Ronja s motejlem:Ronja je plašší než motejl, tak poletovala o kus dál.
už ji vidim.
Ronja s motejlem:Ronja je plašší než motejl, tak poletovala o kus dál.
už ji vidim.
nie je to dobrý pocit, človek sa cíti veľmi zraniteľný a vydaný napospas niečomu, na čo sa ani nedá pripraviť
to věřím, fuj a brrr.
ach jooo, tady maji šicí Hokajdó a já mám prt. I na třetí pokus mi to v mým ubohým provizorním záhonku sežral v zemi nějakej Xindl X 😀
až takhle moc? No tak to pak jo, to chápu. Já zažila maličkatý zemětřesení jako dítě v paneláku v Prahé - trošánek to vibrovalo a pukla nám trošku zeď v dětským pokoji.
To je ale krásnej ptáček, to bé asi nejspíš mládě havrana -teda štěně havrana 😀, když je to ten pejsek 😀
Já to znám, už roky. Je to velmi výstižný a velmi ftipný. Díky němu jsem objevila Box of nothing a miluju tuhle krabici.
a gde je Ronja?
No já ale třeba musím naopak pochválit náš okraj Prahé - tam se hned, jak se tehdy zmínilo dělení polí na menší části, s tímhle začlo . Pole se rozčlenila a je to tak doteď a remízky se vybudovaly a fungujou doteď. Na chalupě a kolem Domečku u nás jsou zase remízky stoletý - za což jsem ráda.
Náš místní myslivec má políčko s bramborama a v něm má zapíchnutou bábu - v podstatě oblečenýho strašáka namontovanýho na řidítkách od kola a zapíchnutý do země, jak fouká vítr, tak se to hejbe, na těch řidítkách má cingrlátka a na bábě má odrazky fosforeskující.
Zdá se, že to funkcijonýruje, svině to zatim nevodhalily - za dobu mýho bydlení tady už je to třetí rok a sklízí ty brambory v pohodě.
😂 mám evidentně co dohánět 😂.
edit …. namalovaný to už asi nemáte co? Ale tak vono stejně není po 22:00, tak nic. 😀
Lenocka:…a to věčný odhlašování mi pije kref! Pošlu na ně Piškůtka! 😈
už šel.
Když u toho budete točit rukama a tvářit se patřičně, stopro se Vám podaří někoho zaklejt. Třeba nadřízenou. A kdyby to nevyšlo, tak prostě skončíte v blázinci a tam si odfrknete.
To je hezky osvětlený to s tou savanou vs. džungle.
I to s tou ženou. Z druhé strany zase lze ukázat, proč muž, když otevře lednici a hledá máslo, tak i poté, co má máslo v ruce transparent s obřím nápisem JÁ SEM MÁSLO, MNE HLEDÁŠ, tu lednici zavře a tvrdí, že v lednici žádné máslo není. Chybí mu gen pro detail - neb nemá vmontovanou schopnost rozlišit třeba zrníčka - nepřebíral je, stopoval mamuta.
Piškůtek…..
neb chodila v elegantnímch kostýmcích a domů jsem musela jít deset kroku za ní škarpou…
A jaká je Vaše představa soužití se psem? Jaký režim? Venčení, náplň, aktivity? Co můžete psu nabídnout? To je základ, z kterého budete vybírat.
Ano prosím, myší, a hrozně na ni tlačim při tom malování 😀 😀 Já sem asi vůbec celá avantgardní nějaká.
chudera malej teda. Co von kůlivá pánčičce šécko vydrží.
Je to skvělý, co? Když se člověk se psem takhle krásně protne.
Taklenc?
Že sem lezu…. a co mučenka? pro lidi jedovatá není. A předpokládám, že je tam světlo mohlo by se jí tam líbit.