Ano to souhlasím. když jsem si pořídila kdysi dávno svýho prvního ohaře - to jsme byli jen na chalupě, tak jsem si tam vyhlídla procházející myslivce a identifikovala jsem se jim s tím, že bych nerada, aby mi psa střelili kupříkladu na našem - pozemek je opravdu rozlehlý, že pes bude cvičen. Byli rádi a říkali, že aspoń až uteče, budou vědět, kam ho vrátit. Ujistila jsem je, že pes utíkat opravdu nebude /na rozdíl od těch dvou jejich, který museli přivolávat brokama do kožichu ☹️ / Tady, kam jsme se přestěhovali teď jsem se taky byla myslivcům představit s tím, že psi jsou cvičení, což taky pak kolikrát mohli vidět v praxi. Takže ano, je to lepší i právě pro ty večerní a podvečerní procházky.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
řekněte mi ale jednu věc někdo - houby sbírám od mala. POhybovala jsem se fšade možně - od Třeboňska po podhůří, střední Čechy nejvíc. Ale nikdy jsem na tuhle houbu nenarazila. V naší lokalitě bydlíme tři roky, ty předchozí dva ani jeden nález tohodle zmetka. A letos hned několik. Ty první jsem okamžitě detekovala jako divný, ten poslední, asi jak byl velikej a sám mi prostě podezřelej vůbec nepřišel. A teď se koukám vyrojili už všude.
No jasně! To je důležitý bod tohleto. NEBLIKAT. Nikdy jsem neodhalila účel blikání, asi jak píšete, je to lépe vidět, ale to mi osobně vlastně nikdy nepřišlo - stálý zdroj světla mně osobně přišel vždy bezpečnější v tom smyslu, že je to vidět furt. A další důležitej bod, který se marně snažím implementovat do hlavy druhého majitele psů 😀 - že jim nemá svítit do gezichtů svojí čelovkou. Já jí teda nosím spíš v ruce, právě pro tenhle důvod.A taky přes ni blbě vidím, když ji mám na makovici.
Kurnik, to jsem byla já.
Jojoo, vypolstrovaná místnost, klídek, pohodička 😀
Fatio - není někde v okolí klub chovatelů králíků? Že by tam nějak pomohli?
prečo si zver nepríde vytyčovať územie ak som na na betónovej ceste ja??
Předpokládá, že právě vytyčujete Vy? 😀
Taky jsem čelovková. I kvůli myslivcům, chci být vidět, chodím kolem posedů. Čokle taky mají svítící obojky-2x žlutej a 1x červenej. TAkže když jdeme po loukách a oni tam blbnou, mají lidi přijíždějící z práce domů autobusem o zábavu postaráno. Jsme jak pojízdnej cirkus. Zůstávám na loukách, do lesa bojim. Bojim i prasat a tak si zpívám. Koledy, protože se blížej už ty Vánočky. Na konci adventu umí už každá místní srnka Jéžišku panáčku a další.
To je veliká, veliká škoda pro umění 😀 😀
Vytisknout a zarámovat, až jednou za sto let budu slavná, vyděláte na tom 😀
Moc děkuju, příští rok si to takhle pojistím. A já blbka ešče ze záhonu vyháněla Mousese, třebas by škůdce chytil.
do roka
Ronja s motejlem:Ronja je plašší než motejl, tak poletovala o kus dál.
už ji vidim.
nie je to dobrý pocit, človek sa cíti veľmi zraniteľný a vydaný napospas niečomu, na čo sa ani nedá pripraviť
to věřím, fuj a brrr.
ach jooo, tady maji šicí Hokajdó a já mám prt. I na třetí pokus mi to v mým ubohým provizorním záhonku sežral v zemi nějakej Xindl X 😀
až takhle moc? No tak to pak jo, to chápu. Já zažila maličkatý zemětřesení jako dítě v paneláku v Prahé - trošánek to vibrovalo a pukla nám trošku zeď v dětským pokoji.
To je ale krásnej ptáček, to bé asi nejspíš mládě havrana -teda štěně havrana 😀, když je to ten pejsek 😀
Já to znám, už roky. Je to velmi výstižný a velmi ftipný. Díky němu jsem objevila Box of nothing a miluju tuhle krabici.
a gde je Ronja?
No já ale třeba musím naopak pochválit náš okraj Prahé - tam se hned, jak se tehdy zmínilo dělení polí na menší části, s tímhle začlo . Pole se rozčlenila a je to tak doteď a remízky se vybudovaly a fungujou doteď. Na chalupě a kolem Domečku u nás jsou zase remízky stoletý - za což jsem ráda.