Vždy, jak píše megi-the- pes- vzít domácího a příšlíka ponejprv ven a tam se vyprocházet, nejlépe vodítkově, abyste měli situaci pod kontrolou. Bude to pes-pes, nebo fena-fena, či pes-fena?
Máte asi zahradu, že jo, tak další fáze na zahradě, podle chování venku buď domácí pes už navolno, nebo vodítkově. Když bude jeden dělat potíže, tak dát najevo - v klidu, bez nervů a násilí, že tohle jako ne, že jsme jedna parta. Krmit zpočátku rozhodně odděleně. Vybalancovat pozornost mezi oběma. Ale domácí musí jasně vidět, že je furt pořád váš milovaný. Já vždy dělám to, že zpočátku beru domácího psa na samostatné procházky, klidně krátké, ale jsme tam jen my dva, aby měl takovou malou výsadu. Když odměňuji, vždy dostane jako první, stejně tak pohlazení, stejně tak při výcviku jde první ten kdo je služebně starší. Jinak ale utužovat partu. Věnovat se hodně oběma
Odpověď na příspěvek uživatele Espiro z 26.10.2023, 13:04:22
Nová doba, nemoce se křížej - vidite ten prach, jak se z něj práší? To je prašivina, co potkala cestou lepru, proto mu upadla ta ruka. a nemože tim pádem už konečně sbírat ty céčka.
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 26.10.2023, 12:21:41
a děkuji! na to jsem se chtěla zeptat, ešivá, se i tady dá použít ten olej /mám v plánu udělat to hřadování, jak tu někdo maloval, nožičky hřadu stojí v plechovce s olejem.
No ale - to se vcucne, ne a je to pak je dostačující proti těm šmejdům? Já hodlám zahájit tah proti čmelíkům už asi tak s pětiročním předstihenm, než přijdou slepice -radši 😀