Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.11.2024, 14:25:04
…je to těžký
jo, to souhlasím.
Já jsem vlastně neoblíkala třeba ani na cvičák nebo tak. Ale říkám, nejsem určitě směroplatná. Zas na druhou stranu - kamarádka, co má taky vižlíky a to vižlíky postelový, obdivuje, jak mají ti naši hustý kožíšek. Oni teda nejsou posteloví ti naši, mají svoje pelíšky, takže to taky v tom hraje roli, že se nerozehřejou tolik. Umí si topit sami.
Odpověď na příspěvek uživatele Tenurri z 13.11.2024, 14:01:37
Já neoblékám, i proto že ohař prostě by měl třeba na honu vlézt do vody, vydržet to počasí. Nechci být za kruťasa, ale nechci je zase zhýčkat. Chci kvůli nim, aby byli odolní. My teda nepřetápíme doma. Ale starý pejsky ty oblíkám, nebo pejsky nemocný. Ale myslím, že jsem se svým neoblíkáním spíš osamocena, jak jsem se tak rozhlížela.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 13.11.2024, 12:57:54
Buggyro - já jen………….technická…………k tomu plátýnku…… víte, kdyby bylo hodně teplo jako a pláténko by se Vám pod helmou přicuclo k lebce…….. Vy pak sundala helmu…….
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 13.11.2024, 12:14:01
No Megi by mohla vyprávět, jak to vypadá, když se směju v tramvaji, zažila to přes telefon a měla obavy, zda mě skutečně nevyhoděj 😀 😀 . A to jsem se odbourala úplně sama, nikoho jsem k tomu moc nepotřebovala. Pak už jsem jen hýkala a plakala. Tramvajovej bůh a Megi mi jsou svědkem 😀
Odpověď na příspěvek uživatele efe z 13.11.2024, 10:36:56
Je to magor? Je! Je to magor Pavarotti a to jsem ho ešče neslyšela, vážení. Stačilo mi to bez zvuku, co tady nemám 😀 😀 . By ho měli ordinovat na depréze 😀 😀
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.11.2024, 08:44:11
Jsem zvědavá, kdy dorazí k nám. Taky si to užívám. Pamatuju si loni - byla jsem v bukovým chrámu , jak říkám jedný nádherný části lesa u nás. Šli jsme a já najednou - opravdu nekecám, byl to skvělej moment - cítila, že něco bude jinak /asi tak si nějak představuju, že to vnímají zvířata/. Ještě se nic nedělo. Zastavila jsem se, cože jako? A pak začaly pomaličku padat nádherný vločky. Četla jsem kdysi knížku s názvem Tak tiše sněží čas - ani už nevím o čem to bylo, ale přesně ten názevm mi vytanul na mysli.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 13.11.2024, 04:42:12
No, tak to je veliká chyba, to jo. Ono je to malý, skladný, lehký, dobře sestavovatelný. Jak nejsem sysel, tak když máma umřela, tak tohle byla jedna z mála věcí, kterou jsem neposlala dál a sobecky si nechala, jako pojistku, až mi ten můj odejde. Máma si ho kupovala podle mě, takže je to mladší výrobek. doufám, že mi vydržej. S tím Gratusem jsem sice už kamarád, ale v některejch momentech je tohle prostě lepší - viz třeba ta zelenina, nebo něco s menším objemem.
Odpověď na příspěvek uživatele Varaxi z 12.11.2024, 13:54:26
Poslala bych zvíře k Megi, vona ho vypustí ke slepicim a bude. Megi ho bude hlídat a bude. Jestli už nevyrábí do plen vajíčka, může přijet třeba k nám. V pátek jde Tali na opraci, do pondělí jsem doma. Mám doma protipsí plůtek, můžu dát dítě za něj a obklopit plyšákama. Mám sbírku medvědů. I ledního mám. Aji soba. a pejska a pana Tildu.
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 12.11.2024, 13:13:05
Jo maso mám pořešený, to zvíře umřelo prdprásk a do tý doby si žilo volně, buď na pastvině - hovězí, nebo v oboře daněk. Ale neznám nikoho , kdo by pěstoval prasátka navolno. Jen jednou jsem viděla na výletě výběh a tam dvě ščastná prasátka.
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 12.11.2024, 13:11:49
Z čeho máte takový strach?
já osobně nemám strach, já mám obřího vzteka na šmejdy. A tak vedu svůj malý partyzánský odboj 😀 😀 😀
“Než 6x přemražený máslo z chlaďáku, umlátim si máslo v robotu!”
“Za ščastnější zítřky s vlastnim máslem!”
a tak nějak podobně.
Ne, opravdu mě tohle umělý vydírání společnosti vadí. Hodně a když se nechci rozčilovat, škodim po svým. vono teda neškodim, to já chápu, ale myslet si to možu, je to takový hřejivější, než jen nadávat 😀
Prase rozhodně neumřelo kvůli sádlu. + Je lepší, když to zvíře umře, než když roky stojí uvázané na řetězu a dojí, dokud je rakovina neskolí.
já to vim, ale nevim jak z toho ven jinak. no. maso mám pořešený, to umim. Vejce taky 😀, brambory a zeleninu taky.
Máslo mlíko neumim -nemám tu stračenku
a sádlo taky neumim, páč ten daněk ho nemá. a kdoví jak by chutnalo??