Díky, Fíkovnice. Ona má panička na to vyplachování a ránu jako takovou jakýsi výborný prostředek, který dostávala ona sama po operaci na ránu, šlo tady hlavně o to co dál, aby ho nemohly ty mrchy ožírat dál a dál. Ta vazelína odzkoušená u koní, kteří na to trpí hodně - myslím, že asi nic lepšího nakonec nebude. Protože co funguje tam, bude fungat i tady. Musí to být děs, tohle řešit.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Jestli už do toho šla, tak příště půjde zase, to by ji asi ten zvuk paralyzéru nezastavil? A musela byste být připravená a odhodlaná to do tý mrchy fakt poslat natěsno. U toho pepřáku gelovýho, zase umět zamířit. Tam mi to asi přijde - u toho pepřáku - když dobře člověk zamíří, lepší v tom, že ona nestihne ani k Vaší fence dojít. Kdežto paralyzér - pokud agresorku nezastaví zvuk, přijde si kousnout a vy musíte ji mít v dosahu.
Tohle je hrozně pitomý, fakt, člověk aby kvůli debilitě jiných se učil žít v polovojenským režimu.
Díky i tady, rady předány a mám moc poděkovat.
Supr, díkec, předáno. S poznámkou, že to je od paničky Morgáněte,neb panička ovčouna je velkou milovnicí koníků a moc se jí článek líbil.
Moc děkuju. A kdy to matlat? Tak jak jsem psala, nejdřív zalít betadinou, nechat zaschnout a pak namatlat, nebo to namatlat rovnou na to krvavý ouško?
Kurnik, psala jsem odpově\´d někam jinam a uložila ji sem, takže vymazáno.
Já jsem si taky říkala paralyzér, ale pak ten pán od stafordů měl takový dobrý video na tohle téma - zkusím najít. A tam proti paralyzéru postavil gelovej pepřák.
myslím, že je to tohle video
Dobrý den, jdu se poradit zcela nekoňsky, zato kynologicky.🙂
Ptala jsem se u nás čoklidů, jak pomoci psu, kterému mouchy oždibujou ušiska do krve. Plaka psala, že tady u vás koníků vysondovala měsíčkovou mast. A já potřebuju vědít, kdy to tam dát. Napatlat betadinou, nechat zaschnout třeba přes noc a ráno namatlat vrstvu vazelíny? Děkuju moc předem za rady.
Napsala jsem to celý blbě, protože sem blbá, protože mám blbý období, takže i blbě píšu. Prostě jde o to, co psala Plaka, že mouchy tomu chudákovi ovčounovi okusujou uši, proto je má krvavý a proto mu po nich jdou o to víc. A teď jak to zastavit?
Prozatím předám info od Plaky a kdyby ještě někdo něco měl, pište.
Tu vazelínu nanášet po zaschnutí betadiny? jdu se zeptat ešče ke koním teda. Děkuju.
Já jsem kdysi - zcela nekoňařsky pro výchovu naší flekatý pomatený psice - 🙂 - dostala skvělý jezdecký zimní rukavice -nenasáknou vlhkost!. A musím říct, že je to paráda. Nejen pro mé psí potřeby,, dovedu si právě představit, jak v zimním počasí se tohle při dlouhé jízdě hodí. Takže, pokud jde o částku dostupnou pro kohokoliv, tak tohle je dobrá volba, jak někomu zadat tohle jako dárek.
Proč už do toho musíte jít? Někdo Vás nutí s pistolí u hlavy?
Fíkovnice, tohle je celkem vážené, prosím, neodkládnět od tématu
Zdravím,
vím, že se to kdysi dávno probíralo na IF, takže se tu třeba vyskytnou ti, kteří sami mají zkušenosti. Já nemám - naštěstí. Nicméně obrátila se na mě kamarádka - pes starší pán, útulkový německý ovčák - v tomhle vedru -uši do krve, a nájezd much. Řešil někdo ze zdejších přítomných, a jak? Díky předem.
To je modelína, panečku! Vy tu máte šecičky tak krásný slepičky, že my šmudly se budem stydět 😀
VOJTĚŠKÁÁÁÁÁ TO JE VONO!! děkuju, odolná, zdraví dávající a výživná vojta!Sem už blbá jako, že mne nenapadla? Sem. děkuju.
Obilniny jsou rostliny z čeledi lipnicovité,
o, je to tráva. Lipnice jsou trávy.
a já jsem blbka, když jsem si to nespojila 😀
no každopádně nic, obilí tam dávat nebudu,škoda ale, že ta tráva je taková…. monotónní, tu budou mít i jinde. ale nenapadá mě nic trvalýho, co jinýho by tam šlo dát.
No já taky ne, člověk ho zná, že ho posekají, ale koukám, je to jednoletá bylina. Ale trošku mě to na jednu stranu udivuje, furt to vychází z trávy ne? Sem si myslela? Asi blbě, si to musim zjistit.
edit - a ha, tak asi ne: Obilniny jsou rostliny z čeledi lipnicovité,
jo taky jsme jednoho takovýho ve vedlejším domě měli. Ze psa se stal typickej “vysírač”, ječel furt jak prokopnutej, vyjížděl na psy a vodítko nemohl opustit. A pak pár exemplářů "Místo mozku z tenisáku kostku" , neb to byla jediná zábava, který se věnovali.
kdysi dávno na cvičáku, kam jsem chodila, byla holka a tam to přesně bylo o tom, že věděla co má v ruce, je to prostě teroš, lovec, někdy horká hlava.
Máte nějaké zkušenosti se psy? Či byste byla ochotná se pídit po někom, kdo Vám s výchovou poradí, pomůže, cvičák navštěvovat?
Máte pravdu, Horsano, je hrozný, co my lidi pácháme😕
škoda, že si lidi neuvědomujou tuhle hlubokou pravdu
https://www.youtube.com/watch?v=4r6-GA_F_Es
Nedáte sem někdy svoje záznam?