krmení pro hady☹️. A asi dokážou sehrát stejně dobrý etudy, jako u psů. Na bazoši bych prodávala až v nouzi,
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Potíž je, že je na bazosi může někdo koupit jako krmení ☹️
Nezajímalo, protože já mám kozí nohy plnou zahradu úplně celou na chalupě, na kterou nemám čas. Bohužel. A moje záhony se v ní brzo tratí ☹️
Počkaj, takže neni zač. 😀
Aha, tak teď uvidíme, ešivá bude mlčet Mastňáček.
Co to chcete namalovat?
edit dva už to vim. Vydržte, chtějí po mě práci - trapnou papírenskou.
Taky máte koňskou nohu?
My fšichni máme koňskou nohu?
Megi má taky koňskou nohu?
Jo, pro Bohnice. Jinde to nechtěli.
ne, nekreslím, to je jen takovej relax malování v počítači dětinských obrázků. Co potřebujete? Já neumím nic složitýho, jen to, co umí tříletý dítě. Retardovaný
Teď jsem jich pět udala, další nechci. Resp. teda nakonec se kupodivu udala ta koťata tak jako sama, ale to nebudu řikat, přišla bych o zásluhy, nicméně do útulku nemusí a zařizuju jen kastraci jejich maminy.
edit - nauč jí, že ty dvířka má tím hlazením zavírat, to se hodí, mám takhle naučený ohaře, zavírají kuchyňskou linku. Bohužel občas i když v ní mám třeba hlavu.
edit dva - chtělas radši místo následků teda ten nefunkční termofor?
Sama sis o to řekla….
Ještě pro zadavatele - MLÍČKO pokud je obyčejné kravské, tak radši NE. Může to dopadnout velkým průjmem. I když to bývalo zvykem, já vím. Lepší je mleté syrové maso, paštička pro koťata.
No jo no, ale se obávám, že se obec nepostará . a když tak způsobem, který nebude úplně optimální.
Vypadá. To je zimní přesrstění, jako má hranostaj.
jako slepice za něma běhal.
🙂 já mám moc ráda, když se člověku trošku podaří stát součástí života v přírode. Takhle jsem si naučila v kempu sysly. Měla jsem takový spešl přivolání, zvuk jako dělají morčata -něco jako brrruuk, nebo jak to napsat. děti pak za mnou chodily a “Teto, vyvolej sysla!” 😀
chudák čévéčko v kotci ☹️
Koukněte na net a pohledejte nejbližší kočičí útulky a zkuste se domluvit tam. Teď jsem tohle přesně řešila.
tak to je špatný
Máte to tam u Vás mocinky pěkně zabydlený! Je teda pravda, že medvěda nezávidim, vůbec. Mně stačejí divoký prasata, z toho mám vítr, hlavně kvůli psům a nejvíc kvůli stařence, ona sice furt fordí svoje Fpřéééd, ale na naštvaný prase by neměla. Veverky máme taky, ale nejsou u nás takhle zločinecký.
Byl to krásnej pocit. Nechala jsem to na ní a bylo to hodně silný, dodnes si to pamatuju a že už je to let. Jestli Vám říká něco jméno Andrlovi - chovají vlky už dlouho, občas byli na nějaké debatě v TV, teď už tedy asi nechovají, už musí být hodně staří, ale bydleli jsme kousek od nich. Jednou jsem je potkala s kanadskou vlčicí, ale netušila jsem právě, že bydlí kousek od nás a pak si to nedala do souvislostí. Nicméně takhle v loukách jsem prostě vlka na volno nikdy nečekala, ani jsem si to tehdy nedala do souvislosti s nima, když jsem tam ten neviditelnej stín ve stařině zahlídla. Bylo to úžasný, asi i proto nějak, že když jsem ji pak ještě několikrát potkala, měly jsme k sobě z nějakýho důvodu blízko, důvěřovala mi. S Ešusem jsme ji jednou pomáhali hledat, když se lekla a vytrhla i s vodítkem, což ji vyděsilo ještě víc. A můj druhej ohaříček zase pomáhal, když jim vzalo čáru malý vlče. A když jsme u tý divočiny, tak první útulková vižlí babča měla taky mezdiruhový setkání 😀
https://zrzavec.com.cz/wp-content/uploads/2017/03/06bubi_04_KOS588547_Cotyjsizadivnoukoku-150x150.jpg
Nejde, ono to je fakt lehce přehlédnutelný, já to předtím viděla a teď, jsem se stejně musela podívat a hledat to 😀
Stupně sou f pořádku, nemám tak dobrý zobrazovací teplotoměr, ale měřila sem to kontrolně omočeným prstem následně strčeným do ucha, kde mám vždy přesně tuto teplotu. shodovalo se to.