Jako brzděte dámy, já nestihám. Nejdříf prašivina, tetkon ešče céčka!! Ešče michala davida k tomu ne? Nebo kdo to zpíval tu hovadinu?
Příspěvky uživatele
Zrzavci
Jo, přesně takhle nějak vypadám. chybí tam ale vlasy.
aháá! dík. Zkusím tam zavolat
takhle nějak by mohl vypadat novodobý mysive - bez C - trpící prašivostí.
Proboha co mi to děláte? Prašivost ešče malovat neumim!
edit - pojala jsem to jako výzvu.
To je f pohodě, to sou vánoční andělíčci, z lineckýho.
Bobča nás pravděpodobně přerazí 😀
ale sama si za to može, že jo? neměla mě chválit, odjistila tak granáta 😀
a děkuji! na to jsem se chtěla zeptat, ešivá, se i tady dá použít ten olej /mám v plánu udělat to hřadování, jak tu někdo maloval, nožičky hřadu stojí v plechovce s olejem.
No ale - to se vcucne, ne a je to pak je dostačující proti těm šmejdům? Já hodlám zahájit tah proti čmelíkům už asi tak s pětiročním předstihenm, než přijdou slepice -radši 😀
Peklo je to, takhle psát, horší , než malovat
nebojte, má kruch! Záchranářskej
No ale tak prostě poškozená lopata chytne plíseň a uhyne, přesně jak to předpovídáte. A nebohá Bobča bé mít pak vodu i v hrnci v lince. Vaší vinou.
Mimochodem, krásná kresba.
p´.s. to se to blbě píše tou myší, co? 😀
dobře, tak ať se nehádáme a je to jasný, přesadila jsem to, jsou tam zahradní lopatky
espirooo, co se stalo tý lopatě?
Rejč má na konci držátko, lopata ne.
Lopatky, lopatky - malý lopaty - páč kytka se jmenuje lopatkovec.
děkuji za pochvalu. A už máte tu kytku?
Pravda, co chtít od takovýho elementa 😀
A aby měla hračku blízko, když se rozhodla spát, vzala ho do postele
😂 prdonprdóón!!! 😂
No jen mu chudákovi, koukám, upadlo C 😀
.-)
No, proč byste nemohla? Normálně náš kocour jí mražené maso, co kupoju pro naše ohaře.
Já už je úplně vidim, ty světlušky s mihotjaícím se plaménkem….
Pramáteř by neprošla ovšem směrnicí EU 3258,12 z roku2021 o smradu vypouštěném do vzduchu.
Já vám nevim. Pamatuju si, že když jsme se spolužáky chodívali místo ekonomiky zahraničního obchodu do vinárny u Berušky , kde jsme požívali rum s kolou, tak nám ty voči svítívaly dostatečně 😀 😀
Se zrcátkem, knůtkem…
jo! vy myslíte pramáteř! to ste měla říct!