jojooooo, to by bylo supr. No já tam moc nechodím, nemám žádných podažavků v podstatě, takže nevím, co se tam navrhuje. ale tohle je dobrá myšlenka.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
takle myslíte jako? Tu tekutou bázi? 😀
Opravím Vás, toto, co vokazujete je prababička. S prababičkou se velmi dobře děsili sourozenci, když jste se ve tmě schovala za botník, strčila prababičku všech baterek do huby, počkala na sourozenkyni a v pravý okamžik si v tichosti ve tmě stoupla rozsvítila prababičku všech baterek v hubě, čímž jste získala démocnickej výzor a udělala tiše Huuu! Úspěch zaručen, sourozenkyně so připo strachy, vy posleéze bolestí, jak jste dostala na prdel.
Pradědeček fšech baterek je todle - bylo to na plochou baterii.
Skúsim -skovať slovensky
👌
Ne, nene, to je právě rozteklá, jinak je šlank.
Shora minimálně, pupek plnej jablek shora tak vidět nejni.
😀
se nezapře vodbornik
Jo, to by byla ale dobrá funkcička!!!! A uvažuje se o tom?
naprosto rozteče
Ronja s motejlem:Berunka se vdala..
A nesmějte se, že mi pes kouká na pohádky.
Psovi, kterej se kouká na pohádky se zásadně nesmějeme, přineseme mu k tomu šípkový čaj s medem a zákusek. Nebude přece koukat takhle nasucho, zvlášť, když je to takový drámo.
Já za sebe - mám ohaře - bych naopak chodila na stopovačce tam, kde ta zvěř je. A pilovala to, aby mě vnímal, aby si dokázal plnit povely- sedni, čekej, zastav. Nejdřív třeba do napachovaných míst, pak i tam kde víte, že na ně narazíte. A dřela bych to a dřela a dřela (trochu to přeháním, protože nic se nemá přepálit, ale myslím tím to, že bych se na to soustředila a cvičila to vo stopéro. I si v těch místech hrát, nebo se s ním zastavit, hladit, ho, klidně chvíli česat, prostě naučit ho vnímat a ne být mimouš.
No já si srandu nedělám, já to tam vidim v tom gezichtíku 😀 😀 Pupajz malá. Jak si pak chrupká.
Vahine - držím palce.
Tak hlásím, že Black měl dnes velmi pozitivní reakci
Heh, sem si to nejdřív blbě vyložila tu pozitivní reakci, než mi došlo, že je to na dobrý cestě. Tak to moc gratuluju a držím palce, ať se oba dobře hojíte nejen na těle, ale i na duši.
Co bába?
Mýlíte. Podle nového nařízení EU č. 2354,4/2024 už nemají mít myslivecké spolky určitý počet psů na jednotlivá sdružení a honitby, aby nedocházelo k týrání loveckých psů. Dle tohoto nařízení musí mít daný počet baterek.
Baterky musí být v pravidelných intervalech testovány na plnou funkčnost. Před tímto testováním musí proto dle tohoto nařízení proběhnout neúspěšný hon, kde vždy minimálně jeden kus musí být jen postřelen, aby bylo možné ho s baterkama dohledávat.
Ano ty sošné pozice, ty jsou na tý fotce nejhodnotnější 😀 😀
Z té bezohlednosti mi tenkrát bylo fyzicky zle.
Stejnou zkušenost měla moje drahá polovina. Jako jedinej zastavil u nehody - převrácený kamion. Všichni ostatní se to snažili objet přes cizí zasetý pole. Jediný co nějakou čoudu v autě , která stáhla okýnko, zajímalo, jestli se to tam fakt dá objet. Můj muž je hodně slušnej a hodnej člověk . V té chvíli ho slušnost opustila a poslal tu krávu do p…e.
Ještě dneska, když o tom promluví- je to tři roky, tak se tak, ale tak neskutečně na…vytočí, že mi ho je líto. Tohle je věc, která pak v člověku hodně sedí.
A netrvalo to dlouho a na místě kousek vedle byl u další nehody - srážka dvou aut. Dodávka s vietnamcem to napálila do osobáku -táta se synem, oba dost zranění, kluk se hrozně bál o tátu. Pak i manželovi psal z nemocnice. Tady u tý nehody tedy ostatní řidiči zafungovali a pomáhali.
Je to smutný, že to pán nakonec nepřežil. ☹️
Přééésně! Já čekala, ešivá se toho někdo chytne. Se tam crcám s kompozicí a čokl mi na to séře 😀 .Bubi nemá problém vyjádřit svůj osobitý názor 😀
Bobčo myslím,že ta tlustá čára byla jen na to dohadování vzhledem k tomu provokovi, ne k tomu, co se vám všem stalo.
Víte, co je prima? že máte v dětech ze sousedství tak trochu vnoučata.
Heh.
Doron - jé -jste mi připomněla trochek optimističtější variantu vodiče…. když jsme bydleli v Prahé, jezdívala jsem svýho času pravidelně v tramvaji se slepým pánem. Prvně jsem se ho zeptala, ešivá stojí o podporu při přecházení silnice - blbý místo u tý tramvaje. Vím, že někdo o pomoc nestojí, tak se vždycky ptám, zda je pomoc vítaná. v tomhle případku byla a pak už se z nás stali “kámoši” Stačilo říct, že jsem to já a šlo se. Bylo to takový nějaký pevný místo v tom běhu dní. Bylo to vždycky prima krátký setkání s fajn člověkem.