už i škola? tak co se pak člověk diví. No nic prostě, přesunem na vesnici jsem toho spoustu eliminovala, fakbůk nemám a sociální sítě taky ne, takže tohodle jsem ušetřena a mezi lidi chodím minimálně. Tak to nějak přežiju.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Vědoma si, že by to mohl být problém,
to slovo vědoma je tady podstatný. 🙂 a plus ten přístup. Já bych se bála, to se přiznám a asi bych min. pro začátek používala žaluzky.
Hm, tak to si myslím, že se té dietě asi nevyhnete ☹️ .
I když proč by to vlastně měla být taková věda - si teď říkám sama sobě, přistupuju k tomu tak nějak tragicky, že jako ach jo dieta….ale však je to vlastně jednoduchý - pojede se jedno maso, tak v čem vidím komplikaci
Jo takhle?? Jako že jim nenapsali, že jsou debilitní, ale souhlasili s nima? Tak to je ještě horší varianta. |To si vůbec nedovedu představit, že je realita.
Hele, mě to vždycky spolehlivě zvedne adrenalin. Je mi jasný, že autor rozhodně není 40+, ale prostě je to děs, že to těm lidem přijde v pořádku a ani v nejmenším je nenapadne, že to není normální - když odhlédnu od spolustudentů, tak vůči tomu přednášejícímu jo.
Ale co, si musím říct, že jsou debilní, jejich svět bude stejně debilní. co já s tím.
ty jo. to je fakt úpadek šedý můry koskový!
no asi jo, asi máte pravdu. Lidi takhle uvažujou- jako ta paní bez závěsů. O to víc mě drtí ta debilitní reklama na nějakej dovoz jídla, kdy adresátka sedí v plným přednášecím sále a kurýr jí tam doveze to žrádlo a ona praví - Protože chci. Jo, protože já chci, tak klidně budu rušit ostatní a především toho přednášejícího. Dyk voni je to přímo učí! Že bejt spratek je v pořádku.
hm, to mi přijde spíš jako ta první možnost?
Tali se te´d taky krapítek víc drbe - nějakej podzimní sajrajt?
???? nene, že ne, že sis to právě vymyslela, že jo ? To je ešče hloubš, než jsme se obávali!!!!
Psali tam proč jako volali hasiče a policii? A proč jako paní si nepořídí závěsy? :o
Já musim, já musim, já musim, takže se omlouvám, nikdo si mě nevšímejte, ale prostě musim tady si vykřiknout do tmy. A tak to napíšu tady, protože bych asi jinak…. nevim no. Lidi jsou fakž už hrozný. Baba si koupí andulku (viz téma o papoušcích) a až poté se ptá, ešivá jako nevadí, že mají velkoskla bez záclon a ešivá hrozí, že tam do toho ta andulka narazí, do toho skla. Ona tazatelka je tak mozkově hluboko v mínusu, ženeví, proč se jako dávají venku na plochy ty siluety dravců - A je fučik, že to moc nepomáhá, to není podstatný, důležitý je, že snad každej jouda ví, že by to mělo odradit ptactvo od pohybu směrem k tomu sklu, který ptáci prostě nejsou schopní zaregistrovat. Doma platí něco jinýho, než venku? Ach bože, kam se vystěhovala lidská inteligence? K mravencům?
aj jaj, no do hlavy jim nevidíme. A co je to, co domýšlíte?
Díky dámy, já v to taky doufám. Jeho nová panička je člověk, který se umí postarat o přišlou kočku, nenechá ji na holičkách, tak ani Rexíka ne. myslím si, že třeba jen potřeboval získat jistotu. Moc bych jim přála, aby měli klídek a pohodičku.
Jak na to koukám, co bude mít dlouhej rolák přes krk, jako má tahle pláštěnka , tak by mělo zabránit tomu přetáčení, si tak myslím. Asi? takže , když ne tuhle, tak hledat něco s dlouhým rolákem.
Já bych to upřesnila- neni vidět vůbec. Mi stačí Mouses a dřevěná podlaha.
taky bez zkušenosti - ale nenašlo by se něco u Merlina?
https://www.psikralovstvi.cz/oblecky-pro-psy/
s Luckou by se určitě dalo prokonzultovat, určitě tam nebude mít jen pro čmrdlíky, co obejdou blok.
No jo, no. Ale třeba Rolanda překvapí?
I když nevím, nejdřív v původním příspěvku píše, že bych chtěli štěňata, pak zase napíše, že ne, že nepsala, že by chtěli štěňata, že je to jen úvaha……
Já jen ještě asi poslední vzkaz pro zadavatelku. Píšete, že:
Znám spoustu takových fen, i v inzerci je mraky štěňat bez PP a je to plné právo majitele psa jak s ní naloží.
Hm, plné právo majitele…. to je hezké, takové…. lidsky sobecké. A…..kde je ale plné právo těch budoucích štěňat na hezký a plnohodnotný život? To je kde? Nebo ta zvířata nemají žádná práva?
Jako já tohle jedu taky, ale evidentně neúspěšně. Miluje motat mi osmičky kolem kotníků a já ho prostě nevidím neslyším a pokud si neuvědomím, že bych měla šoupat nohama - což se snažím aspoň v momentech , kdy nesu jídlo, takže pak postupuju s talířem polívky, jako 105 letá babička šouravým krokem, kdy hrozí, že polívka vystydne 😀
Vlašáky! Vida, mám jich doma tři….. teda šest půlek. Aaaale… vlastně vím, proč jsem se do nich nepustila - jsou mastný a to tělo zatím jako říká, že nenenenene. Měli jsme u nás v práci v nabídce zabijačkový hody a ač bych do sebe jinak narvala kde co, tak tetkon řeklo tělo při pohledu fujable, tak jsem poslechla.
Musím říct, že mě to trápí hodně, hodně moc. Pohled na ty nebožáky. osm ticek se zdá moc za to, že nemusím nic a mám koňa? V tomhle se neorientuju, to je pravda, ale je to podle popisu full servis ne? tak pro mě to přijde adekvátní.
Já to nevím, kde to vzala, někteří tam jsou její, něco ubytovaný. Jednoho teď v těch vedrech dorazila přetížením neúměrným věku a kondici toho nebožáka ☹️ . Jeden kus ubytovaný jakýmsi sousedem zdejším, kterýmu je fučík, jak to zvíře žije, hlavně, že ho to stojí minimum. U nás bohužel neodeberou nic. Marná snaha.