JOOOOOOOOOOOOOOOOO! To je nápad!
obilí asi ne, nebo to časem necípne? vlastně asi by nemělo??
JOOOOOOOOOOOOOOOOO! To je nápad!
obilí asi ne, nebo to časem necípne? vlastně asi by nemělo??
Nenene, holky budou zavřený, když budeme v práci, pak šup po zahradě - asi ne všude, protože taky chci, abychom to měli hezký, ale prostě volně s tím, že bych je právě - když to s nima půjde, naučila, že jdeme na chvíli ven ze zahrady. Uvidíme, jak nám to spolu půjde, jak si zvyknou, čeho budou schopny - taky si nemusej zvyknout na ohaře a bé po srandě s venčením ve stylu, tři ohaři, kocour a čtyry slepice 😀😀 . Už takhle jim tam v okolí přijdu jako atrakce.
Varaxi - dík. Tohle ale bude na rámu, ne na zemi, tak by to třebas tak nelákalo hrabošit? zem bude níž, než bude to zelený na oždibování? Taky ty oka nechci mít moc velký, aby právě si tam nedráply. Furt blbý?
edit na tom vídeju, slípky nehrabošej právě.
žiš ty jsou ale taky mocinky moc krásný.
No jasně, že je to pracný takový, ale zase - představa kdybych to udělala podél plotu výběhu a vždy prostě pozakryla to, co chci, aby dorostlo, tak pak už s tím tolik práce nebude? A bude to zelený perpétům debíle smůtý bar? 😀 Holky si to stopro pohnojej , tak to poroste jako blásen. Tetkonc jen, co by tak jednou bylo nejvhodnější tam nasít.
Jo jasně, třebas jo, ale já fakt budu mít jen ty čtyři, tak se s tím budu moct třeba crcat. uvidíme. Jako jestli to není nic, proti ničemu, kvůli nim a je to jen zbytečnost pro mě, ráda to zkusím.
No ne, to nebude, že jako by po tom měly holky chodit, to bé jako “korýtko”, to nebude v zemi, že aby nemohly hrabat, bude to jen kousek, zbytek budou mít pochopitelně volnej. Já je nebudu moct mít puštěný, když budu v Prahé pracůvat, nechci, aby mi je něco sežralo, takže budou mít kontrolovaný prostor. a v něm právě smůtý bar. Na zahradu se půjdou venčit, až přijedeme.
Horsano - já myslím, že už se do lesa bát nemusíte….
https://czvtipy.cz/wp-content/uploads/2021/04/cekaninaturisty.jpg
Nám v úterý hrozně moc nadávala, že jsme si DOVOLILI! Neplánovaně mimo víkend, kdy je zvyklá, přijet na chalupu ve všední den. Byla jsem docela ráda, že jí člověk nerozumí, neb by na to asi ani cenzura nestačila, jak byla rozčílená 🙂
🙂
https://media.loupak.fun/soubory/obrazky_n/_vlastni//7a8d6961b352ad7b72a0692523dddc36.jpg
No a proč by si nemohla dát Smůtý? Může. Bude to pro zpestření, nemyslím si, že by to neocenila, to spíš pro mě to bude vopruz.
že jo, že to nejni marnej nápad? No mobilní voliéra asi nebude potřeba, jak přijdem domů, budou se normálně venčit volně, třeba je naučim chodit i na procházky za barák, že jako je vezmu ven s ohařema a pak je cestou zpátky vyzvednu.
No právě - vydrží to jako rostlinka, takže to nevyhrabou a když to sezobou, můžu to nechat zase dorůst- když to odcloním nějakou síťkou a mezitím můžou plundrovat jinej rám. To je to, co mě na tom zaujalo, že pak nemusím čekat, až to začne klíčit, zakoření to… už to prostě rovnou roste. Co?
Jasně, že zelený bude se házet.
hmmmm, no já si myslela, že než to vyroste, ohradím to, pak to dám v plén - a jinde zase budu už pěstovat. Budu mít jen čtyři ty slípky a je mi jasný, že v tom prostoru, kde budou než přijdu z práce to za chvíli “zvelebí”, i když to nebude úplný prdítko, ale když vidím do umí, tak je mi to jasný, tož jsem si říkala, že by to bylo zpestření takový, než je vypustím. se to dá udělat různě velký, že jo, třeba podél plotu výběhu a různě to odkrývat, zakrývat, podle toho jak by to dorůstalo? Ale tak to vlastně…. pak nepotřebuju to pletivo na zemi, že jo, to jsem blbá - děkuju. 😀. Oni ale píšou, vlastně, že jak to má krytý ty kořínky a nemůžou to rozhrabat, jen ožibovat, tak jim to vydrží nějakou chvilku?
Zrzavci právě objevila Emeriku! Takovej ten rám s pletivem, co se dá do výběhu, že aby to holky měly zelený, ale nerozhrabaly to, jako jinde! Je to blbý? Máte proti tomu něco?
Plaka:Žiš, kondomáč blahé paměti. Kde skončil? 😀
😀
V propadlišti dějin, resp. v popelnici, protože přes něžný zacházení Rumíčkovo se postupně rozešíval a vypadávaly z něj molitanový koudele z pidikousků. Škoda, byl to takový originální plyšáček 😄
😀 ano, to mi nedošlo! 😂
Ano, jsem si toho hluboce vědoma. A proto jsem ho nechala kradařit, ukradnul pak ščastlivě šécko, co bylo v jeho dosahu. On mě měkkoušek v duši, zdravotní bratřík, milující vše živé a plyšové, kdyby nebylo bláznivý Taliprdnice, měl by stále své plyšové hračky z doby štěněčí. On je opravdu miluje, lehne si na záda a mudlá si je nad hlavou, lehne si , něžně je žužlá……. není nic lepšího, než krásnej měkkej plyšáček. Lecky podivuhodných tvarů - i tohle lze najít v sekáči (myslela jsem tehdá, že cípnu, když jsem to viděla 😀 )
jsou boží. A až bude dům celý oblečen -tedy NEJEN HOTOVOU STŘECHU, ale taky až bude mít kabátek a bude v decentní bílé, bude to krásný starý vesnický Domeček. Ta okna jsou teda dost drahá, ale vysoce funkční jak co se týče tepelné, tak i zvukové izolace. jsem za ně ráda, je to dobrá investice.