobkem bych musela propochodovat celým domem. A proč by to čistírně mělo vadit? Není houno, jako houno?
No fuj, to by mi asi šlehlo, takhle je najít. To jako maj siestičku?😀
sem psala já, prdon.sem se nepřihlásila ☹️
aj jaj, ten anonýmek, to su já!
A my si s vetem pořád lámali hlavu , co s ním je.
Tohle je fakt vyloženě radost, no aspoń, že tedy příčina se už zná a něco se porovnalo.
a v květnu, jako v mojí hlavě nedávno..
to JE nedávno. I kdyby to bylo loni v květnu.
dyť to je jak cihla v rybníce.
😀 😀
prosseco vyšlo velmi dobře. Jela jsem tedy prossecovou dietu,
ahááá, to zní nadějně! 😀 jen holt teda člověk pak neobuje jiný boty než dřeváky při týhle dietě.
No právě já z tohoto důvodu je chci mít v době, kdy tam nebudeme “zadeklovaný” i shora. Ale tady, jak jezdím kolem je to u lesa, shodou okolností. A shodou okolností jsem tam lišku na kraji toho lesa viděla několikrtá Asi to tak neřeší a nechávají tomu volný průběh, nevím. Nebo protože je tam mají čerstvě, tak ještě nemají tu zkušenost. Ale! Je na to hezký pohled, jak si tam spokojeně choděj a užívají si tu obří svobodu.
Já konzervy moc neznám, tohle byla zpráva od člověka, který je kupoval dlouhodobě. Kvalita v pořádku, ale masa asi méně, než bývalo.
Anonymní:Dnes falco hovězí s chrupavkou mix, nesmrdí to vůbec a fena spokojená, tak nevím kde je problém.
Nejspíš jiná várka prostě. Dosud jsem taky nikdy problém neměla, proto jsem volala Falco rovnou.