Aktuálně: 3 727 inzerátů210 944 diskuzních příspěvků18 261 uživatelů

Příspěvky uživatele

Zrzavci

Zrzavci
Zrzavci 25.10.2024, 08:15:56 xxx.xxx.226.6
Fikovnice:

Pokud má být toto vlákno fakt k roztrhání si občanek, tak mě celkem mrzí, že si evidentně nevezmete k srdci radu Ronji. Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si. Pak se můžete vyjadřovat k plevelení, vysávání atp. To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát. Tak proč s tím něco nezkusit udělat, hm? Vzplanete vůči každému, kdo se Vám znelíbí. A Vaše opakovaná zmínka o mně a o seznamovských diskuzích (o jejichž existenci jsem do pondělka vůbec nevěděla😄) je úsměvná. Je úsměvná v kontextu toho, že zde prakticky denně diskutujete, máte svůj vlastní web s diskuzí, na internet vkládáte svá videa a fotky atd. Lidem strašně moc dnes chybí pokora, prosím, zkuste se zamyslet, zda se tento nedostatek netýká i Vás.

Tj. vyfiltrovat si Vaše příspěvky a počíst si.

Ok jdeme trhat, když to tak potřebujete, já se snažila být slušná-a  pořád jsem.

Bez problémů - snad se to dobře zobrazí, to jen, aby se případně mohli podívat i ostatní.

https://www.chovzvirat.cz/diskuze/prispevky-uzivatele/46474/

, máte svůj vlastní web s diskuzí,

Máte problém s mým webem? Nemám tam přestat psát? nebo proč to zde uvádíte? Nijak ho tady neinzeruju, tak nechápu tuto souvislost. mohla byste to, prosím, osvětlit? 

😀 Milá paní, píšu články ještě dávno, než vzniklo všechno možné ostatní, co na internetu vzniklo v ČR následně po vytvoření prvního internetového deníku , víte? To by pak nemohl psát nikdo nikdy, nevznikly by žádné knihy, žádné blogy apod. neměla byste co číst, kdyby lidé nepsali. Nepíšu nic hluboce osobního, píšu o zvířatech a životě s nimi, případně píšu právě s velkou pokorou i to málo, co o třeba jejich výchově, chování vím. 

Mé fotky jsou něčím jiné, než ty, které zde vkládají ostatní, že je zde zmiňujete? Měla byste si uvědomit, že jich zde naopak výrazně málo a to právě kvůli takovýmto poznámkám. Dávám si na to dost pozor, tak si můžete klidně udělat statistiku, když potřebujete. Já ne, já to vím a před některými lidmi si dávám pozor.

Ano diskutuji, to asi všichni tady, je to též problém?

To, že jste člověk, který má v sobě zlost, jste napsala sama o sobě vícekrát.

😀 toto jste prosím sebrala kde? Člověk, který má v sobě zlost asi těžko bude poměrně dost optimisticky založený, malovat blbinky a jiný pitominky pro pobavení ostatních. 

Tak jsem vám to hodila přehledně do odstavců, abyste měla při tom trhání jednodušší se k věci vyjádřit. Věcně.

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 10:58:10 xxx.xxx.226.62

Drvodělko, tak to je drsný teda. Celý!   Mám něco podobného zapsaného v oddacím listě 😀. S rozřízlou  rukou až na šlachu se odvezl sám k lékaři, když mu tento pravil,že ho nemůže ošetřit, neb není pojištěn u pojišťovny s kterou spolupracuje :o , sedl do dvanácet trosky a jel dál, dovezl se do nemocnice, jeho spolujezdec neřidič téměř cestou omdlel . 

Vaše druhá půle je frajer - ono taky musí být, kdo dokáže žít po boku Gustáva Husáka, nejni žádný vořezávátko 😀

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 10:27:35 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele assil z 24.10.2024, 10:21:16

Ovšem následky si pak přečte v SZ.

😂

Jo, tak to vím o lepším způsobu, jak trávit svůj volný čas, můžu si malovat třebas. To mi vyloženě jako jde  😀 . Nebo učit hrát Rumouše fotbal, to mu vyloženě taky jde, ale dělat boxovací pytel pro frustraci neba.

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 10:01:20 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 20.10.2024, 10:31:04

Když mi bylo patnáct, pamatuju si jak se na Benešovsku pořádaly odchyty králíků (nebo zajíců? myslím, že králíci to byli) - vyváželo se to ve velkým do Francie. A dneska tu tím pádem máme co? Prt . Pole jsou pro zvěř k ničemu, remízky nikdy, možnost vody, úkrytů, nikde. Když jsem měla svýho prvního ohaře, mohla jsem chodit krásně cvičit, křepelky, bažanti, zající, srnčí - jak v Prahé, tak na chalupě. U druhého  - rozdíl cca 9 let  a nikde ani brko nebo zaječí chlup. Jen srnčí, to jo. Ale taky právě všude prasata. 

