Dekuju, jjo kurník se vším vyčteným počítá. tohle fakt jak nouzovka, protože se mi nechce zaneradit ten vcelin, budu tam mít bylinkové domeček. Ale zas tak neva, no.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Moc moc děkuju všem za nápady. Možná to bude tím pelicháním, jak tu psal Anonym. Včera jsem se tam byla podívat. Ono od té doby, co jsem ji viděla a napsala tady zadání, uběhlo trošku času, protože jsem furt meldovala jestli jo, ne, půjde to - nepůjde, kam ji dát, bude tam sama, nemám to jak zorganizovat, až jsem napsal sem . Sešly se tu supr nápady, děkuju moc. Včera jak jsem tam byla , nosím jim zbytky zeleniny a kosti, maso, mám to dovolený - už není nahatá, už se voblíkla, ale pořád se drží stranou. Se sousedkou jsme domluvený, že kdyby to bylo dál marný, zkusíme to u nás. A my už doma vymysleli i - to je přesně to, jak se spustí hromadný přemejšlení - že bychom ve starým nefunkčním včelíně vybourali dvě buňky, aby se to spojilo a měla komfort, výběh přes den by se udělal z karisítě a nebo… by byla volně ložená, to je u sousedů taky, nemají je nějak zajištěný. Takže bych to možná riskla, nevím. No takže připravená jsem - ale moc se mi líbí i ten nápad, co hodila zvědavec - myslíte, že by to šlo? Kdyby se zavětrovala ta otevřená část, tam by měla bydlení a v tý menší části zobání a průchod ven.
Zatím se zdá, že to třeba potřeba nebude????
Já vim, že nemože být jedna. Ale takhle je tam separovaná v kurniku stejně sama a jak vyleze, dostane od ostatních vylágoš, tak je zalezlá. A sama. Tady by si mohla chodit ven. Tak jako tak je sama. Já to teď prostě na víc kusů nemám. Nemám to teda ani na tu jednu, ale je mi jí hrozně líto.
Hilfe! Pomoc. SOS
Asi nejvíc můj dotaz míří na Buggyru - jako na mistra provizorních řešení. Předesílám, že zatím nevím, zda do toho půjdu, ale… .u sousedů je slípka, který ostatní brutálně ubližují /protože nemají úplně ideální prostředí, ale s tím moc nenadělám/. Já kurnik ještě nemám, nemám v podstatě žádný zázemí na slepici, ale třeba by se něco vymyslet dalo?????
Ptám se proto, že je před námi zima a já nevím jak ji nějak nouzově ubytovat. Je mi jasné, neznáte naši situaci, co tady máme-nemáme k dispozici, ale prostě kdyby se vám chtělo - házejte nápady, na minimální věc, jak bych to mohla udělat. Musím to zvládnout sama a moc času nemám, musím dělat jiný věci. Budu vděčná. Třeba mi ji sousedka nedá, třeba jo. Třeba to nepůjde u nás, třeba jo. Ale když se nezeptám, budu si to vyčítat. Díky všem předem za případný nápady a čas.
Mně to nedají, četla jsem podmínky. Ale tady Gustik má šanci uspět. Jemu to natuty dají. Jenže jak ho znám, von se s Vámi nepodělí.
Jistě, ke každé funkci se pojí kulaté razítko. A vidělas někdy hranatou bramboru? 😀
Vy nepřemejšlejte, vemte Gustáva Husáka a děte dělat performanci 😀
já se picnu.
nemůžeš, máš funkci, naopak dostaneš ratízko. Z brambory.
Myslim, že jste to hnojení úplně přesně trefila.
asi musim za Megi, četla jsem
Hodně štěstí a sil do dalšího hnojení
???😲 asi že ta kytička tam, nebo nechápu, proč jsem četla zrovna hnojení.
Tak já du hnojit. Tím pádem:
Megidu, Megidu, Megidudolidlu hnojit.
😀 😀 😀 😀
Sardullah - to mě moc mrzí, že máte těžký období. Výhoda Ohařů ale je a to jsem si uvědomila nedávno, když jsem se bavila s jednou kolegyní, která to čte - že můžete otevřít kdekoliv, úplně kdekoliv a na chvíli se začíst a utéct třeba na pět minut z toho, co člověka momentálně zaměstnává, trápí a tak. Povídky na sebe nenavazují, tak člověk nic nemusí držet v paměti, prostě otevře, na chvilinku se začte třeba jak se hádaj ohaři s kamarádkou Ajšou,, kdo je větší prasnice a pak to prostě odložíte a za pár dní otevřete někde jinde…..
Tohle co vám píšu, nepíšu jako autorka knížky, ale jako radu, jak na chvíli duši ulevit. Ona to potřebuje. Je fučik, že za pět vteřin nebudete vědět, co jste četla, ale těch pět minut, nebo třeba tři, kdy si něco přečtete, něco nenáročnýho, to tý duši trošinku uleví.
Držte se.
Trickyvoo 🙂 to jsem moc ráda a paní nakladatelka stopro taky, ale je teď na dovolený v těch Bohnicích, když jsme jí vedle u kalendářa naplánovaly, co šécko má krom kandářů ešče vyrábět a balit s vajíčkama 🙂 . Protože přesně takhle jsme obě knížku vnímaly a vnímáme, stejně jako ten kalendář. Že to je něco, co má dělat radost a hubu kolem celý hlavy. A já pokaždý, když to takhle někde od někoho čtu, tak mám tu radost taky.
😂
tam už je teď když si to přečetla.
Cožto já ráda dělám, že Vás ignoruju, když se nesomrujete do druhých.
A jsem nevěděla, že je nějaké omezení na pohyb na Fóru a zakládání fóra. Tak si mne, prosím. blokněte, když Vás to ruší, to je pochopitelné,.
Zrzavcová, jakou funkci dostane assil?
Mraketýrová managérka, myslim.
Leithan - vám zas není dobře, že jo?
Podle tý druhý fotky bych to namalovat mohla. Namaluju smotanej hadr na podlahu, mokrej a budu řikat, že je to Boubeles.
U Megidudolidlu přece, kde jinde 😀 😀 😀
Jo vypni intronéty a dělej dovolenou.
Já to věděla.
jako ale bačkůrky kde jedna je Megi a druhá Tali…………. to by byl hit. A já bysem si vobjednala RumíčkoTalířový
Bože hrnky! Já se zastřelim.
Já to můžu zkusit, ale zatím mi ti chlupáči úplně nejdou, holoprtky,dobrý, umim žirafu, koňa, jagulára, rybu, rákosí, sluníčko……… chlupáče musim vycvičit ešče. A knírači mi taky nejdou.