Je to teriérský prtě. Tedy energetik. A dle toho je nutno k němu přistupovat. Unavit nejen hrou , pranice, přetahovačky, honičky - úměrné věku a velikosti prtěte. Tak jako by to bylo když by bylo doma v rodným pelíšku se sourozenci. Podívejte se někdy na nějaký video, jak ta smečka malejch hadů řádí, útočí, válí se po sobě, hraje si, přetahuje se o kde co, utíká s tím před ostatními a hezky zlobí. To všechno mu musíte poskytnout Vy. Stejně tak jako výchovu a učení se. I tohle by doma v rodným pelechu probíhalo, jen jinou formou a učilo by se něco jiného, než sedat, lehat atd. Ale učilo by se. Štěně, které má rozličný program a náplň dne, vč. poznávacích procházek a učení se na procházkách poslušnosti, pak přijde domů, flákne s sebou na pelech a je rádo, že je rádo.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
chtělo by to přesvědčit třeba manžela Dublinbarzoje, aby sem začal psát
se asi nepovede, ač je to velká škoda, myslím, že by měl co říct.
Ono si vemte, když kouknete na cvičák, jaký je poměr majitelů psů žen a mužů. A jinak je to tak, jak píše Orionka 🙂
já se taky nechci hádat. jsem psala jen proto, že bych Vám to chtěla osvětlit.
Nepanují ve veřejné otevřené debatě určitá pravidla slušného chování?
Předpokládám, že je to mířeno na mě? Pokud ano, tak se mi opravdu hnusí takovéhle jednání, kterým tu dotyčný exhibuje . Hlavně proto, že ten, koho se takhle nechtuný jednání dotýká, se zpravidla neumí bránit. Nesnáším když někdo kope do slabšího, pak prostě a to prosím i v reálu, nejen takhle na netu, ho jdu bránit. Navíc mám po otci zděděný silný odpor k lidem tupým, zlým a zcela blbým. A než abych jednala jako on, postupuju tedy, jak píšete sofistikovaně. Je to určitá zábrana tomu, abych naplno napsala takovému jedinci, co ve skutečnosti je. Nepředvádím se, kdybych se předváděla, předvadla bych to stejné i v tématu o Velké Pardubické, kde dotyčný slintal taky slušný slinty. ať má člověk názory jakékoliv, je mi to jedno, ale když se nechová slušně, nemá nárok na slušné zacházení. A proč my ostatní musíme trpět tím, že sem zase přijde exibovat? Nenapadne vás, že je nám to třeba nepříjemný? Já nemám potřebu vídat takovýhle výplody. To bych mohla chodit na Novinky a jiné smetiště,kam záměrně nechodím. Chodím sem, kde jsou až na nechutnou výjimku , fajn lidi.
Jéé jéé jééé, a to mám hnedkajc radooost, děkuji mocinky moc. Pořidim pak pipinám kukaň. Já se bála právě, že co čmelíci.
hele co to máte za divný ušatý plemeno slepice na tom podlednim vobrázku? A kolik snáší? a jakou barvu vajíček? Rezatě mouratou?
Já jsem ščastlivá, již dlouho se mi nepodařil takovýhle výkon. Doufám, že mě doma náležitě ocení a postaví na pijédestal. 😀
Orionka:Milé dámy, ještě pořád si myslíte, že vaše příspěvky na účet N. jsou na úrovni ? Nebo už jste spadly na jeho úroveň? A je jedno jakým písmenem začínáte.
Orionko - já ani o úroveň příspěvků v tomto případku neusiluji.Z jednoduchého důvodu - někdo tohoto ražení nemá šanci jakoukoliv úroveň rozpoznat, natož ocenit. Jest to tedy poté zcela zbytečným plýtváním času a energie. To se radši bavím na účet takového invídija, abych citovala svého tehdy tříletého synovce 😀
Myslíte si, že má smysl komunikovat na úrovni s někým kdo si exkrementuje do úst- viz níže v hezky časovém sledu? Vždyť to tím pajšlem přímo lomcuje .
No já se tady musím odhlašovat právě. a pak protože na to nemyslím, tak to takhle dopadá.To je můj problém, ne na stránkách.
Pravda. Proto popíšu potěšující příhodu:
Má drahá polovina mi tak trochu stavebně zničila vysavač. A to má prosím stavebního Karchera. Enemže aplikoval do zdí Aquastop a na vyfukování těch děr potřeboval vysavače dva.A ten můj zaprasil natolik, že do domácnosti už to nechci pustit. A tak jsem si musela koupit nový. A!! To je zážitek. finanční! Koupila jsem v neděliv Datartu vysavač MIELE -což je fakt kvalita - za pouhopouhý tři ticky. Fčéra to přišlo, zapnu vysavač, ten se přisál k podlaze a nešel utrhnout 😀 sem byla jak Inšpektor Kluzó v Růžovým panterovi 😀. papouška sem teda nefcucla, ale psi radši utekli. No, takže tah to má obrovskej. a to je to celkem malý těleso teda. A dneska !! Dneska jsem zjistila, že ho už mají za 6 litrů?? No ty bláho, já uškudlila tři tisíce.Sem dokonalá hospodyňa? Sem!
Polituju prostého, ne pitomého, pro pitomého politování postrádám.
Anonymní:Pravda! Pokusím:
Přišla, přečetla plytké, pitomé příspěvky prvokovy, pořádně pozvracela. Pfůj. Příšernost. Psychickou poruchu přispěvatele prvoka potvrzuju.
Proč pošahaný prvok pořád píše? Protože pořádně pitomej, projevem pozvedá pajšl přitomným přispivajícím.
Pche -překrásná představa: Planeta prosta podobných prvoků a pitomijů. Poté přímo poklid.
Sem se, jako obvykle, zapomněla přihlásit 😀 .
Úplně ne, jen mi to tak nějak zaznělo a šla jsem si to ověřit. Každopádně i toto slovo se hodí, když člověk nechce být vulgární a sdělit některým, co si o nich tak jako člověk myslí 😀
No právě, je krásný. A čistit se to asi taky nebude špatně, čék, to vezme hadicí? a bude ne? V tom pořadu taky právě říkali, stejně jako říká zvědavec, že to oblibujou, že stojej holky frontu a čekají, až jejich kolegyně konečně vyprdne vajca aby taky mohly jít pracovat.
Balu, efe
to vám asi nebude moci Fíkovnice vypsat, není po 22 hodině 😀
Klajdrštók vychází stopro z germánskýho slova Kleider - což je hadr, a Stock - což je podlaha, neboli Hadre na podlahu. Což jest ve zdejším taktéž přiléhavé.
No to až se vzpamatuju z toho šoku té první věty, jsem se dost lekla toho naříkání.
díky, je to logický, jak to píšeš, dám mu to vědět, bude rád.
Jaj, to musí potěšit, tohleto, že jo. Myslím, že jsou momenty, kdy pýcha není jedním z hříchů. Když je na co být pyšný, tak člověk pyšnej být má. Jak Vy, tak majitel. takovýhle výběr nového majitele potěší!
Ronjo, ano ta paní sama o sobě jest tou přilepenou hentou onou 😀 . Vidím to spíš na nějakej poctivej matroš, než na chorobu.
díky za vysvětlení! Takže tohle se tedy dá očekávat - myslím problémek nějaký i u těch menších variant pudlajzů. Fajn, poinformuju o tom kolegu, co si chce na důchod a tůristikování pořídit pudlajze jako univerzálního parťáka.