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 09:56:10 xxx.xxx.226.62
Buggyra:

Admini tady tu funkci nabízeli a mám za to, že někdo ji má. Nabízeli ji třeba mně, já jsem s díky odmítla, mám za to, že neumím správně posoudit, co je ještě ok a co je za čárou a zbytečně by to dělalo zle.

A těch mrtvých…

Jo, taky jsem čestnou funkci odmítla, jednak z nedostatku času a druhak  právě proto, že vím, jak to bude - a teď je to přesně vidět - oslovím přímo dotyčného s nevhodným příspěvkem a mám s tím jít jinam, napíšu napřímo, že je smutný rozsáhlý plevelení napříč příspěvky, kde se řeší něco skutečného, podstatného a mám s tím jít jinam. Nejsem ani agresivní ani nic jiného, jen napíšu to, co je konkrétně pravda, slušně a taky proč to píšu, že je to kvůli tomu, že mi na tom tady záleží a ….prt. Takže mé předpoklady, jak by to probíhalo i při mé nejlepší vůli, se potvrdily. Ostatně, moc dobře si pamatuju ten kartáč, co dostávala Impact.

Zrzavci
Zrzavci 24.10.2024, 07:38:46 xxx.xxx.226.62
Ronja s motejlem:

Ne, Zrzavci, nemanipulovala jste. Vyložila jsem si Váš příspěvek špatně a emoce (už načaté) mě přemohly, to mi ale nedalo právo Vás urazit a asi Vám i ublížit, omlouvám se Vám za to,mrzí mě, že se jsem to udělala.

Ke zbytku už psát nemůžu, mám pocit, že v těch písmenkách se něco ztratilo a nerozumíme si. 

Děkuji, Ronjo.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 14:36:11 xxx.xxx.226.62

👍

výborný nápad - rozbila se mi metlička na víceúčelovém robotu z Lídla za pět peněz. Robot je ovšem barevně sladěn s kůchňou, je to velmi nemilé. Drahá polovina rozebrala metličku a sdělila mi, že metlička má rozbitou jégrovku :o . Nechtěla jsem vypadat jako idiot, protože je mi jasný, že metličky jégrovky nenosej, tak jsem se oklikou dotazovala tak dlouho, až jsem zjistila, že se jedná o ségrovku. Co je ovšem ségrovka zatím nevim, asi sestra od tý metličky.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 13:58:05 xxx.xxx.226.62

Dublin - fotky barzojů jsou skvělý, viděla jsem je tuhle v tramvaji v telefonu a teď si dodatečně vzpomněla, že jsem se ještě nepodívala. Vzhledem k tomu, že jsem se v pubertě pohybovala v blízkosti barzojů a afghánů, ráda se na tyhle šlechtice podívám. Cestou do práce občas potkám paní, má jich snad pět? Jednoho černýho a to je teda nádhera.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 13:55:20 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ronja s motejlem z 22.10.2024, 10:12:44

Ronjo- já jsem reagovala přímo v tom Třetím víčku, nebo kde to bylo, kde jste mne nabádala, ať si založím vlastní vlákno, když jsem se vymezila proti hrubému vyjadřování Leithan. Tady to plevelit nebudu, šla jsem se sem podívat na fotky barzojů, který jsem před časem viděla v telefonu a neviděla je tak pořádně, tak jsem náhodou tuto Vaši reakci našla. Nemá cenu to vláčet do všech vláken si tak myslím. Nemá to cenu vůbec v podstatě, tak na to kašlete, mě to pouze překvapilo.  Své příspěvky si klidně pročíst můžu, stejně tak, jako to může udělat i kdokoli jiný, za všemi si stojím. Vulgaritě a nesmyslům nejsem zvyklá uhýbat.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 13:14:54 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele kometa z 23.10.2024, 13:07:51

taky dík.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 13:11:01 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi z 23.10.2024, 12:56:12

dík. Vím, už tu proběhlo spousta odkazů, jen teď už znám to kouzelný tlačítko, tak můžu studovat.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 10:59:34 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Arbora z 23.10.2024, 10:50:44

Mňa to samozrejme vydesilo tiež a

no právě. Já to nechci nějak dramatizovat, ale "Vořechuse" jakoby znám od štěnítka, bylo to pro mě takový osobní, pořád jsem vždycky doufala, že něco. Měla jsem radost, že hodnoty ledvin, jater a tak, že to se drželo a že… no a vono prt prostě. Nebudu to rozpatlávat, nechci dělat Place bolení na duši, to jen jako vysvětlení, proč mě to postavilo tak ke zdi. Uvidím, co mi řekne příležitostně náš vet. 

