Jistě, rozcapenec si případně může i ulovit, což je obecně i žádoucí. Teď tu všivoň místo pracovních povinností vyvaluje břuch na kanapi.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
No jasně, ale tak myslím potom i to, ešivá to dobře funguje ve smyslu neporušených vajíček a taky, jak funguje ta firma. Ešivá můžu poprositi. není nad zkušenost
Právě! Primárně právě poschovávají. Pranic pomoc 😀
a jo takhle, tak to jo. Ešivá budete kukat, tak mi pak, prosím, posléze řeknite, zda jste byla spokojená.
Plánuji pene plus podzimní poléftka plná a povzbuzující. Přijede příbuzenstvo pánské, pomoci pánu pobytového prostroru.
četla jsem pět set 😀
Páteční pohoda při přípravě pokrmů , práce prosta!! Práce prosta!! Psi pospávaj, připravuju pokrmy, placatim po příbytku. PAAAARÁÁÁDAAAA!
A můžu dotaz - nejsou ale ty její kukaně taky nízký?
🤣 Hiiil mir hiiif míír!🤣
Nee, fakt pozitivní. Vrtěl ocáskem, chtěl si hrát, jak je ten jezevčík malej, tak se asi nebojí. 🙂
tak, ale to je supr, fajn, že má kámoše se kterýma se může dát do řeči.
Asi bych si pořídila ten pepřák gelovej, kterej se tu probíral, když je máte v baráku. Když to chytí rovnou i bába, nebude to na škodu.
Borůftka???? No žjova. Lesní skřítek je krásnej a roztomilej.
Pan Bečka má stejný režim, jako Mouses, teď s přicházející zimou k mýmu překvapení občas dá i zelený držky.
Bobča vás nepřerazí😊Bobča se náramně baví👌…To jsem dnes po ránu potřebovala..😇
Booobča foor ever! 😀
Orionko, to je stále pořád a neustále jeden a ten samý člověk - malé bezvýznamné n, za které se schoval Neverend a posléze i to n změnil na Anonymní a vkládá všude cokoliv, jen aby přišla reakce.
V malování - je to součástí Windowsů. V té nabídce startu je to.
Ajjaj! Díky za detail. Tak tím pádem padá ta kukaň pro kočku. Neva, času dost, času hodně dost .
Vždy, jak píše megi-the- pes- vzít domácího a příšlíka ponejprv ven a tam se vyprocházet, nejlépe vodítkově, abyste měli situaci pod kontrolou. Bude to pes-pes, nebo fena-fena, či pes-fena?
Máte asi zahradu, že jo, tak další fáze na zahradě, podle chování venku buď domácí pes už navolno, nebo vodítkově. Když bude jeden dělat potíže, tak dát najevo - v klidu, bez nervů a násilí, že tohle jako ne, že jsme jedna parta. Krmit zpočátku rozhodně odděleně. Vybalancovat pozornost mezi oběma. Ale domácí musí jasně vidět, že je furt pořád váš milovaný. Já vždy dělám to, že zpočátku beru domácího psa na samostatné procházky, klidně krátké, ale jsme tam jen my dva, aby měl takovou malou výsadu. Když odměňuji, vždy dostane jako první, stejně tak pohlazení, stejně tak při výcviku jde první ten kdo je služebně starší. Jinak ale utužovat partu. Věnovat se hodně oběma
🤣 výborný.
a vona jako baba ho uhání,jo?
neměli by bejt třeba ale někde f kafárně? Nebo f kině?
barvu jste trefila, ale áfinu nenosim, můžem to vydávat za čelenku
Nová doba, nemoce se křížej - vidite ten prach, jak se z něj práší? To je prašivina, co potkala cestou lepru, proto mu upadla ta ruka. a nemože tim pádem už konečně sbírat ty céčka.