aháá! dík. Zkusím tam zavolat
aháá! dík. Zkusím tam zavolat
takhle nějak by mohl vypadat novodobý mysive - bez C - trpící prašivostí.
Proboha co mi to děláte? Prašivost ešče malovat neumim!
edit - pojala jsem to jako výzvu.
To je f pohodě, to sou vánoční andělíčci, z lineckýho.
Bobča nás pravděpodobně přerazí 😀
ale sama si za to može, že jo? neměla mě chválit, odjistila tak granáta 😀
a děkuji! na to jsem se chtěla zeptat, ešivá, se i tady dá použít ten olej /mám v plánu udělat to hřadování, jak tu někdo maloval, nožičky hřadu stojí v plechovce s olejem.
No ale - to se vcucne, ne a je to pak je dostačující proti těm šmejdům? Já hodlám zahájit tah proti čmelíkům už asi tak s pětiročním předstihenm, než přijdou slepice -radši 😀
Peklo je to, takhle psát, horší , než malovat
nebojte, má kruch! Záchranářskej
No ale tak prostě poškozená lopata chytne plíseň a uhyne, přesně jak to předpovídáte. A nebohá Bobča bé mít pak vodu i v hrnci v lince. Vaší vinou.
Mimochodem, krásná kresba.
p´.s. to se to blbě píše tou myší, co? 😀
dobře, tak ať se nehádáme a je to jasný, přesadila jsem to, jsou tam zahradní lopatky
espirooo, co se stalo tý lopatě?
Rejč má na konci držátko, lopata ne.
Lopatky, lopatky - malý lopaty - páč kytka se jmenuje lopatkovec.
děkuji za pochvalu. A už máte tu kytku?
Pravda, co chtít od takovýho elementa 😀
A aby měla hračku blízko, když se rozhodla spát, vzala ho do postele
😂 prdonprdóón!!! 😂
No jen mu chudákovi, koukám, upadlo C 😀
.-)
No, proč byste nemohla? Normálně náš kocour jí mražené maso, co kupoju pro naše ohaře.
Já už je úplně vidim, ty světlušky s mihotjaícím se plaménkem….
Pramáteř by neprošla ovšem směrnicí EU 3258,12 z roku2021 o smradu vypouštěném do vzduchu.
Já vám nevim. Pamatuju si, že když jsme se spolužáky chodívali místo ekonomiky zahraničního obchodu do vinárny u Berušky , kde jsme požívali rum s kolou, tak nám ty voči svítívaly dostatečně 😀 😀
Se zrcátkem, knůtkem…
jo! vy myslíte pramáteř! to ste měla říct!
jojooooo, to by bylo supr. No já tam moc nechodím, nemám žádných podažavků v podstatě, takže nevím, co se tam navrhuje. ale tohle je dobrá myšlenka.
takle myslíte jako? Tu tekutou bázi? 😀