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 10:32:12 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 23.10.2024, 10:28:14

Však jo, to je můj sen. Já bych v podstatě měla i pozemek, prostory, ale nejsou peníze a ruce. Kdyby byly peníze, už to jedu ve velkým. 

edit a asi bych i věděla, kde najít veterináře. Tak už jen najít nevyčerpatelnej zdroj peněz (ne pro mě 😀 ) a můžu začít.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 10:24:17 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 22.10.2024, 21:09:43

Je to skvělý, když se to takhle splní. Já už toho víc než ty slípky nestihnu - leda bych vyhrála ve Sportce, kterou teda nesázím a koupila si hotový vymazlený statek, kde bych mohla řádit. Na druhou stranu bych nemohla chovat v tom správném slova smyslu, protože nic z mladých bych neprodala a nic z užitkových nesežrala - jak by to bylo doma, jsem v koutě. Takže osud ví, že ty slípky jsou pro mě tak akorát. Jen vydržet - snad na to příští rok dojde. A já to nechci dělat nadivoko.

Zrzavci
Zrzavci 23.10.2024, 10:12:41 xxx.xxx.226.62

Plako, Arboro, kometo - já vím, že máte pravdu, ale ten Vořechův příběh, kdy to člověk viděl v přímým přenosu a pak se dozvídá ty další a další postřehy, tak to mi rozhodilo sandály prostě.  Bylo to takový to od ŽJOOO, TO JE SKVĚLÝ, skok do Ježišmárjá, to je hrůza. 

Mám takovou úvahu - je možný, aby třeba ten lék některýmu plemeni seděl jak zadnice na hrnec? Když vezmu labroše o kterých tu holky píšou a jsou z toho nadšení, tak tam prt, všem to sedí. A teď nevím přesně?? jestli u ovčounů?? se těch nežádoucích účinků našlo naopak víc. Je možný, aby v některým plemeni byly dispozice, který to drží v mezích a jiné plemeno naopak mělo otevřený vrátka pro nežádoucí účinky?

Zrzavci
Zrzavci 22.10.2024, 14:51:09 xxx.xxx.226.62

ten už skysnúť nemusí

😀 

no hej,pravda,  ten Váš už nemusí a byla by to škoda, kdyby zkysnul podruhý, ale ten místní už z toho tady  právě zkysnul podruhý minimálně. 

A napadá mě, že  s dovolením pro pobavení využiji toho, že Váš pesan disciplinovaně stráží hrnec s mlíkem a dělá dozor - abych učinila zadost tomu, že dle paní Leithan, jenž se hluboce mýlí, když tvrdí, že   tady píši jen, co můj pejsáček - což není pravda, neb zrovna zde moc záměrně nepíšu, co můj pejsáček - ale dnes udělám tedy výjimku, tak můj pejsáček, představte si to, můj pejsáček - nestrážil /to je hezký slovo/ hrnec s mlíkem, ale sklenici s mlíkem a s houbou. A strážil ho ale jen proto, smrad jeden, aby až odejdu, vlezl na linku!!!!!! tam to celý zvrhnul, polovinu toho nalil do linky a druhou vyblemtal. A houbu mi sežral. Nemám tudíž jak vyrábět zdravý kysaný nápoj, ani pro pejsáčka, ba ani pro sebe. A to jsem houbu slíbila rozdat na všechny strany. Takže krom toho že zakládám sektičky, jsem taky slibotechna, neb už houbu nemám. Zato mám - na rozdíl od Vás - nevychovanýho pejsáčka. Jednoho, toho druhýho, toho mohu pochválit, ten se na zločineckých akcích nepodílí. Ale já ho nepochválím, aby paní Leithan nepsala, že tady píšu jen o svým pejsáčkovi. Takto snad bude paní Leithan spokojena a nebo taky ne a pak se rovnou od Leithan dozvím, že mám držet hubu.

Jdu koupit mlíko. Kefír, jogurt, a ten tvaroh. 

Zrzavci
Zrzavci 22.10.2024, 14:37:27 xxx.xxx.226.62
»
Odpověď na příspěvek uživatele ančovička z 22.10.2024, 14:26:46

To jsou krásný zvířata! Já z celýho srdce upřímně závidím každýmu, kdo chová zvířata takhle hezky, jako vídám na fotkách u Vás - drůbež, kozenky. Tráva, krásný výběhy……. sem si to takhle malovala kdysi jako malá čudla, tak snad jednou v příštím životě. Budu vědět, jak na to - to jsem se naučila a učím tady, tak to po “příjezdu zpátky” paměti pak třeba vydoluju 🙂