Fikovnice:Pokud má být toto vlákno fakt k roztrhání si občanek, tak mě celkem mrzí, že si evidentně nevezmete k srdci radu Ronji. Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si. Pak se můžete vyjadřovat k plevelení, vysávání atp. To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát. Tak proč s tím něco nezkusit udělat, hm? Vzplanete vůči každému, kdo se Vám znelíbí. A Vaše opakovaná zmínka o mně a o seznamovských diskuzích (o jejichž existenci jsem do pondělka vůbec nevěděla😄) je úsměvná. Je úsměvná v kontextu toho, že zde prakticky denně diskutujete, máte svůj vlastní web s diskuzí, na internet vkládáte svá videa a fotky atd. Lidem strašně moc dnes chybí pokora, prosím, zkuste se zamyslet, zda se tento nedostatek netýká i Vás.
Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si.
Ok jdeme trhat, když to tak potřebujete, já se snažila být slušná-a pořád jsem.
Bez problémů - snad se to dobře zobrazí, to jen, aby se případně mohli podívat i ostatní.
https://www.chovzvirat.cz/diskuze/prispevky-uzivatele/46474/
, máte svůj vlastní web s diskuzí,
Máte problém s mým webem? Nemám tam přestat psát? nebo proč to zde uvádíte? Nijak ho tady neinzeruju, tak nechápu tuto souvislost. mohla byste to, prosím, osvětlit?
😀 Milá paní, píšu články ještě dávno, než vzniklo všechno možné ostatní, co na internetu vzniklo v ČR následně po vytvoření prvního internetového deníku , víte? To by pak nemohl psát nikdo nikdy, nevznikly by žádné knihy, žádné blogy apod. neměla byste co číst, kdyby lidé nepsali. Nepíšu nic hluboce osobního, píšu o zvířatech a životě s nimi, případně píšu právě s velkou pokorou i to málo, co o třeba jejich výchově, chování vím.
Mé fotky jsou něčím jiné, než ty, které zde vkládají ostatní, že je zde zmiňujete? Měla byste si uvědomit, že jich zde naopak výrazně málo a to právě kvůli takovýmto poznámkám. Dávám si na to dost pozor, tak si můžete klidně udělat statistiku, když potřebujete. Já ne, já to vím a před některými lidmi si dávám pozor.
Ano diskutuji, to asi všichni tady, je to též problém?
To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát.
😀 toto jste prosím sebrala kde? Člověk, který má v sobě zlost asi těžko bude poměrně dost optimisticky založený, malovat blbinky a jiný pitominky pro pobavení ostatních.
Tak jsem vám to hodila přehledně do odstavců, abyste měla při tom trhání jednodušší se k věci vyjádřit. Věcně.