….A v práci si myslí že budeme mít bišonka…….
no jasně je to bižon jak vyšitej. Která ta mrška to je? Ta vlevo?
….A v práci si myslí že budeme mít bišonka…….
no jasně je to bižon jak vyšitej. Která ta mrška to je? Ta vlevo?
Jeditííí to je ale roztomilej hrdziak - děkuju. Mám pro některé hlodavce slabost, škoda že myši nesou tolik chorob a dělaj bordel, jinak by mi doma ta jedna, co se tam tuhle vyskytla nevadila. Takhle bohužel letěla ven.
Jestřábová se chytla do pletiva kolem stromku, když lovila kosáka, tak ji druhá půle vylovila ven a vypustila. Ešče jsem ji stihla cvaknout. Ona byla kupodivu dost v klidu, nebojovala. A pak když vzlítla, to byla krása.
aha! Děkuji moc, netušila jsem, takže není o čem dumat, pokud tedy nejde o tu vylučující srdeční chorobu - která to je?
a ták, to je oficijální název, tak to je jiná. to je krásné! a o to spíš bych to nekomentovala, protože ehm jsem chtěla být dvojsmyslná a to se k dětské terminologii pranic nehodí.
U nás vedla jasně helikoptiťéra . Ale co může člověk chtít od dítěte, když ho jako první slovo naučíte Ulambátár 😀
homby
sem to chtěla komentovat, radši nebudu.🙂
začal prdět tak strašlivě, že pán, co u mě zrovna byl, se zaradoval, že se mu covidu vrátil čich .
😂
Já vlastně ani nevím proč ty vlky chovali-jestli to bylo součástí něčeho jinýho. Vím, že některého měli z Plzeňské ZOO, kde by jinak asi nevím jak skončil, protože o vlčata asi mezi ZOO nějak extrémní zájem není. tak to možná nějak pomáhali řešit? Netuším.
černobílá páskatá mikina - jste možná míň viditelná - viz pruhy tygří?
Liška mi smrdí, vlk ne -ale může to být pouze osobní vnímání - je tedy cítit jinak než pes, to si pamatuju. Nicméně, co jako pan myslivec blbne? je to prostě přirozené - potenciální kořist cítí lovce, to je přeci běžné? a nemyslím si, že by to nějak významně mělo ovlivnit říji, páč jinak by tady za ty staletí, kdy předtím býložravci s predátory žili, asi žádnej býložravec nebyl, když by se kvůli tomu, že tu jsou predátoři, nerozmnožovali 😀
To ticho muselo být zajímavý. Na druhou stranu - jsou i u nás na chalupě - na samotě momenty, kdy si uvědomím, že není nic slyšet. A predátorem to není, prostě to najednou utichne.
Jdu si zjistit čo to je hrdziak, na to moje slovenčina zo základnej školy bohužial nestačí 🙂
Jaj a brhlíka na ruce závidím. Je to jeden z mých oblíbenců, ráda je pozoruju. já měla v ruce zatím jen sýkorku a pěnici černohlavou - mláďata, ale moje drahá půle držela v ruce paní jestřábovou, když jsme ji zachraňovali.
https://img32.rajce.idnes.cz/d3202/0/974/974007_ac46929c91dc6c376168ffba9d36ebb0/images/Obraz000.jpg?ver=2
a v ZOO Vyškov se s náma kámošil krkavec, který se nechal krmit povoleným krmením. jak já se bála, že mě cvakne! Necvaknul, byl jemnej. Jen mi pak chtěl ukrást ten pytlik celej 😀
Ještěrky miluje můj muž, bude Vám nebetyčně závidět, až mu tohle řeknu. Já měla jen myš kamarádku v lese pod chalupou, nosila jsem jí tam jídlo, zvykla si na mě.
edit - je hrdziak rejsek?
no asi jí přestanu pouštět Star trek
nebo míň prosecca. pro paničku 😀
Tak jsem ráda, že si to nechala vysvětlit 😀
já děsně miluju, když se s nima takhle dá mluvit
Ok, díky za info.
Děkuju, i tak se ho zeptám, máme dobré vztahy, je to fajn dochtor. A umí fantastický šití! 🙂
Já jen doufám, že si Varaxi mé rybičkové plátno vystaví někde na čestném a hlavně nepřehlédnutelmém místě své sbírky.
Ajo! 👍
Minule jsem čekala před školou,
😀 😀 úhyl čeká s čekuládou, Rezzy se štěnětem 😀
Jediti! Vy si pořizujete bavlníkovou koudel? Mocinky krásnou koudel.
Gdo má v hlavě EMPTY
má leckdy víc než tamty,
tamty co maj v hlavě plno.
Jenom je to často seno.
To máte špatně diagnostikovaný, to neni koňská ruka, ale koňská hlava, páč tu ruku řídí mozek. Ešivá ho teda máte. Máte?
Koňská noha je talisman, kterej každej správnej jedinec nosí v kapce
https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSwlGh48YlfK7WkP45Fc2Zn1tFHefFtd42O4A&usqp=CAU
Děkuju vám milé dámy, tak se o tom pak pobavíme s panem dochtorem. Já jsem měla strach, abych tím nasazením třeba brzo, nezpůsobila, že by to pak nemělo takový účinek, až by bylo hůř třeba. Protože si nejsem jistá, jestli to vyhodnocuju správně. Díkec. A Agapurin neznám, pozeptám se pana dochtora, dík.
Prohlídku měla nedávno, před tou operací, te´d náš čeká kontrolní RTG. Já se bojím abych ten karsivan nedala třeba zbytečně brzoK, že jako abych si nevystřílela náboje zbvytenně no brzo,
Bubrdle je stará až starší ohaří dáma. V době, kdy jsme ji odváželi z útulku říkali, že má min. 11 let. S tím asi souhlasím. Takže teď by jí mohlo být min. 12 a víc. Spíš asi možná ale víc, podle jiných projevů. Je ale vitální - fyzicky určitě. A! Teď právě přichází to, proč píšu. Nikdy jsem neměla pejska, který by se choval ve stáří takhle. Podle mne a podle projevů, není až tak “zastaralá”. Ano má těch min. 12 let, ale ujde v dost velký rychlosti, kterou si řídí sama, služnou vzdálenost v kopcovité terénu - tedy se neplouháme po rovině.
V pohodě stíhá ty dva mladší draky.
Ale!
Občas mi - opravdu sem tam, není to setrvalý stav - přijde, že je mimo, možná ve svým světě, nevím.
Myslíte si, že je už čas na karsivan? Ona nemá problém v provozu, ale někdy -sem tam - mi trošku přijde mimo. Kdybyste šli s námi dnes na procházku nepoznáte nic, stopovala, šlapala rychle , chápala. Ale doma mi přide -sem tam jako když se vypne. Mám jí to začít dávat? - myslím Karsivan - nechci si vystřílet náboje moc brzy.