Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 17.08.2023, 09:25:59
No jo, ze psů je tvrdej kšeft. Obchod, kde jsem kdysi u nás v Prahé kupovala a měl normální ceny, se úplně zbláznil a prodává půlkilový načančaný meníčka za cenu večeře. A lidi to kupujuou? Já tam přestala chodit už dávno, než jsme se odstěhovali, protože to je prostě už lumpárna. Vůbec kšeft s masem pro psy je prostě z větší části lumpárna - čest výjimkám.
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 17.08.2023, 09:20:27
No já to taky nesnáším, jen jsem už trošku prostě momentálně jetá, že nemám sílu a energii bojovat. Což ano vím, je špatně.
Ono to není zelené, zkažené - prostě je to podle mě maso rychle zavřené, nevydejchané - smrdí to hrozně. Já nemám sílu se dohadovat, posílat to na rozbory, kdy nakonec by pak někdo řekl, že je to jen maso pro psy a není na něm nic závadnýho. že to psi doteď žrali a teď nežerou, takže něco je jinak, to neberou jako argument.
Odpověď na příspěvek uživatele Maja z 17.08.2023, 09:01:33
No my jsme chtěli přikoupit ještě sousední pozemek, že právě tam by se dalo takhle realizovat se, ale bohužel, majitel je nenažranec, takže chtěl za to hroznej ranec.
až budou slípky- to bude pak čóro, já se na to fakt hrozně těším, jenže - je to na dlouhý lokýtky, dům je přednější než kurnik a jsou na to jen dvoje ruce.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 17.08.2023, 08:54:18
Už zase! To nemožeš mít taklenc přístup takovej.
To je jedno, úžasný na tom by bylo, že deš a utrhneš!! si svou vlastní čekuládičku. Pak sice budež žrát suchý rohliky, ale kdo to má? kdo má vlastní čekuládu na stromě 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 17.08.2023, 08:07:29
🙂 to neeee, ale tak to vedou v tom asi chudším duchu. Slípky jsou venku ve výběhu, ale zelenýho tam moc nemají - něco jo a asi to krmení mají spíš tak jak tu píšou ti, kteří se diví, že jim pak moc nenesou. Ale nevím, třeba se pletu.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 17.08.2023, 08:13:45
To teď nevím, musím se podívat. Ale beru to pořád - vždycky to chovatelské balení - Žufrik myslím nikdy neměl dvě možnosti. Ono to maso prostě i smrdí. Ne zkažením, ale prostě je to eklhaft. To fakt nikdy nebylo, stejně jako nikdy nesmrděla krůta jako hromada hnusnýho filé.
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 17.08.2023, 08:03:26
No já jsem s Falcem fakt nikdy neměla problém, hovězí a chrupavka bylo vždycky fajn, jejich maso byla kvalita, ale co z toho udělali teď, to je teda něco. No prostě holt už tam nic brát nebudu.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 17.08.2023, 07:56:27
Jo fakt mě bába naštvala. Jako jasný, nějakej zákazník je dneska každýmu u zadele. Tak si prostě musí člověk zvykat. Já tenhle dnešní přístup, kdy nikdo nemá za nic zodpovědnost a vše nastaví tak, aby jen zvedl ruce a řekl já nic, tak to moc nedávám.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 17.08.2023, 07:35:52
dík. No jo, budu muset inovovat. Ale mám tam toho v mrazáku požehnaně, proto mě reakce té dámy dost nadzvihla. Můžu to fakt vyhodit. Tak je evidentní, že na zákaznících jim nezáleží.
No tak to vypadá, že pravdu má janaa s těmi droby. Jsou tam a asi to nebude kvalita, kterou by byl RUmíček ochoten akceptovat. S Falcem končím, protože mi bylo řečeno, že reklamaci nelze uznat na základě toho, že to zvířata nežerou. Že to smrdí nikoho evidentně nezajímá. Tak halt smolikof.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 17.08.2023, 06:55:02
Hárá podle mě bulda - to je ta mladší. Zadavatelka píše, že to dělá ta starší.
No já bych doma zavedla trošku víc disciplíny, trošku víc práce, poslušnosti, aby starší fena neměla moc prostoru dumat nad tím, že mladá už je velká holka. Mimochodem tou prací a poslušností je to cíleno na obě, protože ona mladá může starší dávat něco najevo, zadavatelka nejspíš nebude mít úplně oko na to co probíhá. Dvě feny, můžou hrozit strkanice, je tam velký rozdíl váhový. Holky nejsou zase tolik od sebe….
Každopádně ano, feně nedovolit přístup do postele. Ale to ani jedné v tomhle případku, protože jinak se začnou hádat.