Ještě to tu stále zapáchá?
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Žiš to jsou zase kydy. Místo aby to sklaplo a zmizelo jak pára nad hrncem, tak se to tady dožaduje nenápadně toho, aby lidi řekli, ať to nikam nechodí. Nedochází tomu, že se nikdo takovej nenajde. Všichni trpně čekají, až to zmizí, vysublimuje a vyvane po tom ten smrad.
Ano, služební pes je něco jiného, nejsou to žádný vořezávátka a pes v akci opravdu ani nemůže koukat nějak napravo nalevo, nemuselo by se to vyplatit.
Trickywoo, holky mají pravdu, jedině nereagovat na takovýhle jelito ubohý, protože on pak má na co reagovat a místo aby mu bylo trapně a chodil do konce života kanálama, kam patří a především sklapnul, dostává další příležitost, který se rád úchylně chytí-jak momentálně vidíte.
Jsme se hezky shodly.
Bobčo - je to ubožák, neplýtvejte na něj ničím, natož energií a tím, že debatou s takovýmhle …čímsi… si budete rány jitřit ještě víc. Spláchněte ho obrazně do toho hajzlu a tím s ním skončete. Nezasloužíte si, aby to bolelo víc, než to bolí.
Vnímám to stejně.
Ano, Chalupáři mi byli inšpirací 😀
takže mi přijde v pořádku podporovat jakýkoliv jeho příchod a snahu o kontakt. Až bude vychován a vycvičen, zůstane pro mě asi dostatečným argumentem to, že ho ty pamlsky prostě baví a má z nich radost 😄 Užitečné je zde ovšem i gesto “teď ti fakt nic nedám, jdi dopředu”, a to se pes naučil hodně brzy, ani nevím jak. To je taková nouzovka, aby se ze mě přeci jen nestal pouhý automat na dobroty.
mám to naprosto totožně. Jakékoliv ohlášení odměním. Tím jak mám furt nějakýho nováčka, tak ti před ním příšlí na tom vydělávají - přeci nedám jen nováčkovi a ostaním ne.
Gesto máme taky. Občas zařadím i čistě naprosto bezodměnovou procházku. I pro svůj pocit, že psi poslouchají protože poslouchají a ne kvůli pamlskům.
vykouknul pěkný obrázek
😂
děkuju milá Espiro, to je trefný. I vzhledem k tomu, co mi odpověděl moderátor.
tsssst!
😉
Nee eťé, takový perly.Mi přijde, že nejvíc sedí nakonec:
Vodopáde chrchlů!
To mi přijde, že sedí jak zadel na kaseról . 🤣 jehehé hihihíí . pomoc. To je lepčejší, než to prvé, co jsem vybrala
Orchestrióne mravní bezmocnosti!
Oj jak tohle je výstižné!!!
Víte co používal Viktor čistič? 😀
Irmo, Bobčo a ostatní:
Ich auch! 😀
Tomu se říká uvázat si smyčku. ☹️
Varaxi - tohle, čemu jste právě psala, tohle nechápe vůbec nic.
jaj, jaj…. no taky už asi rejete hubou v pilinách, soudím. Ta kratší prac.doba nevyšla?
Thielli, Efe, Kometo a další. Já vím, že máte hlubokou pravdu, jen jak tohle už není běžná věc, tak to jde ztuha. Ale …… sem se poženštila a už ani nepípnu.