už nefstane 😀
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Píšu dopis Ježíškovi: Milý Ježíšku, k Vánocům si přeji setkat se s Megí. Děkuji.
Musíte do křoví. :D sem chtěla napsat, ale to nejde, předávka malozvěře nemože proběhnout v křoví.
Neuvažujete s paní nakladatelkou o diáři
nebo motivačním diáři?
tak diář může být natištěný pidipísmem a ke každému přibalená lupa
Já se přikláním k nápadu toho komixu pro děti..
Mateřídoušky..Měkká vazba.
peřinky
bačkorky
trička
………… 😀 😀
uslyšela jsem velkou ránu. Až sem do prahé. S Megi to fláklo vo zem. To si tu dovolenou moc neužila.
sponzora
VOSLOFTE NĚKDO ŘEDITELE FCÍ,
že máme vobrásky pcí
Že jim uděláme reklamu,
na vobrásku na ně vzpomenu
😀
Děvčata, já požaduji kompletní zrzavčí merč!!!
já vám to psala už vedle - vy musíte vypadnout z domova, nebo se zblázníte 😀
Ale souhlasím, bylo by to ftipný, peřinky pro děti s pejscima ohaříma, nebo jak sedí Talinka mezi pumpiliškama rozkvetlýma… to je můj oblíbenej obrázek,hezkej roztomilej, přesně na peřinku.
Dájo, mohla byste prosím kouknout do SZ. díky moc.
Já cy lupu k diářu!Já cy lupu k diářu!Já cy lupu k diářu!Já cy lupu k diářu!Já cy lupu k diářu!
Tak v tomto případku už já úplně v pohodě.
to ne-e. Nevošidim papír, miluju papír digikniha je nutný zlo . pro mě.
se někam odstěhovali.
já vim kam.
Asi vytvoříme pracovní pozici výzkumník trhu 😀
Druhá polovina nosí kotníkové Prestige, černý a nosí je celorok a vydrží hodně.
Dík za info, tak to jsem v pohodě, bát se nemusím.
Jéjejejééééjejééje. Děkuju Acher za zprávu. To je supr.
Varaxi!!! 🤣
potřebujete vyrazit z domu. Bez zvířete. Sama.
😂
Nikam nechoď.
Máš pravdu, uděláme tu knížku míň klustou.
jo aha, no tak to pochopitelně. 😀
Škoda slov. A to i kdyby psala v březnu.
No… ono je to let! a já se obávám, že všechno o Kosťovi, už asi bylo publikováno. Zkusím popřemýšlet.
Bylo by vhodné, kdybyste se už konečně začala ovládat.
Číst toto, co píšete drvodělce od někoho, kdo nejdříve plive svoje hnusy na zdravotníky, kteří v době, kdy sem covid vtrhnul a nic se o něm nevědělo , trávili značnou část dne v těch příšerných skafandrech a radši se zpočátku nestýkali ani se svými nejbližšími, aby je neohrozili a a pak toho stejného člověka - tedy vás 😀 vidět na ifauně plakat, jak se na něj zdravotníci vykašlali, je víc, než tristní. Zrovna u tohoto tématu byste měla speciálně vy zalézt do kouta a dělat, že nejste. Pokud se ze sebe nechcete tedy pozvracet.
děkuji skočím na poštu
a rovnou je tam zabte, páč naše paní počmistrová mi volá, když mi něco přijde. Hlavně třeba žužliky pro ohaře.