Jenže aportovací činka je něco jiného - tam se psu postupně zvedá zátěž, aby unesl více. Páč ona třeba ta liška taky něco váží.
Megi - jo, super hnus je to.
Jenže aportovací činka je něco jiného - tam se psu postupně zvedá zátěž, aby unesl více. Páč ona třeba ta liška taky něco váží.
Megi - jo, super hnus je to.
No pravděpodobně se na ní pustí smečka psů najednou a tím pádem se z ní pak stane poběhlice. Bude poběhnutá.
No ono je to nebezpečný pro obě strany, protože když majitel čoklů o tom jezdci ví, tak zareaguje, psa si stopone, má pod kontrolou, když neví, může dřív zareagovat ten pes, který - logicky bude ve tmě navíc řešit víc, než za dne. Může to být pes, který je jinak ovladatelný, proto jde na volno, ale třeba na koně ve tmě by vyběhl, zablafal, kůň se lekne, jezdce sundá a máme to.
No ale copak ty lidi nemají mozek?? Jak se krmí kočka venkovní? Masem! Syrovým a klidně s parazitama. Rozbor u toho žádnej nedělá a myš si nepřevaří. Tak jak mohli lidi kdy uvěřit tomu, že maso pro psa a potažmo kočku je nebezpečný a nevyvážený a já nevím, kde co. Jak asi žila ta zvířata po staletí, než někdo přišel s králičíma bobkama, jak granulím říkám. Jasně, mají své opodstatnění, když má zvíře nějaký problém, to chápu, že se člověk bojí. taky bych se bála. Na druhou stranu si pamatují paní Černou, která měla kolem svý chatičky v péči šécky okolní toulavý kočky a měla depozitim útulkový a která - sama jsem to zažila, vytáhla hrobníkovi z lopaty kocoura ledvináře a kocoura játraře. Vařenou stravou.
To neni čerchování, to je ruka malíře alkéhůlika.
To je taková protivná věc, když potkám v lese někoho, kdo nesvítí a psi ho zaregistrují dřív než já a chtějí mě upozornit.
tak zase ale - je přirozený, že ti psi upozorní, když tam jde někdo neviditelný, tak prostě to tak je. On nás vidí, my jeho ne.
Mě pobavila hláška jedný jezdkyně, která si pochvalovala, že konečně je v lese někdo , jehož psi jsou vidět. Ona sama ovšem byla s koněm zcela neviditelná.Taky dost blbý a neohleduplný.
tak to zase jako prrr, prrr! To konik stojí tak v dokonalym postoji, že má ty nohy prostě v zákrytu, víte? 😀 ale ešivá chcete, můžu je tam domotovat 😀
Na to, jak málo máte informací o vlastněném zvířeti, poměrně spěcháte na to “poběhnutí” - předpokládám, že tím máte na mysli krytí? Pokud ano - prosím, nejdříve si něco nastudujte, oslovte chovatele, od kterého fenku máte a také na klubu se informujte.
Vypadá jak jozefpčík
de je uvedena na seznamu jednovatých rostlin pro papoušky
hm, aj, tak to radši nic. já si říkala, že když to prostě nese ovoce, které se dá jíst, tak že by třebas… a bylo by to ideální.
a co zkusit zjistit něco o týhle hezký pnoucí rostlině
https://www.zahradnictvi-spomysl.cz/akebie-trojcetna/
v tom seznamu není, ale zase ji v tý době nemuseli znát.
Buggyra
užijte si Huberta ,prý??? má být hezky.
efe
oni mimo toho brutálního zakročení
žiš dyk stojí jak čokl?? 😲
Ne vole, poskládám si vlastní prase 🤣
Pak si střihla na odlehčení nějaké ty kuchařky a beletrii a v klidu porodila dva celkem obstojné kusy
😂😂😂😂😂😂
krása! výborný, nejlepší! 😀
, protože čím víc vím, tím víc vím že nic nevím.
jo přesně tak! V nevědomosti je leckdy spása - i když si to protiřečí s tím, co proklamujem. Ale já jak se do něčeho ponořím, začnu přespříliš bádat a přemýšlet…… moc si to zkomplikuju. Když dám na první dobrou, na srdce a pocity, tak to klapne.
ano, cosi emerickýho v tom bude, páč je to hodně divnej postoj 😀
…To jí nalepim na box…
to bych možná ani radši nedělala, mohlo by se stát taky, že hrůzou neusne a jako nevyspalá nic nevyhraje 😀
Na povídání se těším a na fotky taky - když nebude čas tak neva, stačí Morgáně portrétek.
Do Příbrami kousek proti germánsku. Kolegův kamarád tam má někde vyhlášenou restauraci prej - mám se zeptat?
jako tu hlavu, tělo a nohy má ve skutečnosti mnohem hezčí, ale je to první pokus, že jo:
Morgáně na bedně:
JOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!! DRŽÍME I TO CO NEMÁME!
Fotos a povídání budou? A když nebudou, tak to namaluju! To je fakt.
edit a kam, kam jedete?
edit dva - vona ta pauza může někdy být i přínosná - u psů občas je. Se uvidí.
Přééésně! 😀
Fíkovnice - jsem kočkomajitel začátečník, ale i mně to napadlo jako první, že to má spojitost s Fidem. Asi nejen to, že je teď kolem něj hodně starání a logicky mu člověk věnuje víc pozornosti. Ale určitě i to, že Vy sama jste z toho rozhozená.
Víte, co bych udělala? Implantovala bych do svýho denního běžnýho rozvrhu jednu “spešl sešn” pro každýho kočičáka. Však to nemusí být hodiny. Vzala bych si ho do jiné místnosti než jsou ostatní a chvíli se mu intenzivně věnovala. Hraní, bitka, lov a česání, co prostě má nejradši. Jen my dva. a na závěr tichá chvilka hlazení a povídání, jak je ten dotyčnej úžasnej. A vždy bych to zakončila nějakým končícím rituálem, jako třeba “tak poď” a šlo by se zpátky do společnosti, kde by pro toho dotyčnýho následovala nějaká dobrůtka a na řadu by přišel další.