zrovinka nad tímhle vídejem bádám pokaždý, když ho vidím a viděla jsem ho mockrát. O co tam kurnik jde? Podle mě dobrý sousedský vztahy - se to škádlí navzájem? Znají se? Je ta sviňka lidský odchovanec?
Příspěvky uživatele
Zrzavci
a budou svině pražený rovnou na louce!
někdo má pražený mandle, jinej pražený slunečnicový semínka. Buggyra bé mít rovnou PP - pražený prasca!
No je to jasný, medvěd prostě. Shánějte tuleně.
nají se a usne
do předsíně, spí.
e přesune do ložnice a spí
Já bych…… nevim, ešivá vám to mám řikat, ale………. já bych se bála, že vám prodali lední medvědici.
Ta první fotka!! Aspirant na ocenění za obří roztomilost!
Ano, ano, byli to oni. Nikdy by mě nenapadlo, že je fakt uvidím. před časem jsem si říkala, že jsem je možná zahlédla, ale nebyla jsem si jistá. krása je vidět.
Jinak já teda jsem ráda, že zatím stíháme venčit za světla - díky tomu, že teda vstanu ráno v šílenou hodinu. ale pak se mi to vyplatí. Nevydržím to po celou dobu tohodle období, ale dá se to zatím. Zatrhnou mi tipec příští víkend, to pak půjde to stmívání rychle, ale - loni mi to nějak rychle uteklo, tak třeba letos taky.
Ten výraz!!!! 😀 😀 Bobek malinkej, jak já jí ale rozumim. Vokamžitě se jí přestaňme smát!
😀
Jo, to je velká pravda!
Tak jsem asi včera u nás viděla přelétat dva jeřáby popelavé??
Co srnky ? ale co prasata? Běhá to po městech už. A pořád se nekoná. Uznávám, že to není legrace, prase není tupec, ale jaksi tohle už se jim vymklo z rukou úplně. Pořád pláčou, že je jich málo, kdo má sedět na tom posedu, ale na šelmy by si vystřelili rádi, to vadit nebude, sedět na tom posedu.
Jestli můžu - pokud finance dovolí, objednala bych a donesla mu to tam, s tím, že máte kočky ráda a jak jste mu říkala, nejde si ji vzít domů, že byste ráda vypomohla takhle. Pokud vás s tím i pošle k šípku…….tak budete mít pak doma v zásobě, až budete potřebovat Vy. Musíte taktizovat, vlídně a postavit to na tom, že Vás to trápí, což trápí.lhát nebudete a jestli by se nezlobil, ať to nebere blbě, že prostě na tu kočenku furt myslíte a máte výčitky…. atd, atd. Nemůžete jít napřímo, musíte pěkně oklikou přes Ostravu, olomouc, brno a zase zpátky. Je to člověk, který nebude řešit kočku, spíš bude řešit Vás.
Já bych vyhledala klidné a vyrovnané dospělé jedince a s těma bych chodila procházkovat.
Posilovala bych sebevědomí i v jiný oblasti, než sociální - učila bych psa různým dovednostem - chodit po specifickém povrchu, překonávat překážky, provoz ve městě, tam, kde je velká koncentrace lidí - pochopitelně vše v míře, jakou štěně unese, to je důležité.
Jo! ano! To umí jen ikea krysa, zůstat na zahradě v záhoně… a pak vyděsit 😀
😀 😀 a vono to bude vcelku rychlý v té Evropě, páč když v článku o podnikání se píše:
„Mladé generaci je potřeba se přizpůsobit, protože oni se nám nepřizpůsobí."
😀 😀 tak to hovoří samo za sebe,
No to by bylo nejlepší vysvětlení. Páč opravdu šécky pesani co je znám, milujou ty krysy a to co předvedli ti dva - zcela nezávisle na sobě, to jsem zapomněla dodat, protože Rumíček, že jo Ešátora neznal - to bylo v obou případech fakt dokonalý.
jen takový OT trošku, ale ne úplně. zajímavost taková.
Oba naši ohaříci maďároš, milovaly ikeáckou krysu od štěněte. A! Teď přijde ta zajímavost - oba shodně. Když se přijelo z Ikei naprosto dokonale detekovali tašku, kde byly krysy. Hned z první, ani nezjišťovali kde je co, okamžitě věděli oba dva, mezi dveřma, že dorazily krysy. Žádný vítání nic, rovnou start k tašce s krysama. K papírový tašce z Ikei.
No takže buďto spojení pachů z toho obchoďáku, nebo - spíš? - papírová taška???- značilo , že jsme byli pro krysy. A bez ohledu na počet tašek - a že jich někdy bylo - třeba v době nějaký rekonstrukce bytu, nebo teď, když stavíme a zařizujeme - hned k tý správný tašce. vteřinová záležitost.
Takhle dobří v uvažování a v čmuchu dokáží být psi.
fakt? Tjo to i ultraextra primitivní Taliprtka ji nezničí hned, ale asi za tejden.
Je to skutečně jóga a širšána? Mi to spíš připadá, jak nácvik výmiku na bradlech 😀 zatim na sucho na podložce.
Já se taky ráno v tramvaji smála, zapomněla jsem Doron poděkovat, za hezčí ráno.