Odpověď na příspěvek uživatele Pavlina z 10.10.2023, 13:27:35
Náš místní myslivec má políčko s bramborama a v něm má zapíchnutou bábu - v podstatě oblečenýho strašáka namontovanýho na řidítkách od kola a zapíchnutý do země, jak fouká vítr, tak se to hejbe, na těch řidítkách má cingrlátka a na bábě má odrazky fosforeskující.
Zdá se, že to funkcijonýruje, svině to zatim nevodhalily - za dobu mýho bydlení tady už je to třetí rok a sklízí ty brambory v pohodě.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 10.10.2023, 12:05:28
Když u toho budete točit rukama a tvářit se patřičně, stopro se Vám podaří někoho zaklejt. Třeba nadřízenou. A kdyby to nevyšlo, tak prostě skončíte v blázinci a tam si odfrknete.
Odpověď na příspěvek uživatele Anonymní z 10.10.2023, 11:16:35
To je hezky osvětlený to s tou savanou vs. džungle.
I to s tou ženou. Z druhé strany zase lze ukázat, proč muž, když otevře lednici a hledá máslo, tak i poté, co má máslo v ruce transparent s obřím nápisem JÁ SEM MÁSLO, MNE HLEDÁŠ, tu lednici zavře a tvrdí, že v lednici žádné máslo není. Chybí mu gen pro detail - neb nemá vmontovanou schopnost rozlišit třeba zrníčka - nepřebíral je, stopoval mamuta.
Jo a když jsme u toho venčení….. jsem si díky Bubrdli dneska vyšlápla na zahradě houno. Páč pani Bubrdlová se asi ráno byla zvyklá venčit tzv. podestově, takže ráno vyběhne, vytvoří louži a někde zcela nekontrolovaně, než se obujete, položí velmi rychle kabel. V týhle tmě to nemá člověk šanci zjistit, kde to bylo. No a pak už by šla madáme domů do teplýho pelíšku, že jo. No a tak jsem dneska měla prostě ranní skluz. Nesnášim lidi prasata, co po svým čoklu neukliděj 😀 😀 Navíc na vlastní zahradě 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 10.10.2023, 07:29:21
No joooo, enemže von je profík, kdežto já jsem skutečný matla 😀 A možná, že kdybych nemalovala právě tou myší, tak to nebude zas na druhou stranu ono. Já jsem si kdysi malovala obrazy, pak se něco stalo a já čučela na plátno a ta bílá plocha mě nějako jako tento - poděsila, nebo prostě nevěděla jsem co jako bych tam měla namalovat 😀 . Nekecám. Tady tohle je legrácka, tam o nic nejde, jsou to dětský malůvky, za ty se nemusím stydět a fšicí se tomu můžou zasmát.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 09.10.2023, 22:01:58
Děkuju. My se teprvá jako kreslička zavádíme, taky mi trvalo asi na šestkrát, než z toho vyšel motejl a ne rozfoukaná prachovka s očima 😀 Ono totiž malovat v počítači myší, to je fakt peklo 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Kilian z 09.10.2023, 14:45:09
Já se přiznám, že tomu pořvávání moc nerozumím 🙂. Pro mě osobně je naopak tichý povelování známkou toho, že člověk se psem funguje, že se pes soustředí a nemusím na něj řvát jak na retarda, že ví co má dělat, že.. že…. Celou tu dobu, co máme Tali se od začátku snažím snížit sílu hlasu při běžném provozu-přišla jako totální ořvanec,brrr. A když je den, kdy můžu špitat, jsem na vrcholu kynologickýho blaha 😀