Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 14.08.2023, 15:53:56
Jo přesně, zaplaťpánbůh za to! Dokud mají chuť dělat krávoviny, tak je to dobře. Já včera koukala na bábrdli, jak plove, plove a plove, brázdila hladinu a hrozně si to užívala, makala s ostatníma za aportama, s tím svým si kroužila rybníkem jak paní radová 😀 . Moc hezky se na to kouká. Jen teda tady máme s aportem potíž, kterou teda u ní už neřeším. Dopluje flusne to a čučí, z vody to nosit nebude. Tak halt pro to posílám někoho jinýho 😀.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.08.2023, 10:32:50
Jo, to máš pravdu, máme zkušenost. Zrovna dneska jsme se dozvěděli, že jsme na ni moc hodný a moc ekologický a že mám jít a koupit obyčejnej prášek na praní. chápeš to?
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 21.08.2023, 08:36:40
Jako takhle je najít, tak prostě se vyděsim, že mi to poscípalo. Pamatuju si, jak jsem se kdysi vyděsila u prvního psa, když jako štěně řááááádil, řááádil a pak prostě najednou odpadnul a spinkal. Bylo mi tehdy asi sedmnáct a něco takovýho jsem neznala. Takže tady jsem ráda, že už jsem dopředu uniformovaná.
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 21.08.2023, 09:39:42
Mně by to taky zajímalo. Já si nedovedu představit jak to v praxi je- s lopatkou a bobkem bych musela propochodovat celým domem. A proč by to čistírně mělo vadit? Není houno, jako houno?
Odpověď na příspěvek uživatele eena z 18.08.2023, 09:00:15
No právě já z tohoto důvodu je chci mít v době, kdy tam nebudeme “zadeklovaný” i shora. Ale tady, jak jezdím kolem je to u lesa, shodou okolností. A shodou okolností jsem tam lišku na kraji toho lesa viděla několikrtá Asi to tak neřeší a nechávají tomu volný průběh, nevím. Nebo protože je tam mají čerstvě, tak ještě nemají tu zkušenost. Ale! Je na to hezký pohled, jak si tam spokojeně choděj a užívají si tu obří svobodu.
Odpověď na příspěvek uživatele keriton z 18.08.2023, 08:04:57
Jednoho takovýho mám doma. Téměř dvoumetrovýho a kdybych ho od rána do večera cpala jídlem, tak prostě prt. Já teď napíšu slovo čokoláda a jdu si koupit o číslo větší oblečení.