No a myslíte, že ve skleníku nebude vlhko právě? jo , já vim, mám zas milijoun otázek. Na mě ten skleník působí hrozně studeně, mnohem víc, než cokoliv jinýho. Přes den supr a pak šup chrápat domů, by mi přišlo lepčejší? Asi i míň práce, než tam inštalovat bidýlka, hnízdo na snášení, voud, zrní a tak. a i to je takový zajímavější programově pro ty pipiny? Že přes noc jsou doma a ráno jdou obdělávat pole,role 🙂
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Dík. No tak to není - dle mě teda -útulek. Je to dle mého nějaký spolek. Fajn, je dobré vědět, komu se vyhnout.
a zima? a bez bidýlek? dík.
já se jen zeptám pro upřesnění - byl to útulek, nebo spolek, dočasky? Přijde mi , že útulky tyhle věci nepraktikují. A víte název toho zařízení?
Já jen….doplňující otázku na zadavatele - z textu mi to přijde, že byste je tam chtěl nechat jako bydlet -tedy i v noci? usuzuju tak z té poznámky o kombinaci s chladnem - možná špatně?
no na ránu asi ne, ale jinam asi jo? Se vyzeptám, zatím to bylo info z emila.
Tohle mě zaujalo - docela zajímavý - jak ona to ta příroda má prostě všechno vychytaný - když jí do toho lidstvo nehází vidle, tak jí to funguje:
https://www.priroda.cz/clanek/velci-bylozravci-jako-ochrana-proti-velkym-pozarum/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Nikdy jsem takhle nad zvířecíma stezkama neuvažovala, ale je pravda, že mhohdy jsou udupaný na mlat a u požáru v malým měřítku můžou zafungovat.
Tak jen dávám info - helejte u toho pejska to v tom repelentním smyslu nefunguje - ba naopak prý. Spíš se z něj stala mucholapka? :o . Kuličkový repelent, který tam objednali funguje, ale ta mast sama o sobě - třeba v kombinaci s psím kožichem, pachem?? funguje spíš obráceně. Tak jen poznatek pro ostatní.
Rustico - já bych chtěla moc poděkovat ze tuten osvětový koutek. díkec.
Hm já se tady každoročně crcám se sulcovým dortikem a ratloraptor se postará sám🙂
Ano, bohužel, Dočasky Dede se v tomhle úplně zbláznily a nevadí jim jít i pod rok, loni? předloni? tam byl dvakrát štěník- jeden sedmiměsíční, to druhý si nepamatuju, a už ho kastrovali, neskutečná prasárna a pro mě teda zklamání, oni kastrují šmahem úplně všechno. Měli tam maliňáka - psa po ringo rodičích, protože vím, co tohle je za třídu psa , snažila jsem se je prokontaktovat na Inspektorovou, snažila jsem se jim vysvětlit, že mají v ruce žiletku a ne psa na gaučík, jak byl tak trochu při první inzerci anoncován. Pak pes opral na obranách i novýho majitele, takže jel smykem k nim zpátky a šup……kastrace. Tím mu skutečně pomohli, psovi toho to typu. Dogouše je mi taky líto. A líto mi je i toho, že bohužel zase ubylo místo, kde spolek jedná nějak rozumně.
Mám dotaz - Horsano, škytala jste včera tako kolem cca pátý hodiny odpolední? Musela jste škytat hodně, vymetala jsem včera verandu, která je ve fázi výstavby a kam se myš dostane, vymetala jsem prašnej stavební bordel a v tom vířícím prachu jsem si vzpomněla na vás.
Jinak si myslím, dámy, že právě tahle forma provozu, vás činí odolnými a nesmrtelnými.
Protože na straně A stojí prodejce a prodejce chce penízky, hodně moc penízků a zvíře mu je ukradený a ví, že na straně Bé stojí velká množina hovadských lidí, kteří chtějí zkratku, neb si pořídili zvíře bez elementárních znalostí, jak se zvířetem fungovat, neumí ho chovat , neumí ho naučit a tak chtějí zkratku, jsou to hovada, kterým je jedno, že do psa narvou další stres, místo toho, aby se zamysleli a mákli na tom. Takže A+B=nebohý zvíře, tak zní celá rovnice.
děkuji Ti milá huso v ohrožení, za milé video, jen sem vlezu, už mi zvednou mandle lidi s debilitníma dotazama na téma andulka nám těžce dýchá, myslíte, že je nemocná? Myslíte si, že použití protištěkacího obojku je dobře, nebo je to týrání? Někdy mám pocit, že asi radši budu muset chodit jen na stránky nějakejch kutilů. Tam sice bude taky asi spousta debilitních dotazů, ale nejde tam o živé tvory.
Když těžce dýchám, jsem nemocná a jdu k doktorovi. Třeba rýma, třeba plíce, třeba srdce třeba jiný problém. Když budete ztěžka dýchat Vy sám/sama- jak se k tomu postavíte? Půjdete se ptát na lékař.cz nebo jak se takové stránky jmenují, nebo půjdete za svým obvoďákem?
Představte si, že jste dítě. Dítě, které se bojí zůstávat samo doma a tak pláče. A pokaždé, když zapláče, dostane šupu. Přestane sice plakat, ale jeho strach nezmizí. Naopak přidá se strach z toho, že když zapláče, protože se bojí, tak dostane šupu, která ho bolí a ono neví proč ho bolí.
Tak.
A jak se na to díváte teď?
Nebo nemusí jít ani o dítě. Představte si, že se bojíte výšek, malého prostoru, pavouků a když na vás ten pavouk vyběhne, vy instinktivně zaječíte, protože to je prostě reakce a vzápětí dostanete šupu. Je to týrání nebo tím řešíte ten problém?
Bomba! 👍
Koukněte do zákona a uvidíte, jak to vidí zákon, jak to říká. A jak to vidím já, když vás zavřou ve společnosti delfína na celej život bude to určitě jiný, než když si budete moct popovídat s člověkem min. o počasí.
Je mi líto těch, kteří se opravdu narodili se špatnou konfigurací těla a duše a ve starých trenkových dobách trpěli
líp to asi vyjádřit nejde, vnímám to úplně stejně, do puntíku.
jojo, to jsem si dovodila. Přijde mi to také ovšem vzhledem k tomu půlení i logičtější než více známá julina, julča 😀
edit ahá, jak to dneska budou dělit na tom těláku? Když s modrejma ačervenejma nevystačej? He?