Vidim, ona je boží ťutík.
Příspěvky uživatele
Zrzavci
ano a není to jen Déčko - když malý nko neuspělo, je toho tady podle mne víc, kdy je to fake dotaz s jasným cílem a tak je zbytečné s tím ztrácet čas.
Našla jste to? Já jsem to tady nechtěla vypisovat zatím pro ty, kdo to neviděl.
aha? šla jsem kouknout a na trubce, neboli youtube to není. tak vydržte chvlku
v klidu kometo, tohle je fake dotaz.
Ještě, že je máme, ty naše terapeuty chlupatý.
Nádhera! Dýchá z toho krásný ráno.
U nás taky dýchalo krásný ráno…. tohle jsme viděli, když jsme vylezli před dveře, takže venčení pak bylo přesně podle toho 😀
Ty očička!
nene při tanci se pes neobjevil, ale musím říct, že kynologicky jsem si pošmákla pro to, že dotyčný mají nejen “obyč” voříška, ale skvěle vychovanýho. stopro to bude někde na trubce.
tak koukněte, bylo to milý a …..nic, nebudu psát, koukněte se. 😀
Brejtro ve spolek, supr odkaz slunečnicovej, musím doplńovat krmítka dvě. V Domečku a na chalupě, to se hodí, díkec.
Helejte, kdo se díval na Stárdenc - já si to fčéra kynologicky užila, vy taky? 😀
Ančovičko a vy ostatní znalí - tenhle dotaz Zadavatelky a vše co se k tomu píše mě vede taky k tomu - zda by člověk posléze měl -nebo neměl - udělat nějaký kroky, aby holky nenesly jako blázen a odpočinuly si? nebo je to jak se zadavatelka ptá kontraproduktivní a má je nechat člověk nést jak nesou?
A pokud by tedy do toho měl zasáhnout, sám je směřovat k tomu, aby si odpočinuly, tak co udělat-neudělat.
Pak pohodička. 🙂
Vidíte to Orionko, kdyby bylo ticho, tak se to nebude furt ozývat a všichni budou spokojení. Byl tu už klid. Nelezlo to sem.
Orionka:Formuluju přesně: Řekl toho tolik?
Já bych řekla, že toho řekl už tolik, že nic dalšího netřeba.
a zeptám se- je nutné se o něm dále bavit?
pro patnáct příslušníků!!
Průser!
(teď bez pé - to chce obří flák masa -to se peče samo a na obří plech nakrájet na větší kousky zeleninu - mrkev, celer, petržel, řípu, česnej, brambory, cibuli, prolejt olejem, osolit, pepř, paprika a bazalka - voní to přímo italsky a má drahá půle minulou sobotu měla sice nějaký pochybnostě, jaký že to asi přes tu vůni bude, ale pak toho sežral za těch patnáct lidí. A peče se to taky samo)
V prvním momentě jsem se chtěla zeptat, ešivá jste si ho brala domů třeba do květníku na okno a pak mi došlo, že ne, že by mu bylo nejlíp v tom lese, kam patří, kde vyrostnul. Ale……….co když je tam vopuštěnej a sám A chtěl by, aby ho měl někdo rád…..? No? To je námět na pohádku co?
No, tak dlouho ne, zas tak stará nejsem
já evidentně jo, potřebuju místo brýlí lupu 😀
Fíkovnice 🙂, zas na druhou stranu bych tomu i věřila, když někoho furt bolí hlava, přijde mu to jako věčnost 🙂
Fredie by to ocenil. textaře i výkon všech čtyřech dam 😀
jak se venčí? vysychá? 😀
No bať, dyk sem mu rozestlala, drsoňovi 😀