Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 11.10.2023, 22:12:20
No Vy jste se odměnila sama už - tím, že jste ze života vykopla chlast, nikotýna a i to maso. Myslím to vážně.
Tak dobře, ne prosecco, ale kýbl krásně vychlazenýho čerstvě odˇšťavenýho pomerančovo jablečnýho džusu vlastní výroby. A nebo moje oblíbená kiwijová limonádička - to je taky dobrůtka.
Odpověď na příspěvek uživatele Fikovnice z 11.10.2023, 18:00:13
Efe má pravdu, Taliprtka, Taliprdnice, Tali, Tazimíra, TaZYYY!!! je naše Thalia z Čarnego dwora. Ftipnější a paradoxnější jméno jí dát nemohli. Víc jí sedí Tazzy - neboli ten animovaný tasmánský čert, jestli si pamatujete někdo ten animáč. To byl taky takovej tupej primitiv co všechno rozbil a zničil 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Thielli z 11.10.2023, 19:54:13
Musím napsat aktualizaci.
DO-KO-NA-LÝ!! SKVĚLÝ A VÝBORNÝ. Ani nevim, co si vlastně zasloužíte jako odměnu. Vlastně vim, ale to bohužel neumím zařídit, aby to hnědku přešlo, ty její manýry. Z Tali jsem taky normálního psa neudělala. Tak aspoň prosecco - to byste si mohla dopřát. Zasloužíte si ho.
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 11.10.2023, 14:59:39
chudák Taliprdnice
🤣
No…vono, jak se to vezme. Vona se začasto jako neptá, co může a nemůže.Ona to rovnou udělá. navíc teď poslední dobou nabývá dojmu, že když ta stará pani, co k nám přišla a předstírá hluchotu a nechápavost, si jako semo tamo něco prosadí, protože přece vona neslyšela, že má třeba zvostat na pelíšku a to, že jí to člověk říkal před minutou, tak to už si nepamatuje, protože je stará…., tak Taliprdnice naznala, že jako konečně se jí splnil sen o totální anarchii a vona může taky. 😀
Ne , nemůže nikdo, ale blbě se to prosazuje 😀
takže Chudák Rumoušek, kterej poctivě dodržuje šécko. Koupim jeden a budem tam jen my dva 😀
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 11.10.2023, 12:44:15
Jo, já jsem si v tu dobu zauklízela. Doporučuju dát před pelíšek velké ručníky a ty měnit, jak se fena zvedna, tak to jde nejvíc. Rozhodně nejsem příznivec kalhotek - fena se nemůže čistit. Ona taky zpočátku některá fena neví, co jako dělat, takže se třeba moc nečistí a přijde to časem /když to není vyloženě od přírody prasátko, což asi taky může nastat výjimečně/
Já ještě doplním, že naše Tali si po prvním hárání střihla opáčko asi po třech měsících.
Hmn - jestli chcete, mám svý krátký zápisky v archivu emailu, kde jsem si to zkratkovitě zapisovala, kdybyste chtěla, můžu to třeba o víkendu napřeposílat .
Odpověď na příspěvek uživatele hmn z 11.10.2023, 11:40:33
A jo taklenc, Vy se s fenkou vlastně teprve zavádíte. Já zapomněla. Tak to chce inštruktáž od holek zkušených. Pamatuju si těžký pravidlo - že každý hárání je stejně jiný 🙂 . A u nás třeba to první bylo hodně prudký. Ve smyslu průtočnosti. Pak už se to zklidnilo
Já vždy hlídala změnu barvy krve - jak to zesvětlá, je to prý tady! To nejhorší období. Tali měla zpočátku hárání tak, že po zesvětlání se udělala mezera, to je taky nebezpečný období a pak ještě začla znovu barvit klasickou barvu krve. při dalších už tahle fáze nepřišla. Takže jsem jen odhadovala ten konec, pomáhal mi Rumíček, podle něj jsem věděla, že už fertig.